3tilføjet af

til paris en weekend..

hej..

jeg ville invitere min dejlige kæreste en tur til Paris en weekend.. en rigtig romantisk tur.. nogen som kan anbefale et billigt selskab, men samtidigt godt ??????????? hjælp... syns de virker så dyre alle sammen..
tilføjet af

Prag

Rejs ikke til Paris hvis du har lomme smerter
der er dyrt der.
Hvorfor ikke bare tage en tur til Prag, det er
meget billigere og en god gammel romantisk by.
ellers god tur - hvad eller du beslutter dig til
tilføjet af

Paris ER dyrt!

Ja, som en anden skriver er Paris dyrt.. Meget dyrt! Syntes at du skal prøve at finde på noget andet, hvis ikke du har så mange penge til det.
Som regel betyder det jo heller ikke så meget, hvor man er, men derimod mere hvem man er sammen med.
Et andet forslag som i hvert fald også er en lidt anden prisklasse, er en tur med Oslofærgen. Det kan i hvert fald godt være hyggeligt og romantisk!
tilføjet af

God idé !!

Jeg syntes det ere en superidé at tage til Paris med kæresten. Mig og min kæreste har været der 2 gange og skal med garanti dertil igen. Det kan da godt være at det er lidt dyrere end f.eks Prag, men det skal vel ikke kun være prisen der afgører det. Paris om sommeren er bare så skønt.... Er det med Bus eller Fly i vil afsted da det betyder lidt for prisen. Vi har været afsted med Europas busrejser og det fungerede fint. Jeg ville nok overveje at tage fly næste gang da bus ikke er det fedeste.... Men lad være med at lytte til de hoveder som forsøger at snakke dig fra at tage til Paris.... Paris er en smuk og meget hyggelig by, og perfekt til lidt romantik.... :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.