2tilføjet af

FC Midtjylland trætte af ballademagere

Op til kampen mod Viborg i september var der uroligheder i Herning midtby. Før lørdagens opgør tager FC Midtjylland kraftig afstand fra uromagere blandt tilhængerne og slår hårdt ned med karantæne på SAS Arena.
”Vi var meget overraskede over, at FCM-tilhængere i september var involveret i slagsmål og flaskekast som optakt til vores kamp mod Viborg,” siger FC Midtjyllands direktør Claus Bertelsen, der samtidig slår fast, at såvel klub som politi denne gang er anderledes forberedt, hvis der skulle opstå episoder.
”Jeg undrer mig over, at mennesker kan være så primitive, at de bruger en fodboldkamp som anledning til slagsmål. I FC Midtjylland vil vi imidlertid ikke bare lade stå til, men tværtimod gøre en indsats for at minimere antallet af uromagere – og holde dem væk fra SAS Arena,” siger direktøren på FC Midtjyllands hjemmeside.
I forbindelse med kampen er politiet i beredskab og forberedte på, at der kan komme uroligheder i midtbyen igen. FC Midtjylland og Herning Politi har et tæt samarbejde, som roses af begge parter, der undrer sig over, at højeste beredskab er nødvendigt i forbindelse med en kamp mod naboklubben Viborg FF.
”Viborg FF er en af de klubber vi på ledelsesplan har det tætteste samarbejde med,” siger Claus Bertelsen og uddyber:
”Vi har det godt med gensidig drilleri, og ønsker at fodboldkampe skal udkæmpes mellem de to hold på banen og også gerne verbalt mellem de to holds fans. Pokalfinalerne mod Brøndby er gode eksempler på, hvordan tingene kan foregå, nemlig hvor gule og sorte fans hygger sig sammen før kampen, men kæmper indædt verbalt på lægterne. Sådan skal det være.”
Men balladen eksisterer altså i Herning, og hvis det sker igen, så garanterer direktøren for at der vil blive slået hårdt ned mod uromagerne.
”Derfor vil vi slå hårdt ned på personer, der bidrager til at lave ballade – uanset om det sker på SAS Arena, i Herning eller i andre byer. Konsekvensen er en lang karantæne i forbindelse med vore kampe,” siger Claus Bertelsen.
Det er de skide fanatikere fra Bundby hele lortet der er skyld i alt.
Hos os i FCK forstår vi at opføre os ordentligt.
Forza FCK
FCKFC-NedreC 521
tilføjet af

Hvorfor nævner du BIF??

De har ikke en skid med dit indlæg at gøre klovn.
Dybt underligt
Jyden
tilføjet af

Fodbold Cirkus København

Fodbold Cirkus København
Kanon indlæg fra en Nedre C beboer - intelligensen er høj i Arenaen hos Fodbold Cirkus København.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.