3tilføjet af

Fogh er sur og indebrændt

Helle Thorning-Schmidt (S) kaldte statsminister Anders Fogh Rasmussens (V) for "indebrændt og sur", da hun holdt sin opsamlende tale på Socialdemokraternes partikongres i Aalborg.
- Far var faktisk både vred og skuffet, sagde den socialdemokratiske partiformand som kommentar til Foghs angreb lørdag på de kommuner, der finder deres økonomi for stram.
- Statsministeren føler sig rigtigt dårligt behandlet af kommunerne, sagde hun, og høstede latter fra de 600 delegerede.
- Det er næsten ikke til at bære. Her har landets børn, forældre og ældre måttet lægge ryg til store nedskæringer ude omkring i kommunerne. Men I må forstå, at det er statsministeren og indenrigsministeren og hele regeringen, der er ofre, og slet ikke de mange mennesker i kommunerne, sagde hun.
tilføjet af

Jo jo, dér kan hun

nok få opbakning... men det er nok også det eneste sted. (på nær måske hos BULP) hahaha...
tilføjet af

Fuldstændig irrelevant...

...om Fogh er sur og indebrændt (hvad jeg tvivler på han er) det har intet at gøre med hans evne til at styre landet
tilføjet af

Helle Thorning "Schmidt på porten"

Varanen har denne Sødag stået og skreget ud over Skattedemokratiets kongres, at Skattedemokraterne er velfærdsgaranti nr 1 !!!............ det skal vi vel tolke på den måde som de var garanter for efterlønnen !......... VOR HERRE BEVARES... håber det varer mange mange år inden disse fantaster får nogen form for magt igen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.