18tilføjet af

Farvel skide dansk erhvervsliv

Som akademiker kunne i ikke engang tage mig i betragtning til et receptionistjob eller et job der svarede præcis til mine kvalifikationer som konsulent.
INTET virkede. Har jeg fuldstændig spildt min tid på uni og med studierelevante job, for så at må se jobbet gå til en de i forvejen havde tiltænkt stillingen?
Nå men HA, nu har jeg fået et fedt job i Bruxelles, som glæder sig til at tage imod mig og er glade for alle de kvalifikationer.

GUD hvor jeg fryder mig. Farvel farvel, indespiste danske erhvervliv og al dens nepotisme. Nu skal jeg ned til et fedt job, hvor jeg kan få lov at bruge mine kompetencer.
Buyyyy😃
tilføjet af

SÅDAN!!!

Tilykke, så kan de lære det kan de! :)
Jeg har gjort det samme, forladt landet hvor jeg ikke engang kunne få et bartenderjob, og hvor alle de stillinger jeg havde kvalifikationer til, kun ville have lokale Danskere de kendte i forvejen (reklamebranchen) selv med en alenlang portefølje fra alle de store internationale brands.
;)
igen - så kan de lære det😉Og held og lykke fremover.
tilføjet af

Husk og send kort

Til os der ikke lige kan hive teltpløkkerne op. Når man nu gerne vil.
God vind husk og kom hjem til jul.😉
tilføjet af

Du kan takke VKO

som du garanteret selv flittigt har stemt på mens du var under uddannelse.
VKO består af en lille magt-elite på 10% af befolkningen, for hvem det lykkes at manipulere fjolser som dig til at stemme på dem. Men når goderne skal fordeles bliver også DU taget i røven.
Fedt at blinde fjolser som dig, der ikke kan se hvad der er sket med dette land under VKO, har fået en kold røv at tude i.
tilføjet af

Du ved hvor meget jeg fryder mig

Jeg fryder mig så meget, at jeg ikke kan beskrive det med ord. Jeg sendte 4 ansøgninger afsted til udlandet og bingo, så var der et job i kassen.
De vil sgu ikke engang have bare danskere her i butikken. De vil helst bare holde arbejdet mellem dem de kender og ekskludere resten, virker det til.
Hvor fedt at du har fået job i udlandet. Ærgeligt at man er nødt til at tage ud, men så kan de lære det. Jeg lægger min penge et andet sted, indtil de stopper det der nepotisme og får sat lidt gang i beskæftigelsen igen. Jeg HAR forsøgt læææænge at få job i DK.
Men Bruxelles vil gerne have mig og jeg kender én der har arbejdet i samme firma i en anden afdeling og han var vildt glad for at være der.😃[s][s]
Jeg kan oven i købet tage min kæreste med, så det bliver ikke meget bedre.
tilføjet af

Åh ja, det er jo altid et problem

Jeg tog også kun afsted, fordi min kæreste kunne komme med. Men det kan jo være en kompliceret affære det med at flytte udenlands, hvis man har familie og virkelig er sat, som mange jo bliver.
Men jeg var heldig og jeg glæder mig til at give dansk erhvervsliv fuckfingeren om en måned😃
Jeg kommer hjem til jul på et kort visit for at være sammen med min familie og venner[l]
tilføjet af

Det kan du eddermanme tro

jeg ikke har. Har aldrig stemt blåt i hele mit 30 årige liv og kommer heller aldrig til det, så spar dine små SOLagtige spydigheder.

Og nu er jeg endnu gladere for at jeg tager afsted og ved, at sådan en som DU sidder herhjemme😃
Hygge hejsa[l]
tilføjet af

Har valgt samme vej

Jeg har fået job i Barcelona, min yndlingsby🙂
Et godt job, hvor jeg både får øvet sprog og mine samfundsvidenskabelige erfaringer. JA TAK.
I DK kunne jeg ikke engang få job som tjener. Ihvertfald ikke nok til, at jeg kunne få nok til husleje.
Men jeg drager også afsted om en uge allerede. Jeg glæder mig.
Jeg er af samme opfattelse som dig, at det danske erhversliv er blevet meget indespist og jeg synes det er synd at der er gået så meget akademisering i det. Der skal stadig være plads til ufaglært arbejde, så ikke man taber folk på gulvet. Bare fordi folk er ufaglærte behøver det jo ikke at betyde at de er dumme. Det betyder oftest bare, at de ikke gider sidde på deres flade i flere år og læse bøger. De vil hellere ud og lave noget og det troede jeg ikke der var noget i vejen med.

Nå, men efter 5,5 års studie, så er der nu et andet land der belønner mig🙂
Hej hej
tilføjet af

Det er sgu i orden, det der

Det tror jeg også at jeg vil prøve.
Jeg er lidt træt af, at være nyuddannet på statskundskab, også med studierelevante jobs, men arbejder som rengøringsassistens, da jeg ikke gider gå på dagpenge.
Har søgt i 8 måneder nu og NADA.
Tager sgu til udlandet.
tilføjet af

Tillykke!

Det er gået mig ligeledes - Bor nu på 10de år i udlandet med et godt, velbetalt job ( efter at have levet af bartenderløn i Aarhus de sidste 5 år før....;-)
Kan kun anbefale at prøve sig frem - som jeg sagde den gang: man kan jo altid ombestemme sig og flytte tilbage hvis det er man ikke bliver glad elller føler sig hjemme.
Men faktisk er det først de sidste 10 år jeg har følt mig professionelt værdsat!
tilføjet af

Tillykke til jer

der har fundet job i udlandet, jeg under jer det, men.
Husk så lige på, at når i bliver ældre og måske gerne vil være folkepensionister i det forfærdelige Danmark (som måske slet ikke er så forfærdelig) kræver det at i har boet minimum 40 år i Danmark, ellers kan i ikke få folkepension.
Jeg er ikke overbevist om, at det sociale sikkerhedsnet er helt så fintmasket i udlandet, som det er i Danmark, men i hyler vel også op om forskelsbehandling hvis i er uheldige at miste arbejdsevnen og så vender tilbage til fædrelandet, blot for at opdage, at i har boet for længe udenfor Danmark til at oppebære alle sociale ydelser.
Tænk over det, det er faktisk meget uintelligent at skide i sin egen rede, det rammer jeg en dag.
Men endnu en gang, tillykke med jeres job.
tilføjet af

Troels skal nu nok

få en lille slat penge i folkepension, hvis han ikke vender hjem igen. De 40 år giver fuld folkepension, og dem er der jo allerede optjent 15 år af 😉Men tænk om han kom hjem igen, med erfaring og entusiasme og satte lidt skub i Danmark 🙂
Også god vind herfra Troels 🙂
tilføjet af

Til ALLE

Tja... Man siger jo at rotterne er de første der forlader skuden når den synker....😮
Gælder det også for jer??....Små rotter.. 😉
tilføjet af

HaHa !!

Fedt skrevet,ja vi andre må jo så blive ved pumperne så skibet Danmark ikke synker, 😖og forsøger de "rotter" at komme ombord igen- Brother, så står jeg der med en brandslange og spuler dem over bord!! 😮😉
Hahahaha!!!😃😃
tilføjet af

Jeg er enig-

det er jo rent landsforræderi det de har gjort😖
tilføjet af

På den anden side

Hvis man ikke kan finde job og har prøvet og prøvet og prøvet....så ville jeg også skride.
Man kan jo altid komme tilbage, når ens evner bliver sat pris på igen.
tilføjet af

Jamen i har sikkert også et arbejde

, så er det lidt lettere ar blive tilbage og redde Dannevang.
Men hvis man har knoklet på studierne i mange år og har søgt job i rigtig lang tid, men ikke engang kan blive bartender, jamen så kan jeg godt forstå at folk skrider.
De "nasser" jo på samfundet, ville mange så sige i stedet.

God vind til Troels. Han lyder fornuftig, han skal nok få det til at løbe rundt.
tilføjet af

Jeg opgav også

Og jeg kæmpede ellers en brav kamp for at få arbejde. Bare et eller andet.
Men det var komplet umuligt. Efter halvandet år med ansøgninger og alt muligt, søgte jeg job i Tanzania som udviklingskonsulent.
Jeg har aldrig haft så spændende et job. Jeg ELSKER at tage på arbejde.
Jeg satser på, at når kontrakten udløber, vil jeg søge arbejde i Danmark. Men hvis man stadig bliver ekskluderet af erhvervslivet på trods af rigtig mange erfaringer, så søger jeg noget ander hernede.
Min kone har fået job som engelsklærer og skolelederkoordinator (eller hvad de kalder det), så hun har lige fået fyldt noget mere på sit lærer CV.
Vi er begge vildt glade for at være her og det er fedt at slå øjnene op hver morgen og bare glæde sig til man skal på arbejde. ud og gøre en forskel for folk der virkelig sætter pris på det[l][l][l]
Jeg ELSKER det🙂[s]
tilføjet af

Det lyder fint

Men pas på myggene... Ellers kan det være du kommer hjem som indvalid.. 😮
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.