22tilføjet af

Folk og deres allergier,, er ved at få nok

Folk og deres allergier. Glutenallergi, og andre allergier. Jeg er ved at få spat af folk. Tror mange overreagere og bare bilder sig selv ind at de fejler alt muligt. Har i Sojamælk, har i glutenfri brød, jeg kan ikke tåle dit og tåle dat. Er sovsen jævnet med mel osv. Arbejder som kok, og er ved at få nok, af alle disse krævende allergiger. Der er også nogle ting jeg reagerer på. Og,,, så klør det lidt i halsen osv. og jeg tager en allergitablet, hvis det bliver for meget, og jo mere jeg ignorerer det, og jo mere jeg bare spiser hvad det passer mig, jo mindre gener har jeg. Og hvor kommer de alle fra. Der kommer flere og flere hver dag. Har også lige læst en artikel om kvinder der tror de kan tabe sig, hvis de spiser glutenfri. Og det kan de ikke. Det er en amerikansk dille. Har du også allergi?? eller er du også ved at være træt af folk og deres allagier. ?? hvad er forklaringen på at der dukker så mange mennesker op med allergi (især kvinder) syntes jeg. [???]
tilføjet af

Folk og deres allergier,, er ved at få nok

Ja jeg er også ved at være træt af at flere og flere får kræft. Hvor kommer det fra? Hvorfor er der så mange der får det? Mon ikke bare det er noget de bilder sig ind?
Jeg synes du har fundet en super løsning i bare at proppe dig med medicin og ignorere at din krop forsøger at fortælle dig at den ikke kan tåle det du propper i kæften. Der kommer flere og flere af alle sygdomme, hvorfor ikke allergi? desuden er folk nok også blevet mere opmærksomme på det. Jeg kan fx ikke tåle korn, og jeg har ikke tænkt mig at æde korn og ignorere ondt i maven og dårlig maven fordi DU er ligeglad. Jeg synes dit indlæg bærer præg af hjernedødhed. Måske skulle du overveje at finde et andet job, hvis du ikke længere kan holde det ud.
tilføjet af

...for ikke at tale om deres slankekure

især har jeg ikke meget tilovers for de der proteinkure hvor folk vitterligt selv tror på at det er en sund måde at tabe sig på at undlade kulhydrat og leve af kød, ost og salat.
En anden besværlig kategori er folk med fedtpsykose, som steger løg i balsamikoeddike - jep, du hørte rigtigt - og som selv på en højhellig juleaften kan finde på at komme creme fine i sovsen i stedet for piskefløde.
Hvorfor er det også lige at alle disse (primært kvinder) som er så besatte af mad ofte er ganske godt i stand! I grundet ret mystisk eftersom man skal tro på at de lever af agurketern og gulerødder.
tilføjet af

Folk og deres allergier,, er ved at få nok

Det er fint med mig hvis DU ikke kan tåle kort. Bare jeg ikke skal tage hensyn til det. Du bestiller vel bare noget andet på kortet. jeg er træt af folk der vil lave om på menuen, og ringer og beder om sojamælk og dit og dat til morgenmad. De kan da bare bestille noget andet. Og jeg dør nok ikke af at tage et par håndkøbspiller 10 gange om året. Til gengæld æder jeg ikke andre piller.
Ja jeg er også ved at være træt af at flere og flere får kræft. Hvor kommer det fra? Hvorfor er der så mange der får det? Mon ikke bare det er noget de bilder sig ind?
Jeg synes du har fundet en super løsning i bare at proppe dig med medicin og ignorere at din krop forsøger at fortælle dig at den ikke kan tåle det du propper i kæften. Der kommer flere og flere af alle sygdomme, hvorfor ikke allergi? desuden er folk nok også blevet mere opmærksomme på det. Jeg kan fx ikke tåle korn, og jeg har ikke tænkt mig at æde korn og ignorere ondt i maven og dårlig maven fordi DU er ligeglad. Jeg synes dit indlæg bærer præg af hjernedødhed. Måske skulle du overveje at finde et andet job, hvis du ikke længere kan holde det ud.
tilføjet af

...for ikke at tale om deres slankekure

Ja, og jeg har lagt mærke til at det altid er de fede mennesker som bestiller cola zero og ligt osv. Og kun skal have et lille stykke kød og ingen sovs til selskaber. Fortæl mig ikke at de bliver tykke af ingen ting. De slanke er faktisk dem der spiser mest.

især har jeg ikke meget tilovers for de der proteinkure hvor folk vitterligt selv tror på at det er en sund måde at tabe sig på at undlade kulhydrat og leve af kød, ost og salat.
En anden besværlig kategori er folk med fedtpsykose, som steger løg i balsamikoeddike - jep, du hørte rigtigt - og som selv på en højhellig juleaften kan finde på at komme creme fine i sovsen i stedet for piskefløde.
Hvorfor er det også lige at alle disse (primært kvinder) som er så besatte af mad ofte er ganske godt i stand! I grundet ret mystisk eftersom man skal tro på at de lever af agurketern og gulerødder.
tilføjet af

Jeg har heller ikke aldrig lige fattet

hvem det er de tror de snyder....måske sig selv??
tilføjet af

Folk og deres allergier,, er ved at få nok

Du skal jo ikke tvinge føde i folk som de kan dø af [(:]
På den anden side, hvis der sidder et skilt i spiselokalet med teksten at alt brødet er glutenfri og at der kun bruges soyamælk ville folk vende om.
tilføjet af

Folk og deres allergier,, er ved at få nok

Spis mere flæskesteg [l] ... Så slipper i for allergi ... 😉
tilføjet af

Det er salaten der feder......

Ja, og jeg har lagt mærke til at det altid er de fede mennesker som bestiller cola zero og ligt osv. Og kun skal have et lille stykke kød og ingen sovs til selskaber. Fortæl mig ikke at de bliver tykke af ingen ting. De slanke er faktisk dem der spiser mest.

[quote="gnarled_staff" post=2758471]især har jeg ikke meget tilovers for de der proteinkure hvor folk vitterligt selv tror på at det er en sund måde at tabe sig på at undlade kulhydrat og leve af kød, ost og salat.
En anden besværlig kategori er folk med fedtpsykose, som steger løg i balsamikoeddike - jep, du hørte rigtigt - og som selv på en højhellig juleaften kan finde på at komme creme fine i sovsen i stedet for piskefløde.
Hvorfor er det også lige at alle disse (primært kvinder) som er så besatte af mad ofte er ganske godt i stand! I grundet ret mystisk eftersom man skal tro på at de lever af agurketern og gulerødder.[/quote]

Min egen helt hjemmelavede teori er, at salat, grøntsager osv osv feder helt ufattelig meget 😉
Har du aldrig lagt mærke til hvor fede de mennesker er, som flokkes om salatbaren?
tilføjet af

Mod dumhed ... kan man kun grine i deres ansigt

Hej,
Wow?! Seriøst?! Du lever af at folk har lyst til at komme og købe mad, der hvor du arbejder. Og så har du ikke lyst til at give dem mulighed for at tilpasse maden?
Vil du bare gerne have at din arbejdsplads ikke yder service og dermed lukker?
Der er også forskel på i hvilken grad folk har allergi.
Hvis jeg havde mælkeallergi, ville jeg også forvente at kokken kunne lave sovsen med soja-mælk i stedet for at jeg skulle have dårlig mave i en uge. Ellers ville jeg spise et andet sted.
Og jeg forstår ikke hvorfor at overvægtige skal have kritik, når de prøver at spise sundere (salat), sukkerfrit eller bare mindre gennerelt.
Efter det er sagt...
... ja, folk overreagerer vildt og tror på de mærkeligste ting. Frygt for Gluten, overdreven frygt for aspartam eller tror at kondens-sporene efter fly er gift.
Med venlig hilsen
Ieet
tilføjet af

Mod dumhed ... kan man kun grine i deres ansigt

Nej hvis jeg havde mælkeallergi, ville jeg bare bestille smørsauce, og jeg behøvede heller ikke partu at skulle drikke mælk den ene dag, så ville jeg bare drikke juice, te eller kaffe, vand og så meget andet. Jeg ville virkelig ikke ringe og bede kokken om at gå på ekstra indkøb for mig. Og hvis der kommer noget på min tallerken jeg ikke kan tåle eller lide, så kan jeg lade det ligge eller skrabe det af. Der er så mange forskellige muligheder og retter på kortet, både med og uden, og noget for enhver. Hvis man ikke kan tåle gluten, kunne man eks. få en ommelet til morgenmad. Men nej, jeg møder en halv time før på jobbet idag, fordi jeg skal ned og finde noget glutenfri brød i byen, til Damen som skal have morgenmad i morgen.
Hej,
Wow?! Seriøst?! Du lever af at folk har lyst til at komme og købe mad, der hvor du arbejder. Og så har du ikke lyst til at give dem mulighed for at tilpasse maden?
Vil du bare gerne have at din arbejdsplads ikke yder service og dermed lukker?
Der er også forskel på i hvilken grad folk har allergi.
Hvis jeg havde mælkeallergi, ville jeg også forvente at kokken kunne lave sovsen med soja-mælk i stedet for at jeg skulle have dårlig mave i en uge. Ellers ville jeg spise et andet sted.
Og jeg forstår ikke hvorfor at overvægtige skal have kritik, når de prøver at spise sundere (salat), sukkerfrit eller bare mindre gennerelt.
Efter det er sagt...
... ja, folk overreagerer vildt og tror på de mærkeligste ting. Frygt for Gluten, overdreven frygt for aspartam eller tror at kondens-sporene efter fly er gift.
Med venlig hilsen
Ieet
tilføjet af

Mod dumhed ... kan man kun grine i deres ansigt

Og selvfølgelig skal vi ikke miste kunder og vi skal yde en service. Men jeg har bare lyst til at brokke mig alligevel. Og det er så her, kan jo ikke sige det til kunderne.
Nej hvis jeg havde mælkeallergi, ville jeg bare bestille smørsauce, og jeg behøvede heller ikke partu at skulle drikke mælk den ene dag, så ville jeg bare drikke juice, te eller kaffe, vand og så meget andet. Jeg ville virkelig ikke ringe og bede kokken om at gå på ekstra indkøb for mig. Og hvis der kommer noget på min tallerken jeg ikke kan tåle eller lide, så kan jeg lade det ligge eller skrabe det af. Der er så mange forskellige muligheder og retter på kortet, både med og uden, og noget for enhver. Hvis man ikke kan tåle gluten, kunne man eks. få en ommelet til morgenmad. Men nej, jeg møder en halv time før på jobbet idag, fordi jeg skal ned og finde noget glutenfri brød i byen, til Damen som skal have morgenmad i morgen.
[quote="ieet" post=2758605]Hej,
Wow?! Seriøst?! Du lever af at folk har lyst til at komme og købe mad, der hvor du arbejder. Og så har du ikke lyst til at give dem mulighed for at tilpasse maden?
Vil du bare gerne have at din arbejdsplads ikke yder service og dermed lukker?
Der er også forskel på i hvilken grad folk har allergi.
Hvis jeg havde mælkeallergi, ville jeg også forvente at kokken kunne lave sovsen med soja-mælk i stedet for at jeg skulle have dårlig mave i en uge. Ellers ville jeg spise et andet sted.
Og jeg forstår ikke hvorfor at overvægtige skal have kritik, når de prøver at spise sundere (salat), sukkerfrit eller bare mindre gennerelt.
Efter det er sagt...
... ja, folk overreagerer vildt og tror på de mærkeligste ting. Frygt for Gluten, overdreven frygt for aspartam eller tror at kondens-sporene efter fly er gift.
Med venlig hilsen
Ieet[/quote]
tilføjet af

Folk og deres allergier,, er ved at få nok

Jeg tror vores del af verden har degenereret deres immunforsvar ganske betragteligt ved at gøre alting overdrevet rent og sterilt.
De kan jo dårligt tåle at komme i nærheden af en bacille eller virus uden de er ved at dø af det.
Jeg har aldrig taget den slags hensyn og har nok med vilje udsat mit immunforsvar for adskillige prøvelser rundt om i verden.
Til gengæld kan jeg flyve ned til en landsby midt i Afrika og spise med af den lokale gryde, uanset hvad det er, og samtidig vide at jeg har det fint i morgen.
Jeg tror simpelthen min mave fordøjer både baciller og det hele, sådan virker det i hvert fald.
Så mon ikke den overdrevne sterilitet vi dyrker i virkeligheden er det der degenererer vort immunforsvar ?
tilføjet af

En Koks historie og andre bekendelser

Hej,
Hvis jeg havde mælkeallergi : Men de mælke baserede saucer smager bedre... Der skal bare bruges soja-mælk i stedet.
Gluten allergi :
About 1 in 133 people in developed nations have allergic reactions to gluten,[2] some of which can be severe enough to be life-threatening.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gluten
Kvinde har Gluten allergi, ringer til restaurent som hun har hørt godt om. Hun spørger om de har gluten-frit brød til deres morgenmad. Restaurent ejeren siger, at det plejer de ikke at have, men de vil skaffe det hvis de ved hvornår hun kommer.
Kvinden giver besked om hvornår hun kommer. Kvinde har veninder med som er vilde med restaurenten. Det er en god forretning. Glade kunder giver flere kunder.
Ejeren fortæller Kokken; Der kommer en kvinde som vil have gluten-frit brød i morgen. Det skal du skaffe.
Kvinden læser på [sol] debatten at Kokken er sur og gnaven. Får dårlig samvittighed. Ringer og aflyser morgenmad. Har alligevel ikke lyst til morgenmad med Kokkens spyt og foragt. Chef spørger hvorfor, henvises til [sol] debatten.
Chef ser indlæg her. Kan gætte hvem Kokken er - fyrer Kokken øjeblikkeligt og fortæller, at skriverier online udgives efter lovgivning svarer til at have skrevet en avis-artikkel.
Kok nu arbejdsløs, uden reference. Fyret øjeblikeligt for at være illoyal overfor arbejdsplads. En måned uden dagpenge/løn for selvforskyldt fyrring. Ingen opsigelsesvarsel på grund af indlæg.
Måske Kok bør spørge [sol] om JuleFlanhard sletter indlæg?
Med venlig hilsen
Ieet
tilføjet af

En Koks historie og andre bekendelser

Ahh. Jeg tager chancen. Og jeg spytter altså heller ikke i folks mad, uanset hvad. Tyv tror hvermand stjæler, eller hvad.
Hej,
Hvis jeg havde mælkeallergi : Men de mælke baserede saucer smager bedre... Der skal bare bruges soja-mælk i stedet.
Gluten allergi :
About 1 in 133 people in developed nations have allergic reactions to gluten,[2] some of which can be severe enough to be life-threatening.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gluten
Kvinde har Gluten allergi, ringer til restaurent som hun har hørt godt om. Hun spørger om de har gluten-frit brød til deres morgenmad. Restaurent ejeren siger, at det plejer de ikke at have, men de vil skaffe det hvis de ved hvornår hun kommer.
Kvinden giver besked om hvornår hun kommer. Kvinde har veninder med som er vilde med restaurenten. Det er en god forretning. Glade kunder giver flere kunder.
Ejeren fortæller Kokken; Der kommer en kvinde som vil have gluten-frit brød i morgen. Det skal du skaffe.
Kvinden læser på [sol] debatten at Kokken er sur og gnaven. Får dårlig samvittighed. Ringer og aflyser morgenmad. Har alligevel ikke lyst til morgenmad med Kokkens spyt og foragt. Chef spørger hvorfor, henvises til [sol] debatten.
Chef ser indlæg her. Kan gætte hvem Kokken er - fyrer Kokken øjeblikkeligt og fortæller, at skriverier online udgives efter lovgivning svarer til at have skrevet en avis-artikkel.
Kok nu arbejdsløs, uden reference. Fyret øjeblikeligt for at være illoyal overfor arbejdsplads. En måned uden dagpenge/løn for selvforskyldt fyrring. Ingen opsigelsesvarsel på grund af indlæg.
Måske Kok bør spørge [sol] om JuleFlanhard sletter indlæg?
Med venlig hilsen
Ieet
tilføjet af

nu vi er ved allergier.

Vi har også talt om, at vi skal til at forbyde folk, at de må medbringe deres hunde på hotelværelserne. Folk betaler lidt ekstra, når de har hunde med pga. rengøring, hundehår ect. Men der er stor forskel på folk. Nogle har små hunde som ikke fælder, og ligger pænt på et tæppe på gulvet. Andre har store hunde som fælder vildt, og bare er overalt på værelser, hår i bad, senge og madrasser. Nogle har endda hunde som ikke kan holde helt tæt og strinter. Alt dette kan man jo ikke se i telefonen, når folk reserverer. Og så er det, det der med allergi. Nogle har så meget allergi, at de ikke kan opholde dem i samme rum, dagen efter, uanset hvor godt man har gjort rent. Og man kan jo ikke forskelsbehandle folk. At man siger. Kun afgang for hunde der ikke fælder, og strinter osv. Eller kun giver tilladelse til bestemte hunderacer. Hvis vi siger stop for hunde, vil det gå ud over de gæster som har hunde, som bare er ok. Og nej, vi har ikke så mange værelser på stedet, at vi kan reservere et eller 2 værelser, kun til folk med hunde. Så tit har folk heller ikke hunde med.
tilføjet af

Folk og deres allergier,, er ved at få nok

Folk og deres allergier. Glutenallergi, og andre allergier. Jeg er ved at få spat af folk. Tror mange overreagere og bare bilder sig selv ind at de fejler alt muligt. Har i Sojamælk, har i glutenfri brød, jeg kan ikke tåle dit og tåle dat. Er sovsen jævnet med mel osv. Arbejder som kok, og er ved at få nok, af alle disse krævende allergiger. Der er også nogle ting jeg reagerer på. Og,,, så klør det lidt i halsen osv. og jeg tager en allergitablet, hvis det bliver for meget, og jo mere jeg ignorerer det, og jo mere jeg bare spiser hvad det passer mig, jo mindre gener har jeg. Og hvor kommer de alle fra. Der kommer flere og flere hver dag. Har også lige læst en artikel om kvinder der tror de kan tabe sig, hvis de spiser glutenfri. Og det kan de ikke. Det er en amerikansk dille. Har du også allergi?? eller er du også ved at være træt af folk og deres allagier. ?? hvad er forklaringen på at der dukker så mange mennesker op med allergi (især kvinder) syntes jeg. [???]

En hjemmestrikket hypotese som ifølge mine egne private undersøgelser viser en klar tendens.
Jo mere forarbejdet mad man indtager, jo flere E-stoffer og andre tilsætningsstoffer man spiser, desto større hyppighed af allergier.
Jeg kan godt se at det må være besværligt som kok at skulle tage hensyn til dette - men et reelt spørgsmål er - kan soyamælk ikke fryses? Jeg vil ikke drømme om at gøre det med almindelig mælk, men hvis det kan fryses, ville det formentlig lette noget af dit arbejde.
tilføjet af

Folk og deres allergier,, er ved at få nok

Jeg tror vores del af verden har degenereret deres immunforsvar ganske betragteligt ved at gøre alting overdrevet rent og sterilt.
De kan jo dårligt tåle at komme i nærheden af en bacille eller virus uden de er ved at dø af det.
Jeg har aldrig taget den slags hensyn og har nok med vilje udsat mit immunforsvar for adskillige prøvelser rundt om i verden.
Til gengæld kan jeg flyve ned til en landsby midt i Afrika og spise med af den lokale gryde, uanset hvad det er, og samtidig vide at jeg har det fint i morgen.
Jeg tror simpelthen min mave fordøjer både baciller og det hele, sådan virker det i hvert fald.
Så mon ikke den overdrevne sterilitet vi dyrker i virkeligheden er det der degenererer vort immunforsvar ?

Det er så absolut en mulighed - dog hænger ikke allergier sammen med baciller og/eller vira.
tilføjet af

Måske!

Burde du flytte til England!........... du kunne få job i Faulty Towers, der ville du passe godt ind med dine holdninger.
http://www.youtube.com/watch?v=JLqwRiNJtCw
tilføjet af

Folk og deres allergier,, er ved at få nok

Hej safir
Der er sket en eksplosiv stigning i antallet af mennesker med allergi. Det kan du takke EU, og kemi-lobbyvirksomhederne for. Det "vidunderlige" trådløse netværk. 3-g master mm.
Samtidig er der også sket en stigning i levestandard, som betyder at vi lever renere end for 60 år siden.
Det betyder at de børn der vokser op under sterile vilkår, ofte udvikler allergi.
Når det er sagt; så er der 2 mulige løsninger på allergi.
1) Man undgår den mad og/eller drikkelse, der indeholder allergenerne.
2) Man udsætter sig selv for en grædvis eksponering, som gør at imunforsvaret lærer, at denne mad/drikkelse er ok. Det kan tage flere år, men det vil jeg anbefale.
Jeg vil så vidt muligt undgå, at anbefale folk at tage antihistaminer mod allergi. De kan fremprovokere depressive tilstande, og meget antidepressiva er faktisk udviklet, på baggrund af antihistaminer.
Antihistaminer sløver voldsomt. De ældre mere end de nye.
Derudover er der det problem, at man ikke skal blande antihistaminer og alkohol, hvilket jo typisk er tilfældet, hvis man spiser ude.
Men gennerelt er antihistaminer, også de nye, noget forbandet skidt.
Gennerelt er kvinder mere imod eksponeringsteorien, som jeg omtaler i eksempel 2.
Noget helt andet er, at du vel forhåbentlig får betaling for din ekstra indsats, for at fremskaffe disse underlige produkter.
MVH
Megaprofilos
tilføjet af

Folk og deres allergier,, er ved at få nok

Tja,de kan bruge allergierne som påskud(hvis de vil spise mindre har anoreksi faktisk)men jeg ved det ik..........det er en dille.....det er også utroligt upopulært,at drikke mælk etc. 😖
tilføjet af

Folk og deres allergier,, er ved at få nok

Hej safir
Der er sket en eksplosiv stigning i antallet af mennesker med allergi. Det kan du takke EU, og kemi-lobbyvirksomhederne for. Det "vidunderlige" trådløse netværk. 3-g master mm.
Samtidig er der også sket en stigning i levestandard, som betyder at vi lever renere end for 60 år siden.
Det betyder at de børn der vokser op under sterile vilkår, ofte udvikler allergi.
Når det er sagt; så er der 2 mulige løsninger på allergi.
1) Man undgår den mad og/eller drikkelse, der indeholder allergenerne.
2) Man udsætter sig selv for en grædvis eksponering, som gør at imunforsvaret lærer, at denne mad/drikkelse er ok. Det kan tage flere år, men det vil jeg anbefale.
Jeg vil så vidt muligt undgå, at anbefale folk at tage antihistaminer mod allergi. De kan fremprovokere depressive tilstande, og meget antidepressiva er faktisk udviklet, på baggrund af antihistaminer.
Antihistaminer sløver voldsomt. De ældre mere end de nye.
Derudover er der det problem, at man ikke skal blande antihistaminer og alkohol, hvilket jo typisk er tilfældet, hvis man spiser ude.
Men gennerelt er antihistaminer, også de nye, noget forbandet skidt.
Gennerelt er kvinder mere imod eksponeringsteorien, som jeg omtaler i eksempel 2.
Noget helt andet er, at du vel forhåbentlig får betaling for din ekstra indsats, for at fremskaffe disse underlige produkter.
MVH
Megaprofilos

Jo, det tog ca. 1/2 time at opsøge butikken med glutenfri brød og boller samt sojamælk. 47 kr. for brød, 17 for sojamælk og 18 for 4 glutenfri boller. Det bliver 82,- kr. Bare for brød.Morgenmaden koster faktisk kun 30, hvis man overnatter.- Til de 82,- i vareindkøb får kunden jo også kaffe/te, marmelade, pålæg, ost, æg osv. Og hvis man skulle regne min løn med oven i købet, burde vi faktisk forlange 250,- for den morgenmad. Hvad tror du kunden vil sige til det?? Nej, det kan vi ikke. Så det er service med tilsats.
Det svarer til at jeg køber en bil, og gerne vil have ekstraudstyr, men jeg vil ikke betale for det. Og meget andet. Folk er ikke villige til at betale ekstra på restaurant, i forhold til mange andre ting. Og typisk dem der forlanger mest, er folk der selv arbejder steder, hvor hvert et minut tæller. De gør ikke noget gratis, og holder fyraften lige pressis, når kl. er 16.00
Hvorfor ved du alt det der om allergimedicin. Har du en uddannelse indenfor medicin? Kan godt mærke at man bliver lidt søvnig når man tager benadryl, men jeg har købt nogen i Tyskland som hedder cetirizin som åbenbart skulle være bedre. Men det er nogle måneder siden, at jeg har tagen nogen sidst. Personligt har jeg fundet ud af, at; jeg kan ikke tåle hasselnødder, men hvis jeg rister dem, eller bager dem, så går det fint. Havde engang en kunde som fik en bananasplit. Og der er jo ristede mandler på toppen. Da det blev serveret, de var 4 personer, og alle fik en. Sagde hun. "øhh, jeg kan ikke tåle nødder/mandler". Jeg spurgte om hun havde prøvet det, når de var ristet. Men uha nej, det turde hun ikke. Jeg tog tallerkenen, gik ud i køkkenet, skrabte nødderne af, og lidt mere flødeskum på. Jeg tænkte bare der. Kunne hun ikke bare have gjort det selv, og så ligge det på sidetallerkenen, eller give det til manden. Det er sådan en situation, hvor jeg tænker, at de skal gøre sig bemærket og få opmærksomhed.
tilføjet af

...Det er rigtigt man taber sig af det,men!

Det er usundt,at leve på en kost,som den
da det kan medføre hjerteproblemer!
Spis mindre,mest sundt,men det er ikke sundt hvis man føler man piner sig selv...
Og hele ens dag går med tanker om slankning! 😃
især har jeg ikke meget tilovers for de der proteinkure hvor folk vitterligt selv tror på at det er en sund måde at tabe sig på at undlade kulhydrat og leve af kød, ost og salat.
En anden besværlig kategori er folk med fedtpsykose, som steger løg i balsamikoeddike - jep, du hørte rigtigt - og som selv på en højhellig juleaften kan finde på at komme creme fine i sovsen i stedet for piskefløde.
Hvorfor er det også lige at alle disse (primært kvinder) som er så besatte af mad ofte er ganske godt i stand! I grundet ret mystisk eftersom man skal tro på at de lever af agurketern og gulerødder.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.