10tilføjet af

Falskhed

De er lidt sørgeligt at den politiske venstrefløj ikke har en politik der kan matche regeringens.
I deres nød finder de på løgne om stor fattigdom og usle forhold alle steder i Danmark på trods af alle internationale undersøgelser sætter DK i toppen, og de selv udråber Danmark til verdens rigeste land når det passer i derers kram
Deres sidste trick med at bestille en film som de kalder den hemmelige krig i håb om at kunne ,starte en ministerstorm eller to, er mislykket . filmen er utrolig amatøragtig og fuld af fejl og falske påstande , så om igen.
Det ville være rart med nogle saglige indlæg fra den kant og ikke løgne om nedskæringer som dem BULP fremturede med.
tilføjet af

Interessant indlæg

Gå en tur i København. Antallet af folk som bor på gaden er vokset voldsomt.
Dine andre påstande er ikke op til debat, da det jo bare er løse anklager som ikke er baseret på nogen realistiske tal eller facts. Det er muligt at rigdommen er steget, men der er osse kommet større forskel mellem rig og fattig. Det offentlige uddannelsesniveau er faldet, klassekvotienten er steget. Mindstelønnen er fjernet. Ventetiderne på hospitalerne er op til 13 år. Alt i alt ligner det et forsøg på at holde fattige i fattigdom.
Du afskriver totalt en meget berømt og gennemarbejdet film som løgn. Alligevel kommer du ikke med nogen begrundelse. Har du overhovedet set filmen ?
tilføjet af

Kunne man mon...

Nu hvor der er mange fattige og mange som føler sig udenfor...
Og mange virksomheder som mangler folk...
Ej, den den tanke er nok for farlig i dette forum...
tilføjet af

Ingen minimumløn

Der er skam osse fattige som arbejder, der er jo ingen mindsteløn.
Mange af de ledige stillinger kan ikke bestrides med de få som er uden arbejde. Med så få arbejdesløse er det svært at få kvalificeret arbejdskraft, man har ikke fulgt systemet med udbud og efterspørgsel. Hvis man vil have arbejdskraft, er det jo bare at betale den løn som er nødvendig for at tiltrække folk.
tilføjet af

Ja, det kommer fra samme skuffe som Lady in reds indlæg

Meget primitivt, gennemskueligt, hænger folk ud af halsen og skader venstrefløjen fatalt.
tilføjet af

De er desperate

de stakkels røde.
De er måske ved at indse at deres tid er ved at være forbi. Præcis ligesom fagforeninger og de andre røde mafiaorganisationer.
Fri os endelig fra de røde.
tilføjet af

røde Nyrup, og hans kabinet,

lykketoft overtog 2 af nyrups tidligere koner, det kaldes genbrug.
grønland får 3. 2 miliarder i bloktilskud, som kun bliver brugt til druk, og en kæmpeadministration, hvor hjemmestyret misbruger midlerne, de har lavet det ene projekt efter det andet, hvor de har tabt milioner af kr. blandt andet på sælpølser i kina.
royal greenland kom ud med et underskud på 2 miliarder, da uffe ellemann sad i bestyrelsen, så hjemmestyret måtte sælge KNI, de butikker som også er hjemmestyret ejet, og som leverer varer overalt i landet.
det blev solgt til dagrofa, som i fovejen leverer varerne til kæmpe overpriser, der er ingen konkurance på handelen.
hjemmestyret fik vistnok 224 milioner kr. for KNI, så de kunne betale renterne på royal greenland.
i gamle dage var det KGH og GTO der var monopoler, nu har hjemmestyret skabt deres egne monopoler, tele, KNI, grønlandsfly, royal arctic line, samt mange mange flere, studenterne bliver færdige når de er ca. 55 år, indtil da arbejder de som studentermedhjælpere, men bliver lønnet som fuldmægtige, som grønlandssprogede har de alle muligheder, men de har bare ikke evnerne, utallige landsstyremedlemmer har misbrugt deres repræsentationskonto, lige nu kører der en sag, om et medlem, som på 3 måneder, brugte over 600.000 kr.
folk betaler ikke husleje, for kommunerne har genhusningspligt, og de har ingen boliger, der ca. 17 års vente tid på en bolig, de hjemmestyre ejede selskaber har deres egne personaleboliger, og selvom huslejen for det meste er ca. 15.000 kr. pr. måned, betaler hjemmestyret differancen, men det betyder også, at alle ansatte er bondefanget med deres bolig, hvis de skifter arbejde, ryger de ud.
mange tilkaldte danskere bor det de kalder vacant, hvilket betyder, at de ikke kan få en lejlighed med det samme, de må flytte utallige gange, inden de får fast bolig, i den periode betaler de ikke husleje, men modtager kostpenge, da den vacante bolig kun har et par kogeplader.
utallige danske kvinder har født 2 børn på deres 3 års kontrakt, hvilket naturligvis har medført, at de næsten ikke er på arbejde.
desuden har utallige danskere misbrugt systemet, og adopteret børn både fra kina og peru, og hjemmestyret har naturligvis betalt alle udgifter.
hvis sofie får lukket for strømmen, ringer hun bare til mosfeldt, og omgående bliver der åbnet igen, en af landstingets medlemmer havde en EL regning på 500.000 kr. men det vidste han naturligvis ikke, for han havde jo tjenesterejser til DK, også her gik mosfeldt ind, og fik åbnet igen.
der samles stadig sorte sække med alle lækkerier, og byens kloarker løber ud til chokoladefabrikken, hvor det hele ender urenset i havet.
mosfeldt datter karen, sad på grønlands statistik, og lavede raporter, hun vidste ikke hvad hun lavede, hun havde kun studeret i 3 måneder i ålborg, men alligevel kunne hun hæve sin fantastiske løn.
nepotisme er gennemgående emner, og mange danske embedsmænd, er tvunget til at dække over de lokales fejl, eller undervise dem på arbejdet, den fyrede statistik chef poppel, har en kone på 56 år, som lige nu skriver en PH afhandling, om hustuvold, før kolonitiden, dengang havde de ikke et skriftsprog, så det bliver spændende læsning.
museumdirektøren blev færdig med uddandelsen som 58 årig, så hun også kunne få pension, de går op til minimum 5 prøver, som de naturligvis dumper i, men til sidst består de, man kan jo ikke have de samme gamle studenter hele livet.
danmark ligner næsten grønland nu, med alle de evighedsstudenter, der er 45 inden de er færdige, de har ingen arbejdserfaring, kun studiegæld og dovenskab, men så kan de kalde sig kunstnere.
tilføjet af

Alt der

ikke passer i højreekstremistens kram, skal forties?
Mange "rige" lande, er rige på bekostning af de fattige, hvor rige er de så? Lidt an på øjnene der ser.
De "rige" lande ville blive rige dersom de gjorde mere for de fattige, men det kan man ikke forvente at de højreekstremister skal kunne forstå.
Jeg siger bevidst højreekstremister fordi der er mange socialt bevidste blandt de borglige partier.
tilføjet af

nimbuto

Igen er svaret løse påatande om at københavn er ved at drukne i hjemløse , skoler er lige før de falder sammen , kom dog med noget konstrutiv.
Der igen tvivl om at mange af de der sidder og tigger ikke bare i københavn men udenfor butikscentre i hele landet er fra østlandene og ikke vores ansvar.
tilføjet af

Tale er ikke godt

Når man hverken vil se eller høre.
tilføjet af

Du har ret!

Alle forhold skal være iorden og det kan jeg tilbyde!
Jeg søger ufaglærte...
Lønnen er på den pæne side af 300.000.- kr om året. Ordnede og rigtig gode forhold i en af verdens største virksomheder...
Men der er åbenbart ingen som gider søge jobbene...
Så længe at ingen søger hos os, så græder jeg altså ikke snot over de arbejdsløse skæbner!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.