42tilføjet af

Fik inkasso rykker fra Almindlig Inkasso.

Jeg fik en rykker fra der firma for 14 dage siden.Uden på kuverten stod der med store sorte bogstaver:Almindelig Inkasso:Jeg blev rigtig godt gal i skralden,for det ligner ikke noget med sådan en kuvert.I brevet stod der at jeg skyldte penge til et firma for mopdtagelse at varer Cd'er.
Varen var betalt d 30-12-004 over min netbank,og var trukket på min konto.Jeg sendte kopi af kvitteringen til dem,og hvad sagsomkostninger angår er mig total ligegyldig.Jeg henvendt mig til forbrugerstyrelsen ang det inkasso firma,og fik svar tilbage,at der er nogle problemer med det firma.Det kniber for dem,at opføre sig ordentlig at føre en ordentlig markedes politik.
Det var et noget aggersivt brev de sendte mig det inkaaso firma.Hvis jeg hører mere fra dem,henvender jeg mig til Ekstra-Bladet.
Det er forbudt at sende breve ud med den påskrift på kuverter,men det er det ligeglade med.
Har nogen været ude for det samme,her på Debatten?
tilføjet af

Så kan du lærer det !!

Det kunne jo være, at du havde tastet forkert på din netbank, således pengene var modtaget forkert eller du ikke havde påført rigtig faktura nummer.
Dit indlæg viser alle tegn på person uden overskud, hverken på kontoen eller som person.
Det at, du skynder dig at klage til forbrugerstyrelsen og nu evt. til Ekstra Bladet, viser efter min mening at du bare er en småborger.
Du kunne eventuelt have ringet til firmaet, taget en pæn dialog med dem, istedet for at være på tværs.
Det er sikker ikke den første rykker du har fået fra dem !
tilføjet af

Hvad snakker du om???

Har du overhovedet læst indlægget. Det var godt nok det mest morgensure opkast jeg længe har set.
Manden påkalder sig sin borgerlige ret og gør opmærksom på firmaer, der benytter sig af uetisk markedsmetoder. Men det kan da være at du er en at de røvligeglade uetiske kapitalistisk bagmænd???
tilføjet af

haha

Borgerrettigheder skal selvfølgelig overholdes, men min erfaring siger mig bare, at en pæn dialog med det nævnte firma måske kunne have løst problemet.
Jeg vil næsten vædde med, at personen her, har fået mange rykkere, som han bare har ignoreret da han mente, at regningen var betalt. Istedet skulle han have kontaktet firmaet ved første rykker og dermed i alt fredelighed have løs problemet.
Jeg arbejder i servicebranchen, og ved af erfaring at folk sjældent læser deres post fra banken, teleselskabet m.v ordentligt igennem, og når denne dovenskab pludselig får konsekvenser, så kan dette ikke gå hurtigt nok med at kalder firmaer for uetiske og kapitallistiske, og desuden vil de nu klage til gud og hver mand.
Jeg påpeger blot, at jeg ikke tror skribenten fortæller hele historien og at tonen i hans indlæg, er meget typisk for folk, som egentligt selv er skyld i problemet.
Forbrugeren har ikke altid ret.
tilføjet af

One arbejer jo for selvsamme taber virksomhed derfor..

Ja, hold da kæft en idiot du er One, tydeligvis en klassisk inkassotype. Er du ikke sød at læse første indlæg igen, du har jo totalt mistet tråden.
Fusker firmaer er der nok af, de skal bare nakkes. Vil da nok mene at netop folk i inkasso brancheh har ry for at være dummere end andre folks børn, med det i mente kunne One godt tilhøre denne virksomhed og er derfor også totalt inhabil i denne diskussion, derfor One dit fjols, lad os nu ikke høre mere fra dig, det burde ikke være så svært at fatte, vel!
tilføjet af

Stave kan han sgu heller ikke.

One one one. Hold nu op med dit snak, der er ingen tegn på at denne forbruger er en snyder. Netop hans reaktioner viser at inkasso skrivelserne ikke ligefrem vælter ind af døren hos ham, hvor fra er det du drager dine konklussioner?? Ville da bestemt følge lidt bedre med i timerne hvis jeg var dig. Du lyder langt fra som et forbruger type orakel. Derfor får du lige et par gode råd fra mig, følg med i timerne, læs dine bøger i gennem min. 2 gange og lær asap at stave samt tro aldrig du vinder en diskussion med folk der ligger langt over dig selv.
tilføjet af

Moden

Jeg takker chefen, for at god tonen og modent indlæg.
Jeg vil dog understrege, at jeg ikke arbejder for at inkassofirma, langt fra.
Til chefen, vil jeg blot sige, at inkassofirmaet kan være grove, men de ville jo heller ikke eksistere hvis folk bare betalte deres gæld.
Så hvis I ikke vil have at naboerne ved, at I er nogle dårlige betalere, så skal man bare betale sine regninger.
tilføjet af

Jamen, hør nu her

Kære Chef
Jeg ved godt, at du måske har bestået 10 klasse i folkeskolen og dermed er over niveua for dem nede på stamværtshuset, og du sikkert også kan bøvse højere end dem.
Disse fantastiske evner til trods, så tror jeg stadig ikke at du har ret i dette tilfælde.
tilføjet af

bevist

Det er bevist at nogle af disse inkassofirmaer er nogle lyssky foretagender, der helst ikke vil i offentlighedens søgelys. Nogle af dem truer med at aflægge besøg hos folk, hvad der ikke er lovligt og det beviser bare at de bevæger sig på kanten af loven. Venligst dalimill
tilføjet af

Det er helt normalt!

Firmaerne får ikke store bøder af politiet, hvis de sender
fusk regninger eller inkasso til ærlige kunder.
Desuden er der normalt at virksomheder modtager
fusk regninger og inkasso om sommeren. Pga. bogholderiet
ofte varetages af en vikar, og så håber de pågældende
fup firmaer at regningen betale engang til.
Hvis nogen er så dumme at betale dem, så ser de aldrig
pengene igen.
Alle ærlige og hæderlige firmaer og inkassofirmaer
sender altid regningen i en diskret kuvert. Så det kunne
tyde på at der er tale om et svindelfirma.
tilføjet af

du er sku virkeligs fjern

Jeg føler med dig at du kan være så blå øjet.
Firmaer har ikke en skam i livet når det gælder penge..specialt ikke med rykker gebyrer der langt over stiger den normale saldo. så beløbet bliver dobblet op i løbet af få rykkere.
Så jeg forstår godt at vedkommene har klaget til forbrugerstyrelsen osv osv.. for det incasso brev.
Jeg er selv forgældet og jeg ved hvad jeg taler om når det gælder incasso..
Bare giv dem på munden når de prøver at skræmme dig til at betale..det gør jeg og det virker..de fleste trækker deres gebyrer osv. tilbage når man henvender sig proffesonelt til dem..så jeg kan ik andet sige at vi forbruger bliver udsat for lidt af hvert og vi skal ik finde os i det..så brug lidt kræfter på at få dem ned med nakken..
Og vedr.dialog så er det svært at få det med sådanne mennesker.
tilføjet af

Du er ikke den eneste..

.. Der har haft problemer med det firma. For ca. 1½ år siden begyndte jeg at modtage breve fra Almindelig Inkasso, de mente at jeg tilbage i 1994 havde bestilt nogle cd'er ved et firma som jeg ikke havde betalt for. Dette vidste jeg dog med sikkerhed ikke var korrekt, da jeg i 94 kun var 11 år gammel og af den grund ikke på nogen måde kunne have lavet en sådan ordre.
Jeg valgte at skrive tilbage til Almindelig Inkasso, for at forklare at det måtte være en fejl - Men det resulterede blot i flere rykker breve og hver gang i en grovere tone.
Nu er det godt nok ved at være et stykke tid siden jeg har hørt fra dem sidst, men jeg glemmer ikke den sidste rykker hvori de skrev noget i retning af 'Sidste advarsel! Ellers vil vi sende nogle lokale folk forbi Deres bopæl'
/DC
tilføjet af

Ordentlig tone tak!

Prøv lige at være lidt seriøse her på debatten!
Tak.
Ha' en dejlig dag
tilføjet af

inkasso-firmaer

er nu mange gange en gang svindel og humbug, vi har selv modtaget en inkasso-regning på næsten 800 udsendt til en dreng på dengang 4 år og selv ved telefonisk henvendelse til firmaet der kaldte sig selv " effektiv inkasso " krævede de vi betalte pengene til trods for de ikke havde nogen som helst dokumentation for gælden overhovedet. jaja de var sgu EFFEKTIVE, nok mere til at sende falske breve ud end noget andet.
et inkassofirma må nu godt henvende sig personligt til en skyldner, jfr. inkassolovens §12, men jeg vil da mene dit brev med de store fede bogstaver kommer ind under førnævnte lovs §9 om gog inkassoskik.
Hele inkassoloven kan læses her : http://www.retsinfo.dk/_GETDOCI_/ACCN/A19970031930-REGL
læs den og kend din ret, men husk også din pligt hvis du skylder dem.
tilføjet af

Tak

Jeg er slet ikke uenig, mange inkassofirmaer kan være grove og de må absolut ikke møde op på bopæl, uden at fogeden er med.
Reglerne skal overholdes, helt klart.
Især tak, for din sidste indskydelse, om at man har pligt til at betale sin gæld. Det tror jeg nemlig, at nogle folk glemmer før de klager.
tilføjet af

supermand

Du er hård i flinten og du kunne det hele, sålænge det var for lånte penge.
Nu vil dine kreditorer have deres penge igen, og nu skal vi have ondt af dig som forbruger og holde med dig i at rykkergebyrer er svineri.
Det er svineri, at låne penge og ikke betale tilbage.
tilføjet af

Jeg betalte til tiden.

Nu har jeg læst forskellige kommentar til mit indlæg.Jeg betalte min regning til tiden.Derfor er jeg helt uforstående med det inkasso firma.Forretningen fik sendt en kopi af det indbetalte da de rykkede mig.De skal ikke sende trussel breve til mig,så holder jeg mig ikke tilbage,men henvender mig til EB,færdig.
tilføjet af

Du godeste!

Hvor er du naiv! Du arbejder måske selv i et sådant fupfirma?
tilføjet af

forslag

Du skal skrive til dette inkassofirma at næste gang du hører fra dem så bliver de anmeldt for bedrageri. Det hjalp i mit tilfælde. Venligst dalimill
tilføjet af

det er nu sjovere...

hvis man tilbyder dem at gå hele vejen, der står i loven at man ikke kan komme i RKI for beløb der er under 1000 kr. og for beløb man ikke mener at skylde / ikke er dømt til at skylde.
inkassofirmaer der truer med bål og brand gør det som oftest fordi de af erfaring ved de kan få pengene ind fra skræmte folk hvis de skruer bissen på fra starten.
kræv dokumentation for det skyldte, og i hans tilfælde her når / hvis han modtager det tag en kopi af det og medsend kopi af kvitteringen for betalingen til inkassofirmaet, det kan med fordel gøres via fax da man jo der får en kvittering for afsendelsen. skriv en note til dem om at det beløb der skyldes jo er betalt, og den fornødne dokumentation vedlagt, samt at hvis de vil kræve de penge op må de gå i retten og de udgifter er jo så for inkassofirmaets regning.
så har man skubbet aben videre, og sætte sig tilbage og vente på deres udspil. det kræver dog man har lidt tålmodighed og lidt is i maven
tilføjet af

hvad er det for et møgsvar at komme med...

Folk som dig har tydeligt kun øje for sig selv, og absolut ingen plads til andre menneskers forskellighed i nærheden...
At tænke sig at ikke alle mennesker har den samme økonomiske overlegenhed er dog forfærdelig for dig hva...
Der kan være flere forskellige grunde til at man ikke kan betale, og i dette tilfælde var der jo betalt, men alligevel sket en fejl...
tag dog og tag dig lidt sammen, og gør plads til flere end dig selv, i verdenen..
knus rie..
ha en rigtig god dag..
tilføjet af

hold dog op!

Jeg skal da lige love for at fordommene flyver om ørene her på siden! Der er åbenbart ikke grænser for hvor godt i kender personen, der har sendt indlægget. I svinder ham/hende til. Men det fortæller mere om jer end i er klar over.
Jeg har også engang levet i en naiv fordom om at det var kun var mennesker med rod i økonomien der fik rykkere og så videre. Jeg er blevet klogere, må jeg sige. Jeg har også prøvet at få disse "bål og brand" breve som jeg kalder dem.
Når jeg så går firmaet rigtigt på klingen og truer med sagsanlæg og så videre, så piber de, og siger at det kan da godt være de har modtaget pengene. Men at de har lidt rod med deres systemer iøjeblikket! Vorherre bevares, siger jeg bare.
tilføjet af

Jeg har...

...arbejdet med kundeservice for både teleselskaber og forsikringsselskaber. Jeg ved nok om de fejl der begås i forbindelse med fakturering og kreditering af kundebetalinger. Så derfor kan jeg kun på godt dansk sige at du er fuld af lort og du aner ikke hvad du snakker om.
tilføjet af

Det kan umuligt komme

som et chok for dig, en sag må først gå til et inkasso firma efter 3 rykkere, hvis du bare har siddet i sofaen uden at gribe knoglen og rette fejlen før den kom til inkasso, ja så har jeg ikke medlidenhed med dig.
tilføjet af

One har ret.

Jeg har arbejdet med Inkasso, hvis folk ikke har fået hele 3 rykkere så må de ikke sendes til inkasso det er en overtrædelse af inkassolovens paragraf 10. Derfor kan det umuligt komme som en overraskelse for manden at hans regning er endt hos inkasso. Man kan ikke bare sidde i sin sofa og tænke "Det går over jeg har jo betalt". Derudover er det kundens EGEN pligt at chekke om han har indbetalt korrekt via netbank. Kundens EGEN pligt at skrive de korrekte oplysninger i netbanken.
tilføjet af

tsk

Ja gå du til EB, men overse dine rykkere, Hold op hvor har jeg hørt den mange gange.
Ting går ikke væk af sig selv.
tilføjet af

Firmanavn frem i offentligheden

Sådanne firmaer skal frem i offentligheden, der er ikke tvivl om at nogle incassofirmaer drives af personer uden alt for megen intelligens.
tilføjet af

øhh...

Jeg er millionær eller specielt velstående, jeg betaler bare mine regninger, og ignorere ikke kreditorer.
Det kalder jeg respekt for sine medmennesker og en redelig måde at leve på.
Det eneste jeg har opfordret til, er at tingene sikkert kunne være løst ved et simpelt telefonopkald i en pæn tone.
Denne sag er derimod blivet løst, ved at gå i frontalt angreb.
tilføjet af

eksperter

Se nu her, alle er åbentbart eksperter i at ignorere deres post og rykkere, og derefter klage / truer med sagsanlæg mod inkassofirmaer,
for at udgå at betale sin gæld, det er jo absurt udnyttelse af ens egen forbrugerbeskyttelse.
tilføjet af

svindel

Jeg har været i kløerne på et af disse lyssky foretagender. Ved hver henvendelse var beløbet lavet om, første gang kr. 11.ooo anden gang 3.600 tredie gang 4.500 kr. Hvordan kommer sådan nogle plattenslagere frem til disse beløb? Sidste gang jeg kontaktede dem sagde jeg at vi kunne mødes i fogedretten, har ikke hørt noget i 2 år. Sagen lugter langt væk af svindel. Venligst dalimill
tilføjet af

ps. jeg glemte

Jeg glemte at fortælle det drejede sig om et lån i et financeringsselskab´fra 1987, blev betalt færdig i l99l. Fik første rykker 11 år efter. Venligst dalimill
tilføjet af

????

Hvad sker der oppe i dit hoved...?
Jeg har også været udsat for at ´få breve fra inkasso om en regning de ikke mente var betalt, jeg snakkede pænt med firmaet, jeg sendte en kopi så de kunne se jeg havde betalt, men lige glade, det var hvad de var.
Da jeg havde slåsset med dem i næsten et år, måtte de fjerne det hele, og selv betale omkostningerne da det viste sig at jeg havde betalt den til tiden. Så skriv ikke sådan noget pjat.
tilføjet af

Danske Lov

Jeg kender selvfølgelig ikke din sag.
Har man ikke betalt en gæld helt ud, så hæfter man j.f danske lov i 20 år, og denne grænse forlænges med 20 år, hver gang du bliver gjort opmærksom på din gæld af kreditor. Dette er loven og derfor er en rykker 11 år efter, måske et tegn på at du stadig skylder penge, og at kreditor blot vil forlænge fristen til udløb af din hæftelse med endnu 20 år.
Dette er fuldt ud lovligt, medmindre du selvfølgelig har betalt din gæld helt ud og har saldokvittering på dette.
tilføjet af

var betalt ud

Min gæld var betalt ud i 1991. Jeg gør som de fleste andre gemmer mine kviteringer i 5 år og ikke længere, så er det jo nemt at opkræve penge når man bare venter til kviteringerne er smidt ud. Det var da også derfor de ikke ville møde mig i fogedretten som jeg tilbød dem. Venligst dalimill
tilføjet af

HOV HOV

det kan godt være at det ikke er pænt at der på brevet stå at det er et inkassofirma....
MEN.. det er ikke dem man skal skylden på hvis man ikke føler at man skylder pengene...

Inkasso firmaet har jo "bare" fået et brev fra dem som føler at de ikke har fået deres penge for de cd´er de har sendt.
Inkassofirmaet har INGEN mulighed for at se hvornår den såkaldte renging skulle være blevet betalt på netbank, det kan kun det firma som har sendt cd´erne..
Ja inkassofirmaer er ikke så fede men de gør jo bare hvad andre firmaer beder dem om
tilføjet af

ja, samme inkasso-firma her

fik også inkasso på noget, men ignorerede dem totalt. Har ikke hørt fra dem siden
tilføjet af

inkasso er ikke noget du skal være

bange for.
De er jo ikke dømmende instans,nej de er bare små lejesvende.
Lige så snart du modtager et brev fra et inkassofirma,skal du blot skrive tilbage at der var en fejl på varen.
Så er det ikke længere en inkasso sag,men derimod en civilretslig.
Den kan kun føres af rigtige advokater,og så er du sluppet fri af de små lejesvende.
tilføjet af

Stavning ASAP???

Vil du med ham på kursus så?
det hedder inkassoskrivelser i ET ord, tingene kommer ind AD døren, og det hedder konklusioner med et s. "Forbruger type orakel" Var det et spørgsmål - altså om type forbruger orakel?... Eller mente du måske forbrugertypeorakel?
Finn Nissen (hvis du kan)
tilføjet af

Til CHEFEN aka Mr Retard

"taber virksomhed Fusker firmaer inkasso brancheh"
Vi prøver med lektion to i stavning, Chef...
Det hedder hhv. tabervirksomhed, fuskerfirmaer og inkassobranchen.
Var det svært? Så læs det evt. to gange...
Finn Nissen (igen)
tilføjet af

Og jeg tror at du

trænger til et par flade, One du er sgu bare for meget at høre på.
tek-12
tilføjet af

Og han har har stadig ikke lært at stave........

Hmmmm, personligt ville jeg have fattet meningen med alle de flames som du har fået indtil nu, men du er åbenbart så fatdum, at du patu skal blamere dig mere end nødvendig er. Som sagt tidligere fra andre steder LÆR AT STAVE...jeg hører at de holder dansk kursus på aftenskolerne, prøv at give dem et kald.
Og lige en bemærkning...inkassofirmaer har regler at følge, hvilket også gælder at sende breve ud med deres nok så fine navn uden på konvolutten! Det er fakta, så få det lært!
tilføjet af

Yup, jeg kender dem alt for godt...

Men jeg kender også reglerne, hvilket de ihvertfald ikke overholder. Jeg har selv fået 2 breve fra dem vedr. nogle regninger fra ACN (et skide luset pyramide firma, der udgiver sig for at arbejde med teleydelser). Der havde de ligeledes skrevet med stort på konvolutten hvem de var, samt ringet til mit privat nummer...Nu ligger landet imidlertid således at jeg selv arbejder for et Dansk teleselskab, og at mit hjemmenummer som de ringede på alle dage har været hemligt, så den måde er både uetisk og ulovlig. Hvad der gjorde mig endnu mere sur, var at idioten der ringede prøvede at bilde mig ind jeg selv havde oplyst mit nummer...hmmmm, måske til anden side, men fandme ikke til Dem, det vidste jeg med sikkerhed. Efter en mindre diskussion om inkasso regler, klappede den pågældende i da jeg nævnte at jeg selv arbejde for et meget velkent teleselskab og han derfor ikke skulle prøve at snyde sig uden om reglerne.
Summa sumarum, uanset om der er gæld eller ikke gæld, så skal de firmaer overholde loven om inkassovirksomhed, ellers kan deres autorisation blive taget fra dem. Se linket ti loven andetsted i forummet.
tilføjet af

fusker firmaer i fra udlandet

Hej
ja helt sikkert, der burde findes en hjemmeside hvor fusker firmaer bliver anmeldt. Har selv købt uniformer fra en litauisk firma vitameda for 10000 euro. Desværre tog de ens penge men leverede ikke varen! KUn efter trusler med advokater har de leveret varet 2 måneder efter!
Så husk folks lad være med at købe noget fra vitameda!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.