3tilføjet af

Fanget

Hej derude
Mit problem er at jeg er fanget mellem to mænd. Den ene er min ex som jeg ikke helt ved hvordan jeg egentlig har det med og som jeg stadig har kontakt med som gode venner. Den anden er en jeg mødte for nogle måneder siden, hvor vi kom ret skævt ind på hinanden, og han sårede mig dybt. men han har undskyldt og er virkelig ked af det og prøver virkelig at gøre det godt igen og vil gerne være sammen med mig.......og så er det store spørgsmål....hvad gør jeg nu?
tilføjet af

hej

nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor gammel du er, men har du tænkt på om der er en af de to du kunne forestille dig at blive gammel med? Hvis ikke så synes jeg du skal droppe dem begge to. Man har kun et liv og man skal sørge for at være lykkelig, for man ved alrig hvad der kan ske.
Og tro mig, når du har mødt den rette er der ingen tvivl tilbage... :-)
tilføjet af

Tænk en x-tra gang!

Først synes jeg, du skal finde ud af, om du stadig har følelser for din eks. (men sjældent går det godt anden gang)! Derefter så tænk lige lidt over den anden fyr. Han HAR såret dig dybt én gang, så kan han også gøre det igen! Måske er han god nok, jeg kender ham ikke, men er han nu også det værd?? Der er MANGE fisk i havet, og du skal nok møde en ny sød fyr. Det tager den tid det tager at finde ham. Måske møder du ham om nogen tid, men så kan det måske være den rette... hvem ved.. måske møder du ham imorgen..?!
Tænk en ekstra gang: Har du følelser for dem begge??
tilføjet af

Ved det lyder hårdt..!

Hej med dig..! Det lyder som om at du er inde i et af de mest besværlige problemer af alle.. Kender det godt.. Trust me..! Har selv været dr.. Mn selvom det godt kan lyde hårdt, så bliver du nødt til at droppe dem begge to.. Jeg har selv været i præcis den samme situation som du er i og jeg gik i mange dage og overvejde hvad jeg skulle gøre, og lå tit vågen om natten men.. Tænk over d.. Ingen af dem er den rigtige for di, for når den "eneste ene" kommer, så VED du med sikkerhed at det er ham, og så er der intet der kan slå dig ud.. For som du selv skriver, så startede du med at komme skævt ind på den ene af dem, og hvis du ender i et forhold med ham vil det der med at komme skævt ind på hinanden bare fortsætte.. Men ham din x lyder egentlig som en meget flink fyr, men når der først har været brud i forholdet vil de fortsætte med at komme.. Trust me..!
Håber jeg har kunne hjælpe dig lidt - og du vil bruge mne råd..
Englekys og stjernedrys fra Tulle..!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.