15tilføjet af

"Fede" mænd..

Hejsa.
Jeg har nu siddet og læst en del debatter hvor folk sviner fede mænd og kvinder til og siger de skal ligge sig ned og dø.. Hvad er dog det for en holdning at have.?? Jeg må sige jeg bliver forarget over sådanne udtalelser og får en dårlig smag munden.. Fede folk har også ret til at være her, og det er deres eget valg om de vil gøre noget ved det eller ej.. Hvad hvis de begyndte at svine tynde mennesker til og sige at de bare kunne ligge sig ned og dø.. hvordan ville tynde folk så ikke ha det..?? alle er jo mennesker, tykke som tynde.. tag da lige og tag jer sammen, og udvis større respekt for dem der er anderledes end jer selv..Det virker ikke som om folk tænker på hvordan det rammer dem, der er skydeskiven og de følelser de har.. Man kan sagtens sige sin mening på en pænere måde, og kan man ikke det synes jeg man skal tage at holde sin k...!!
tilføjet af

Fede mænd og kvinder

De har retten til at være til,men fortænk ikke os andre i at mene de er grimme og meget lidt charmerende at se på.
Nu er det sommer og folk går i let tøj,og så ses alle dellerne og maverne som hænger i lag.
Jeg kan ikke forstå de kan holde sig selv ud,de glinser af fedtet sved og kommer hurtigt til at lugte lidt grimt.
tilføjet af

Men din mening om deres udseende er ligegyldig

Det er der fejlen opstår.
Mange slanke mennesker tror nemlig, at de har en eller anden form for bedømmelsesret overfor fede menneskers useende. Det har de ikke! At være så hurtig på aftrækkeren og fordømme mennesker på baggrund af et tilfældigt fysisk omfang...det er udtryk for åndelig vsmalsporethed. Det er uvæsentligt, hvad slanke mener om fede og for den sags skyld også omvendt hvad fede mener om slanke, for det er ingens ret at fordømme andre...slut!
Du taler som om slanke mennesker ikke kan svede eller lugte..men det kan de...du kender nok bare ikke nok mennesker til at vide det.
Jeg håber for dig, du en dag vil lade kvalitet og menneskeværd fylde op i dit indre tomrum.
tilføjet af

Jeg kan godt lide frodige kvinder.

og jeg er ikke den eneste.
tilføjet af

hmm..

Nu er det jo sådan at alle mennesker sveder.. Jeg vil ikke sige jeg selv er tyk, men jeg heller ikke den tyndeste, jeg synes selv jeg er normal.. Men en ting er sikkert, jeg sveder også og jeg kan endda komme til at lugte.. Så det er ikke kun tykke mennesker der sveder og lugter.. det gør selv de tyndeste.. det er nu normalt.. med hensyn til tøjet.. Nogle har bare den selvtillid at de tør vise at de går i hvad de vil og ikke tager sig af hvad andre mener.. og det synes jeg er cool.. for det siger også noget om personen.. Det er andre folk der har en forkert opfattelse af hvad der er normalt, og har fordomme overfor det der måske skræmmer dem..
tilføjet af

Tynde mennesker bliver skam også

mobbet, men nok slet ikke i samme grad.
Sådan nogle latterlige udtalelser som dem du refererer til, er sikkert skrevet blot for provokationens skyld, ellers har personen/personerne en meget meget syg hjerne og så burde DE måske lægge sig ned og dø i stedet !!!
tilføjet af

Hvem er det der sætter de

mål for hvordan folk skal se ud? Fordi tynde mennesker får også en hel del stikpiller. SÅ jeg ved ikke hvem der tillader sig at sætte de mål? I øvrigt gider vi sgu da ikke være ens at se på alligevel, så fuck det om vi er tynde eller tykke
tilføjet af

sidespring

helt ærligt, hvorfor forsøger du at dreje debatten væk fra det egentlige problem?
Her på soler er det altså rygerne der skal mobbes, at rygerne forsøger at fjerne focus og overfalder sagesløse mennesker er et alment brugt trick fra Dansk folkeparti og deres ligestillede.
tilføjet af

problem..??

Jeg skriver dette indlæg, da jeg syntes det var meget ubehageligt at læse disse indlæg om fede.. og ang. det med rygning.. hvad har det med denne sag at gøre..??
Men så må du jo hellere komme igang med at mobbe mig, da jeg er ryger.. er dog ikke tilhænger af dansk folkeparti, jeg er faktisk ikke tilhænger af noget parti, så ved ikke lige om jeg prøver at fjerne focus..
Men det er i en hel anden debat det foregaår i..
tilføjet af

vsmalsporethed ???

Hvad står dette ord for ?
Du er ikke den rette til at afgøre hvad der er væsentligt eller uvæsentligt for mig.
Dertil kender du mig alt for lidt. Jeg ved mere om dig, bla. det, at du følte dig ramt.
Det er ikke mit ansvar kære fru halfevil333
tilføjet af

De slanke blir chikaneret ?

Det har jeg aldrig oplevet,men hvis det skulle hænde,så er det af misundelse og middelmådighed fra overvægtige personer.
Dem kan man bare grine af.
tilføjet af

samme grundholdning

uanset om du skriver om mobning af fede, rygere eller politiske ståsteder, i bund og grund er det det samme, en meget stor andel af solens debattører vil ikke debattere, kun lufte deres indre svinehund her hvor ingen kan stille dem til ansvar, pga. anonymiteten
tilføjet af

Du læser hvad du VIL læse og ikke hvad der står

Jeg siger...at slanke menneskers mening om fede menneskers udseende er ligegyldigt og omvendt...for det er ingens ret at fordømme nogen...
Og HVOR er DU så adresseret i den påstand?
"Dertil kender du mig alt for lidt." - Jeg behøver altså ikke at kende dig personligt for at vide, din mening om at fede mennesker er grimme er ligegyldig.
Jeg føler at du med dine meget grimme udtalelse rammer, sårer og generer alle der er overvægtige, og du har ingen som helst lega grund til det. Det er uetisk, barnligt og ansvarsløst at opføre sig på den måde. Du og mange andre, tror I har en eller anden ret, som I altså ikke har, til at fordømme andre. Det rammer mig altid, når nogen opfører sig sådan. Jeg synes, I forurener noget, der ikke behøver at blive svinet til med jeres vrede, som stammer et helt andet sted fra.
Men det er da godt, du ved en hel masse om mig...men ærligt du, så holder det mig ikke vågen om natten. Hvis du ved så meget om mig, så ved du også, at jeg er en perfekt staver, men en sjusket skriver...og sådan er det bare. Du kan jo godt forstå hvad jeg mener alligevel...så ved du hvad? Hvis ikke din dagsorden havde været at genere, fordømme, kritisere og gå i MEGET små sko...så havde du ikke valgt den overskrift...For anden gang i denne debat fortæller du noget meget uinteressant om dig selv. Hyp dine egne kartofler.
tilføjet af

Yeah!

høje, lave, tykke, tynde, grimme, smukke, flyveører, kalveknæ, ørnenæser, ballonben, langt hår, kort hår, brune - blå - grønne - grå øjne, store eller små baller, fede tæer, klaverfingre...det eneste jeg egentlig tror, der betyder noget er om man har et stort hjerte! Det står jo alle frit for at få ;o)
tilføjet af

Kan man mon gøre det omvendt?

Det er egentlig uforståeligt at der er så meget gods i at tale om alt det, man ikke bryder sig om...for den dybere mening med det er at finde ud af, hvem man differentierer sig fra, og hvem man identificerer sig med...Det handler om identitet..både den individuelle, og den sociale identitet....men nok i højerer grad mangel på samme.
Hvis du laver en debat om alle de mennesker, du synes er vidunderlige, vil det virke nøjagtig på den samme måde, med at udelukke nogen fra et fællesskab. Men på den facon vil man fremstå mere sårbar og mere som om man tigger om optagelse i en gruppe... Hvis man fordømmer andre, giver man indtryk af at høre sammen med nogen. Det gør man bare ikke, og det er væsentligt at skrive sig bag øret...at dem der fordømmer IKKE føler nogen social samhørighed med andre.
Jeg ser sådan på det at ethvert behov for at fordømme andre, er et tragisk udtryk for ensomhed. Det er altså mere synd for dem, der fordømmer, end dem der fordømmes...I yderste konsekvens skaber fordømmelse ensomme mennesker, som så selv får behov for at fordømme andre, for at føle sig som en del af et fællesskab. De der fordømmer er derfor selv som oftest ofre for fordømmelse. De har ikke formået at standse det i sig selv...men giver det videre...
Det virker som en nedadgående spiral, og samlet set er det et MEGET tragisk udtryk, der kan spores verden over, at fordømmelse af andre er så udbredt. Skaber krige og raceuroligheder.
Hvem sagde at demokrati er den eneste gangbare styreform i verden? Nogen der med vold og magt tvinger demokrati ned over hovederne på andre og skaber flere ofre end end helte? ...nå, det var en lille bøvs til USA...der er masser af andre steder i verden lignende fordømmelser foregår, med krige som konsekvenser...
Det starter i det små..blandt børn i familier...og så breder det sig. På samme måde, kan man starte en modsatrettet energi....
Så HVIS man skulle gøre noget for verdensfreden...det er et lille bitte bidrag, men det vil brede sig som ringe i vandet, og jo flere, der vælger den løsning, jo færre vælger den anden, og desto flere er der, som tilslutter sig ønsket om aktivt at virke for fred i verden....Man kunne lytte til al det, der ligger BAG fordømmelserne og spørge: "Hvad kan jeg gøre for at bidrage til, at du føler dig lykkelig?"
Lykkelige mennesker føler ikke trang til at genere andre, at bidrage til at andre bliver lykkelige er noget der ligger i menneskets natur, som noget man gerne vil, og imødekommenhed skaber fred, glæde og kreativitet...så ingen vil blive tabere...alle vil blive vindere.
En hel verden på den bølge vil ændre kursen på amneg uehldige udviklinger i dag....
Hvor lang tid vil det tage for at hele verden tænker sådan? En evighed!...Hvor lang tid vil der gå før en tænker sådan...bare en gang i mellem? Ingen tid...jeg ved der allerede er nogen...så det er allerede i gan...vi kan bare bidrage til at give det mere styrke.
Og som debat i SOL-en kan man jo lave det om til en slags personligt forsøgscenter, og forsøge sig med sin nye tale og tænkemåde ;o)
tilføjet af

man kan prøve..

Synes det er godt skrevet..det får en til at tænke over en masse ting. som udviklingen af forskellige ting i samfundet.
Og kan kun gi dig ret i at det er mere synd for dem der fordømmer end dem der fordømmes.. Det må vel være fordi de ved for lidt eller er bange for de ting de fordømmer at de netop gør det..
Nu har jeg flere venner/veninder der er overvægtige, men det er sq ikke hvordan de ser ud, men hvordan de er, der gør at de er mine venner.. hvis jeg gik op i sådanne små ligegyldige ting, var jeg nødt til at gøre det forbi med min kæreste, da han siden vi begyndte at være sammen, har taget på.. men det gør jeg ikke.. for det er hans indre jeg har brug for og ikke hans ydre.. (bare lige lidt om hvordan jeg er..)
Men kan kun sætte mig ind i det du har skrevet, og være meget enig..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.