23tilføjet af

flirt som et behov?

Hej allesammen
Jeg er en ung fyr midt i 20'erne, som har været i et forhold med en sød pige i ca. 5år. Jeg flirter ofte med piger, når jeg er i byen, og ved egentlig ikke om jeg går over stregen. Fordi jeg ville slet ikke syntes om at min kæreste gjorde det med andre fyre. Men når det så er sagt, så ændrer min flirt med andre piger ingenting imellem min kæreste og jeg. Jeg elsker hende stadig ligeså højt, hvis ikke højere, da jeg stadig syntes hun er sødere end alle de piger jeg snakker med. Jeg ved ikke hvad jeg får ud af det. Jeg føler måske jeg får en bekræftelse som kæresten ikke kan give mig på samme måde, da jeg jo godt ved hun syntes om mig.
Men det hele har taget lidt overhånd. Jeg snakker med nogle af de piger på facebook og over sms. Kan jeg tillade mig det? Altså jeg føler at jeg går bagom min kærestes ryg, selvom det er uskyldigt fra min side.
Hvor går grænsen mht flirt? Er man utro hvis man kysser med en tilfældig pige i en brandert i byen? Fordi det ville ikke betyde noget som helst for mig. Jeg ville som sagt stadig elske min kæreste ligeså højt.
Tak
tilføjet af

Du føler dig godt nok sikker i sadlen

Det er vel på sin vis godt nok, men du skal passe på, ikke at forregne dig. Det er vel ikke direkte utroskab i min bog at kysse fremmede piger i en brandet i byen, men det er godt nok et godt stykke over mine grænser. Det kunne meget vel være det samme for din kæreste og selvom du "elsker hende lige så højt", så kunne du komme ud for, at hun ikke blive ved med at elske dig, når du i den grad er grænseoverskridende. Det du gør, er ikke noget, der styrker dit forhold. I bedste fald påvirker det ikke, i værste er det ødelæggende og det er i hvert fald ikke det, der menes, når nogen siger, at et godt forhold er hårdt arbejde.
Det var nok det bedste om du droslede den lidt ned til snak i byen. Ingen hankypanky i krogene og ingen skriblerier på nettet med dem bagefter.
tilføjet af

flirte er sjov

men haaber din pige tager lige så meget r-en på dig. Du kender jo grænsen tilsyneladende
tilføjet af

Stop

Når nu du ikke selv ville syntes om at din kæreste gjorde de ting som du her skriver du gør så syntes jeg du skulle stoppe med det 🙂
tilføjet af

Du er ihvertfald ikke tro mod din kæreste

Du svarer jo faktisk selv på dit eget spørgsmål. Du skriver :
"Altså jeg føler at jeg går bagom min kærestes ryg, selvom det er uskyldigt fra min side."
Ergo - du gør noget, som du ikke skal gøre. Du betegner det jo selv som et uskyldigt flirt, men så uskyldigt er det så heller ikke, siden du selv stiller spørgsmål tegn til det.
Du er ganske vist ikke seksuelt eller fysisk utro, men derfor er du er ikke tro mod din kæreste af den årsag. Du er emotionelt utro, og du træder på din kærestes følelser, og også på de piger du har gang i.
Stop det dog. Og hvis det er "fremmed" bekræftelse du higer efter, så begræns det til en smil og et blink, når du er ude i byen, og ingen facebook, sms, eller chat. Skulle du få respons som er mere end et smil og et blink tilbage - så skal du sig tak for på opmærksomheden, men jeg har en dejlig kæreste, og så lad det ligge der. Nyd du har fået bekræftelse, og at du har en dejlig kæreste.
tilføjet af

hmmm

jeg synes at din grænse er allerede når du snakker med andre piger på facebook og sms.
Vil det betyde noget hvis din kæreste kysser med andre fyre? tænkt over det?
Det vil simpelhen betyde for mig: lack of respect!
hilsen
december
tilføjet af

grænsen er vel overskredet

når du gør noget, du ikke vil bryde dig om, at din kæreste gør.
Hvis du gerne vil beholde din kæreste, skal du ikke gøre ting, du kan risikere at miste hende på.
Du kan jo evt. tage en snak med hende om, hvor hendes grænser går.
Det er jo meget forskelligt, hvordan man har det med at flirte.
Personligt synes jeg at kysse er mere end at flirte.
Mvh S.
tilføjet af

helt enig

jeg kan kun være 100 procent ening forestil dig at din kæreste gør alle de samme ting som dig, kysser andre fyre og skriver med dem.. ville du så føle at hun var dig utro, selvom hun evt ikke lagne noget videre i det.
kan kun sige at hvis det var mig så ville jeg helt klart sige at du er hende utro.
tilføjet af

Snak med hende

Hej
Jeg har det på samme måde som dig når jeg er i byen. Flirter gerne og snakker meget med fyre. Jeg skriver også med nogle af dem (som regel nogen jeg har mødt gennem længere tid på arbejde eller foreninger).
Tit handler det ikek om noget, men nogle gange er det ret flirtende snak som jeg ikke lige synes min kæreste skal se.
I starten havde jeg lidt dårlig samvittighed og da jeg flyttede sammen med ham, droslede jeg det ned, men som kom vi til at snakke om vores utro grænser, fordi jeg savnede at flirte i byen.
Vi er enige om at "hvad man ikke ved har man ikke ondt af". Hvis vi havde lyst til at kysse med en i byen er det okay, SÅ LÆNGE det ikke kommer tilbage til den anden part gennem nogen som så det. Og faktisk er vi så langt at vi til en vis grad tolerer et one night stand under samme regler.
Vi har haft en lang hård periode, men efter den snak blev det faktisk bedre fordi at hver gang vi går i byen og flirter bliver vi bekræftiget i at det er den rigtige vi er sammen med og det giver os noget som den anden aldrig vil kunne give - spændingen ved det nye. Jeg kan have kysset med en fyr i byen og så have helt vildt lyst til min kæreste når jeg kommer hjem.
Jeg bryder mig da ikke synderligt om at han nok gør det samme, men så længe han sætter mig først og behandler mig så godt og kærligt som han gør, så synes jeg det er skønt :)
Så mit råd er at du skal tale med din kæreste. Hvis i kan finde et fælles regelsæt som i begge kan leve med så burde det løse dit samvittighedsproblem.
Håber du kan bruge det til noget.
tilføjet af

du bliver nødt til at styre

dig selv! At du skriver med andre kvinder på nettet og på sms, ville få enhver kvinde til at blive usikker. Hvis hun en dag finder ud af det, kan du regne med at hun for det første altid vil være usikker på hvad du laver når du er ude for hjemmets fire vægge. Og for det andet er der muligheden for at jalousien vil ødelægge jeres forhold.
Min personlige grænse går ved berøring. At man flirter lidt med øjnene, smil og hvad ellers, gør vi jo alle sammen, det er bare ikke alle der vil indrømme det!
Hvis du har noget form for respekt for hende, og virkelig ELSKER hende inderligt, så drop det pjat og kom videre. Du er jo ikke 18 længere, vel...?
:)]
tilføjet af

Du var sparket ud

Hvis det var mig der fandt ud af at min kærste/mand opførte sig som dig. Så var du røget ud.
Flirt med øjene og komplimenter er fint. Men berøring og videre kontakt ved sms, facebook. Ja det ville være at at være utro. Og når du skriver at du går bagf hendes ryg, så ved du også godt selv.
Du kan jo altid spørge dig selv om du ville finde dig i den samme behandling? Ville det også være fint for dig at hun kyssede en anden selv om hun ikke lagde noget i det?
Senere holdt flirten ved lige, med en eller mange hotte samtaler ved sms og facebook?😉 Måske samlignte ham med dig?[:|]
tilføjet af

Hell no!!

Hvis min kæreste kyssede med andre piger havde jeg sgu skrottet ham på stedet, om man så kalder det utroskab eller ej. Jeg ville blive pisse tosset hvis han sms flirtede med en anden pige, det kan godt være man kan stole på ham, men han kommer jo til at sætte tanker i hovedet på den anden pige som kan lede til dumme ting. Hvis det er sådan en uskyldig flirt i byen med et lille smil eller noget, kan jeg ikke se det skulle genere, ikke så længe det er på plads han har kæreste på!!
Men lige meget hvad, er det bestemt en dum ide at holde det hemmeligt hvis man snakker med andre piger,(hvilket jo er fair nok så længe der ikke ligger noget i det) men hemmeligheder kan aldrig forblive hemmelige.
tilføjet af

Godt jeg ikke

skal stå til regnskab overfor en partner hvis jeg flirter 😃
Mennesket er ikke monogam, det er noget vi har fået trukket ned over hovedet af civilisationen og det gør folk vrede at de skal holde sig til en partner.
Hurra for det frie valg, jeg kommer aldrig mere i et fast forhold, her er så mange dejlige piger/kvinder som trænger til lidt opmærksomhed, på Samsø altså, ikke på SOL 😉
tilføjet af

En god flirt.

Er kun sundt,fordi vi alle, vel godt kan lide at blive bekræftet i at nogen,kan lide os,og det indikerer en flirt jo at nogen kan,men man skal så også kunne sige til sig selv,hvornår man er gået langt nok,en god regel er at,give sin evt.partner ret til det samme,som man selv gør,så er man på en eller anden måde lige værdige partnere,en anden god ting at gøre er,at tale med sin partner om de ting, vi hver især gør,så er der ikke noget hemmeligheds kræmmeri,og ingen behøver at frygte noget eller kan ikke komme og sige det vidste jeg ikke noget om.
Hav en god sommer og nyd livet Kh.Vivi
tilføjet af

Mandlige hormoner

Det er helt naturligt. Du er jo en mand, du er en født jæger og en stor sulten hanløve, som skal have opmærksomhed fra det modsatte køn. Det er en del af dit mandlige drive. Det må kvinder bare acceptere, længere er den ikke!
tilføjet af

Hvad syntes du selv?

Hvis du får dårlig samvittighed og føler at du skjuler noget for din kæreste, syntes jeg du skal lade være. Flirt skal være sjovt og rart. Følg din "mavefornemmelser".
Når jeg er i byen uden min kærste(gennem 8 år) flirter jeg med alle dem jeg syntes om og jeg ved at han gør det samme. Vi taler også af og til om det sammen og griner af sjove situationer, med folk der har flirtet med os.
Jeg syntes det er rart at blive flirtet med, så ved jeg at stadig er atraktiv i andres øjne.
Knus Isa
tilføjet af

også Isa her, men voksen

og jeg er ikke enig med dig.
Vi er åbenbart flere Isa'er her inde, men det er vel OK?
Hilsen, den voksne Isa
tilføjet af

Jo fler' jo bedre:-)

Det var da hyggeligt:-)
Lige en tanke; Hvad får dig til at tro jeg ikke er voksen? :-)
Knus Isa
tilføjet af

du siger det jo selv...

"Fordi jeg ville slet ikke syntes om at min kæreste gjorde det med andre fyre"
Det gør dig jo en smule hyklerisk ikke?
Men det kommer i det hele taget an på hvor hendes grænse går. Hvis hun ikke synes det er i orden at du flirter med andre, jamen så er det jo hendes grænser du bryder. Og du bryder dem helt sikkert hvis du kysser med en anden i byen...
tilføjet af

Lad din kæreste gøre det samme...

...hvis du mener at du gør noget der ikke er forkert, så sig til din kæreste at du også synes hun skal flirte og snakke med andre fyre for at blive bekræftet.
Hvis du synes det er helt okay at hun gør det i byen, på facebook og sms så er der ingen ko på isen - men noget siger mig at du ikke synes det er i orden og der har du svaret.
Jeg ville blive pissesur hvis jeg fandt ud af at min kæreste holdt kontakt til piger han mødte på byture for at blive "bekræftet fordi han vidste jeg kunne lide ham". Så ville kærligheden og bekræftelsen fra mig åbenbart ikke nok til at booste hans ego - og så små mænd har jeg ærlig talt ikke lyst til at omgås.
Tag sig sammen; drop de tilfældige bekendtskaber og koncentrér dig om din kæreste. Vis HENDE at du vil hende, vis HENDE at hun betyder noget og drop så det andet fis. En lille uskyldig flirt er hvad der sker hist og pist, men det lyder som om du både opsøger det og bevarer det på forskellige måder og det er sgu ikke okay, medmindre din kæreste altså ligefrem er med på legen og får lov til det samme - og det tør du vel ikke at lade hende gøre???
tilføjet af

Tillykke med dit valg

Tillykke med dit valg.
Ved at erkende at du ikke kan holde dig til én har du da gjort mange kvinder en tjeneste - hvis du altså husker at være ærlig om det.
Mange kunne lære af det; hvis man på forhånd ved at man ikke kan holde sig til én partner, så skal man afholde sig fra at love det til nogen, det være sig som kæreste, ægtemand, ægtehustru eller hvad det nu er. Så undgår man at nogen bliver sårede, at man fremstår som et svin og i øvrigt ikke opfører sig pænt overfor dem der er i ens nærhed.
tilføjet af

Er ikke enig

Kan godt se din holdning, men jeg er absolut ikke enig!
Da jeg var ung have jeg ikke lyst til en fast partner overhoved, og delte sikkert også dit syn på monogami.
Men nu har jeg ændret holdning - og det selvom jeg er af hankøn - jeg har absolut KUN lyst til at være sammen med én kvinde, også selvom vi har været sammen i 5 år, og den kvinde ligger inde ved siden af ;)
Men, vi er jo også alle forskellige individer og jeg synes ikke man kan sætte folk i bås på så simpel en måde.

Thomas
tilføjet af

måske

Det er måske over grænsen ja. Som regel kan man sige at hvis man ikke selv ville bryde sig om at hun gjorde det mod en selv, så er det over grænsen.
Men jeg kan sagtens forstå at man savner jagten når man er i et forhold, det mærker jeg selv efter at jeg har haft min kæreste i 1½ måned.
tilføjet af

Hvilken måde?

Jeg synes da ikke det er at sætte folk i bås på en simpel måde.
Uanset hvor gammel man er, så gør man klogt i at erkende om man på et givent tidspunkt kan leve op til rammerne i et forhold.
Hvis man i en årrække ikke er klar til at slå sig til ro, så skal man lade være med det eller i alt fald lade være med at love at man holder sig til det, hvis man ikke kan.
Det er en langt sundere indstilling for både én selv og dem man evt. kunne såre hårdt hvis man hele tiden giver udtryk for at ville det monogame, uden reelt at ville eller kunne leve op til det.
Jeg sætter ikke folk i bås, er faktisk temmelig ligeglad med hvordan andre indretter sig. Bare folk da for fa´en ville spille med åbne kort, fremfor at love noget de ikke kan holde.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.