7tilføjet af

Flirteri, spørgsmål om jeres grænser i et parforhold.

Min kæreste og jeg ser meget forskelligt på grænserne omkring flirteri. Dette giver anledning til en del diskussioner. Derfor vil jeg meget gerne høre andre meninger om hvad de mener er tilladeligt når man er i et parforhold. Jeg vil nemlig ikke at vores forhold skal ende med at vi skilles og jeg skal slæbe rundt på ulykkelig kærlighed det næste lange stykke tid, hvis det bare er fordi jeg er et fjols der lider af jalousi og skinsyge.
Jeg vil lige pointere at det at kigge efter andre, og have en mening (som regel ganske positiv) om andre mennesker, samt det at en vildt fremmed smiler til en af uforklarlige årsager, ikke anses som flirteri, muligvis en lille uskyldig og harmløs flirt.
Er jeg selv en flirt ! Ja, jeg er en flirt, men kun hvis jeg ønsker at gå hele vejen.
Er hun en flirt ! Ja, en hardcore flirter. Hun siger der ikke ligger andet i flirten end selve flirten og den bekræftelse hun får.
Hvis man er i byen sammen, er det så ok, at sige til sin kæreste at man ikke vil være sammen mere i aften, men vi ses senere hjemme. Grunden herfor er åbenlys, at opsøge flirten andensteds.
Er det ok, at danse meget frækt med andre, herunder gnide sin røv mod mandens (dansepartnerens) underliv !
Er det ok, at modtage drinks fra bejlere !
Er det ok, at udveksle telefonnumre med personer man tilfældigt møder, når deres intentioner er en trussel mod ens forhold !
Er det ok, at overskride det jeg kalder den personlige distance ! Her taler jeg i cm. I kender det nok, den normale afstand til en ukendt person i en samtale er defineret til ca. 50 cm.
Er det ok, at give kram, kys og kindkys til personer man ikke har et forudgående kendskab/venskab til !
Er det ok, at kræve sin ret til at flirte og søge erotik andre steder end i parforholdet !
Er det ok, at sidde på skødet af personer man ikke har et forudgående kendskab/venskab til !
Er vejen til direkte/fysisk utroskab kortere for en hardcore flirter !
Er det ok, at bruge kæresteagtige betegnelser overfor andre. Andre er både ukendte, venner og bekendte !
Er det ok, at hun viser stor opmærksomhed omkring andre interessante fyre !
Er det ok, at vise interesse overfor en der åbenlyst bager på dig !
Er det ok, at ligge op til andre !
Er det ok, at flirte, er det altid uskyldigt !
Er det ok, at sige til bejlere at man er single, når man faktisk ikke er det !
Er det ok, at gå i byen og flirte som en single, når man er i et parforhold !
Er det ok, ikke at vise respekt overfor sin partners grænser i flirten !
Jeg har lært og er klar over at jalousi kan være bekræftende, sygelig jalousi er dræbende for kærligheden.
tilføjet af

heh

Generelt er jeg egenligt konstruktiv i mine udtalelser, og man vil ofte gå ganske langt for at rede et forhold.. Men lige nu er jeg træt og på vej i seng, så det blir et klippefast og kort svar for i aften..
Nej, du skal på ingen måde finde dig i 99% af de spørgsmål du stiller.
Kort sagt:
Indse at hun opfører sig som en lidderlig møjso og sving hende en øre-syngende flad og skrig hende ind i hovedet at du ikke finder dig i mere af hendes pis!
I morgen kan jeg sikkert finde på noget mere konstruktivt du kan tænke lidt over nærmere over, men det var min umiddelbare tanke her og nu :)
Når man så lige at tænke sig om, så springer man selvfølgelig den hårde lussing over, men resten havde jeg gjort for længst.
godnat
tilføjet af

Hykleri at fornægte flirterier

Det vil faktisk være rendyrket hykleri at være modstander af flirteri. Faktisk er det jo netop det, der starter både forhold og ægteskaber. Om disse så efterfølgende kan overleve flirterierne, må bero på dels tillid og dels kærlighed til sin bedre halvdel. Men grænsen er ret flydende, bestemt af alder, amoriner, løbske hormoner, sindstilstand, personkarakter m.v.
tilføjet af

Dette mener jeg

Er det ok, at danse meget frækt med andre, herunder gnide sin røv mod mandens (dansepartnerens) underliv ! : DET ER OK AT DANSE, MEN IKKE SOM DU BESKRIVER DET DER, DET ER LUDER MENTALITET...
Er det ok, at modtage drinks fra bejlere ! JA, HVIS DE OGSÅ TILBYDER DIG EN, HVIS DU ER DER, MEN IKKE HVIS DET ER FOR AT SCORE HENDE, FRÆKT FOR NÆSEN AF DIG.
Er det ok, at udveksle telefonnumre med personer man tilfældigt møder, når deres intentioner er en trussel mod ens forhold ! NEJ, HVAD SKULLE HUN DOG MED DERES TELEFONNUMRE, ELLER DE MED HENDES ???
Er det ok, at overskride det jeg kalder den personlige distance ! Her taler jeg i cm. I kender det nok, den normale afstand til en ukendt person i en samtale er defineret til ca. 50 cm. HVIS DET ER FORDI HUN STÅR OG KLÆBER OP AF DEM NÅR HUN TALER MED DEM, SÅ ER DET IKKE OK. ELLERS TROR JEG AT 40 CM GÅR AN...
Er det ok, at give kram, kys og kindkys til personer man ikke har et forudgående kendskab/venskab til !
NEJ DET ER IKKE OK, ET HARMLØST KINDKYS SOM GODDAG TIL VENINDES BEDSTE VEN ELLER LIGN, DET GÅR AN, MEN ANDRE GIVER MAN HÅNDEN.
Er det ok, at kræve sin ret til at flirte og søge erotik andre steder end i parforholdet ! NEJ, OG HVAD MENER DU MED AT SØGE "EROTIK" ANDRE STEDER, HVAD ER DET HUN VIL ?? EN STILLE FLIRT ER OK, AT UDVEKSLE BLIKKE MED ÉN I SUPERMARKEDET, OG SÅ ER MAN PASSERET OG GÅET VIDERE, MEN SÅ STOPPER DEN OGSÅ DER... LYDER SOM OM HUN IKKE VED HVORNÅR HUN SKAL STOPPE.
Er det ok, at sidde på skødet af personer man ikke har et forudgående kendskab/venskab til ! NEJ, ER DER DA IKKE STOLE NOK SIDEN HUN SKAL SIDDE PÅ SKØDET, ENDNU ENGANG KAN JEG KUN SIGE "LUDERMENTALITET" KENDER DEN SLAGS TØSER, OG DET ER ULÆKKERT AT SE PÅ DERES OPFØRSEL, KAN VIST IKKE KALDES SOBER...
Er vejen til direkte/fysisk utroskab kortere for en hardcore flirter ! DET KUNNE MAN GODT HAVE PÅ FORNEMMELSEN, MÅSKE DER ER LAVET UNDERSØGELSER FOR DEN SLAGS... SPØRGER DU DIREKTE VIL DE JO GARANTERET SELV BENÆGTE SOM GALE. MEN JEG TROR AT DER KAN VÆRE NOGET OM DET.
Er det ok, at bruge kæresteagtige betegnelser overfor andre. Andre er både ukendte, venner og bekendte !
NEJ, DET ER IKKE OK, OG JEG SYNES EFTERHÅNDEN AT JEG SER FLERE OG FLERE ÅRSAGER TIL AT DU SKAL LØBE DIN VEJ...
Er det ok, at hun viser stor opmærksomhed omkring andre interessante fyre ! NEJ
Er det ok, at vise interesse overfor en der åbenlyst bager på dig ! NEJ
Er det ok, at ligge op til andre ! NEJ SELVFØLGELIG ER DET IKKE DET, HVAD´FANDEN HAR HUN GANG I ????
Er det ok, at flirte, er det altid uskyldigt !
DET KAN VÆRE OK AT FLIRTE, MEN DET LYDER SOM OM DIN KÆRESTE IKKE VED HVAD USKYLDIGT FLIRTERI ER, MÅSKE HAR HUN ET EMOTIONELT PROBLEM, KENDER IKKE GRÆNSER OG HAR DEM IKKE SELV.
Er det ok, at sige til bejlere at man er single, når man faktisk ikke er det ! NEJ GU ER DET DA EJ, DET ER DA HYKLERISK, ENTEN ER DU I FORHOLD ELLER OGSÅ ER DU IKKE.
Er det ok, at gå i byen og flirte som en single, når man er i et parforhold ! NEJ
Er det ok, ikke at vise respekt overfor sin partners grænser i flirten ! NEJ, FYR HENDE.
Jeg bliver nødt til at spørge hvor langt tid du har fundet dig i det her❓
Hvor længe har i været sammen ?
Hvor gammel er hun❓og du ?
Kom videre hurtigt, hvis hun ikke vælger at ændre karakter .
Bor i sammen ?
Skynd dig at pak så...
tilføjet af

Har engang hørt følgende definition:

"Man skal ikke foretage sig andet med andre end hvad man også ville foretage sig hvis éns partner sad ved siden af og så på".
Måske er det en forældet definition i dette tilfælde, hvis I allerede er ude i, at din partner er ligeglad med at såre dig, selv når I er ude s a m m e n.
Men hvis det er tilfældet, hvor sjov er hun så at følges med?
Pas nu på dig selv og vær god ved dig selv.
Vist kan jalousi udvikle sig negativt, men en vis portion jalousi er naturligt nok og ikke noget, man behøver slå knuder på sig selv over at indrømme, at man har.
tilføjet af

Hun er galt på den.

Jeg tror jeg kender en pige som er præcis som din kæreste. De har brug for altid at blive bekræftede.
Den opførsels du beskriver virker umiddelbart som en opførsel der vil ødelægge forholdet. Det virker som om at imens du beskytter jeres monogami går hun rundt og prøver at finde noget bedre! -Sådan hænger det ikke sammen -man tager sine bukser af før man prøver et nyt par.
Jeg synes du skal have en snak med hende, og ja, det er klart at du bliver jalou når hun opfører sig som om i ikke er sammen længere.
Held og lykke med, pas på dig selv.
tilføjet af

Kære Anonym

Hej Anonym
Jeg har valgt at kopiere noget af dit indlæg, og besvare med store bogstaver. Men først en kommentar. Du spørger om en masse ting er ok. Jeg mener at kunne forstå på dig at du godt selv ved hvad der er ok... Men okay, du efterlyser andres mening. Hertil må jeg så også lige skynde mig at kaste en bemærkning om at det jo er forskelligt fra person til person, hvor grænsen går, og dette skriv er selvfølgelig kun min mening...
DU SKRIVER: Jeg vil lige pointere at det at kigge efter andre, og have en mening (som regel ganske positiv) om andre mennesker, samt det at en vildt fremmed smiler til en af uforklarlige årsager, ikke anses som flirteri, muligvis en lille uskyldig og harmløs flirt. JEG ANSER DET IKKE FOR OK AT KIGGE EFTER ANDRE MÆND, LIGESÅ VEL SOM JEG IKKE SYNES DET ER OK AT MIN MAND KIGGER EFTER ANDRE PIGER. HAN MÅ GERNE KIGGE PÅ FOLK SOM SER MÆRKELIGE UD ELLER GÅR KLÆDT SJOVT, MEN JEG VILLE TAGE DET ILDE OP HVIS DET VAR EN FLOT KVINDE OG HVIS JEG KUNNE SE DET ANERKENDENDE BLIK HOS MIN MAND.

Hvis man er i byen sammen, er det så ok, at sige til sin kæreste at man ikke vil være sammen mere i aften, men vi ses senere hjemme. Grunden herfor er åbenlys, at opsøge flirten andensteds. NEJ, DET VILLE JEG ABSOLUT SYNES VAR EN UNDERLIG TING AT HAVE BEHOV FOR. MIN MAND OG JEG HAR EN MEGET KLAR AFTALE PÅ DET PUNKT: VI TAGER ALTID HJEM SAMMEN OG HVIS JEG ER ALENE I BYEN ER HAN DEN SOM HENTER MIG.
Er det ok, at danse meget frækt med andre, herunder gnide sin røv mod mandens (dansepartnerens) underliv ! HER MÅ JEG IGEN SIGE AT JEG IKKE HAVDE ACCEPTERET EN SÅDAN OPFØRSEL. DER ER KUN EN MIN MAND SKAL ROTERE UNDERLIV MED OG DET ER MIG - OMVENDT GÆLDER SAMME REGLER
Er det ok, at modtage drinks fra bejlere ! NEJ!! MÆND GIVER KVINDER DRINKS I HÅBET OM AT NÅ AT GØRE SIG TILPAS INTERESSANTE INDEN HUN HAR DRUKKET UD, SÅ HAN EVENTUELT KAN SCORE HENDE. JEG HAR ALDRIG HØRT OM EN MAND PÅ ET DISCOTEK, SOM SAGDE AT HAN GAV DRINKS TIL PIGERNE FOR AT VÆRE VENLIG OG VILLE ABSOLUT IKKE HAVE PIGERNE MED HJEM... DET ER LOGIK I MIN VERDEN
Er det ok, at udveksle telefonnumre med personer man tilfældigt møder, når deres intentioner er en trussel mod ens forhold ! TELEFONNUMRE UDVEKSLES KUN PÅ BAGGRUND AF INTERESSE AF SEXUEL KARAKTER, I FORBINDELSE MED EN BYTUR. DET ER JO NÆPPE FORDI DE BEGGE SAMLER PÅ SJÆLDNE FRIMÆRKER AT DE HAR BESLUTTET SIG FOR AT UDVEKSLE NUMRE...
Er det ok, at overskride det jeg kalder den personlige distance ! Her taler jeg i cm. I kender det nok, den normale afstand til en ukendt person i en samtale er defineret til ca. 50 cm. DET KAN VÆRE SVÆRT AT HØRE HVAD DER BLIVER SAGT NÅR MUSIKKEN LYDER, MEN SYNES DU DET SER UD SOM MERE END HØREBESVÆR ER DIN GRÆNSE NÅET OG DEN BØR DIN KÆRESTE RESPEKTERE.
Er det ok, at give kram, kys og kindkys til personer man ikke har et forudgående kendskab/venskab til ! NEJ !! DET ER IKKE I ORDEN AT KYSSE OG KRAMME PÅ FOLK MAN LIGE HAR MØDT. HVIS MAN HAR ET BEHOV FOR DET BØR MAN OVERVEJE OM ENS SOCIALE OMGANG MED FOLK HAR TAGET ET TAK HØJERE OP END ANDRE MENNESKER KAN FØLGE MED I.
Er det ok, at kræve sin ret til at flirte og søge erotik andre steder end i parforholdet ! HER KAN JEG KUN IGEN SVARE NEJ !!! VEL ER DET EJ ET KRAV AT FÅ LOV TIL AT FLIRTE. DET ER EN MÅDE AT SØGE BEKRÆFTIGELSE PÅ. FORSLAG: DU OPFYLDER MÅSKE IKKE DETTE KRAV❓PRØV AT SPØRGE HENDE HVAD, DER SKAL TIL FOR, AT HUN FØLER SIG BEKRÆFTET AF DIG. OG HVAD DER SKAL TIL FOR AT HUN HOLDER OP MED AT FLIRTE MED ANDRE MÆND. OG HUSK AT OPFYLDE DISSE KRAV.MANGE GANGE VED VI IKKE SELV HVAD PARTNEREN VIL HAVE AF EN. VI ER JO IKKE TANKELÆSERE. DERFOR ER VI NØDT TIL AT SPØRGE IND TIL HVORFOR BEHOVET ER DER OG HVAD DER SKAL TIL FOR AT FLYTTE DET BEHOV.
Er det ok, at sidde på skødet af personer man ikke har et forudgående kendskab/venskab til ! PERSONLIGT VILLE JEG HELLERE STÅ OP END AT SÆTTE MIG HOS ANDRE EN MIN MAND. JEG VILLE IKKE ACCEPTERE DET FRA HVERKEN MIG SELV ELLER MIN MAND...
Er vejen til direkte/fysisk utroskab kortere for en hardcore flirter ! DET VIL JEG TRO. GRÆNSEN FOR HVORDAN MAN VISER HINANDEN RESPEKT ER JO RØGET OG DERFOR TROR JEG IKKE AT SKRIDTET ER SÅ LANGT IGEN. DU MÅ JO OGSÅ TILLADE DET PÅ ET ELLER ANDET PLAN OG SÅ KAN DU VEL OGSÅ TILLADE DET NÆSTE TRIN....
Er det ok, at bruge kæresteagtige betegnelser overfor andre. Andre er både ukendte, venner og bekendte ! HVAD ER KÆRESTEAGTIGE BETEGNELSER ?? HVIS DU TÆNKER PÅ SKATTER OG HONEY M.M. ER DET BETEGNELSER JEG BRUGER TIL ANDRE END MIN MAND. DOG KUN OVERFOR MINE VENINDER, SOM JO ER AF SAMME KØN. JEG ER GANSKE SIKKER PÅ AT MIN MAND VILLE SE MEGET FORKERT UD I HOVEDET HVIS JEG BEGYNDTE AT KALDE MINE MANDLIGE VENNER FOR SKATTER. MEN DET KOMMER SELVFØLGELIG OGSÅ AN PÅ HVEM AF DEM DET ER.
Er det ok, at hun viser stor opmærksomhed omkring andre interessante fyre ! HUN SKULLE HELLERE VISE DIG OPMÆRKSOMHED I STEDET FOR ANDRE,- IGEN.. SPØRG HENDE HVAD GRUNDEN ER OG HVAD DU KAN GØRE FOR AT FORHINDRE DET.
Er det ok, at vise interesse overfor en der åbenlyst bager på dig ! NEJ IGEN IGEN IGEN... DEN ENESTE GRUND DER FINDES TIL AT VISE INTERESSE FOR DET MODSATTE KØN, DER ER INTERESSERET I DIG ER FOR AT KOMME LÆNGERE ENDNU ELLER SØGE BEKRÆFTELSE,- DEN BURDE DU GERNE GIVE HENDE SÅ HUN ER MÆT.
Er det ok, at ligge op til andre ! DET GIVER SIG SELV AT DET IKKE ER I ORDEN. I ER SAMMEN OG HUN BURDE HOLDE SIG TIL AT FLIRTE OG LÆGGE OP TIL DIG
Er det ok, at flirte, er det altid uskyldigt ! JEG HAR IKKE SELV OPLEVET AT FLIRT SKULLE VÆRE USKYLDIGT!! DE GANGE JEG HAR GJORT DET (FØR MIN MAND...) HAR DET VÆRET MED EN ENESTE INTERESSE: JEG ER INTERESSERET I AT HAVE MERE MED DIG AT GØRE...
Er det ok, at sige til bejlere at man er single, når man faktisk ikke er det ! HVAD SYNES DU SELV?? NEJ VEL ...
Er det ok, at gå i byen og flirte som en single, når man er i et parforhold ! SAMME BEMÆRKNING SOM FØR...
Er det ok, ikke at vise respekt overfor sin partners grænser i flirten ! MAN SKAL ALTID VISE RESPEKT FOR ENS PARTNERS GRÆNSER. MANGE MENER DET ER EN HÆMSKO FOR AT VÆRE SIG SELV,- AT DET TAGER ENS FRIHED TIL AT VÆRE TRO MOD SIG SELV. DISSE MENNESKER SKULLE PRØVE AT VENDE DEN OM: MAN MISTER IKKE FRIHED VED AT VÆRE I ET KÆRLIGHEDSFORHOLD - MAN DELER SIN FRIHED MED EN ANDEN.
SOM DU JO KUNNE SE, KUNNE JEG KUN SVARE NEJ TIL ALLE DINE SPØRSMÅL. JEG ER SIKKER PÅ AT DU SELV HAR DET SÅDAN FOR ELLERS HAVDE DU IKKE SPURGT. PERSONLIGT VILLE JEG IKKE ACCEPTERE DISSE TING HOS MIN PARTNER OG JEG VILLE HVER ENESTE DAG FØLE MIG SÅRET, OVERSET OG UELSKET. INGEN KAN I LÆNGERE TID LEVE MED DET, OG MÅSKE ER DU OGSÅ BEDRE TJENT UDEN HENDE I DET LÆNGERE LØB. HVIS DU ER INTERESSERET I AT STYKKE SAMMEN PÅ FORHOLDET, MÅ DU GØRE NOGET NU ELLER TAGE KONSEKVENSEN AT HENDES FLIRTEN. JEG MENER OGSÅ AT DU ER LIDT BLÅØJET... HVIS MIN MAND VAR PÅ DET STADIE SOM DIN KÆRESTE ER, VILLE JEG SLET IKKE VÆRE I TVIVL OM AT HAN HAVDE LAVET MEGET MERE END HAN KUNNE SE MIN I ØJNENE OG FORTÆLLE OM !! SKYND DU DIG LANGT VÆK FRA HENDE OG FIND DIG NOGET BEDRE....
HELD OG LYKKE MED DET HELE.
tilføjet af

Det...

...synes jeg bare en fallit-erklæring!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.