7tilføjet af

Fake gravid

Min vens kæreste meddelte i januar måned at hun var gravid med min ven, og at hun var 8-9 uger henne. De lever i et fast parforhold, men min deres økonomiske situation er absolut ikke god, og de har problemer ud over det.
Jeg tror at hun har "faked sig gravid" for at holde på ham, da hun er bange for at han ellers ville gå fra hende.
Hvordan kan kvinder finde på sådan noget?? Er selv kvinde, og kan ikke i min vildste fantasi forestille mig at gøre noget sådant!
Hun lyver stort set om alting, og deres forhold er da også gået noget frem og tilbage. Men nu kan min ven ikke se nogen anden udvej, andet end at blive sammen med hende -hun er meget dominerende i forhold til ham og har ham faktisk i sin hule hånd, og han spiller bare med på komedien.
Han er ikke lykkelig (og det kan hun da heller ikke være!). Men han melder ikke rigtig ud når man (flere venner) prøver at snakke med ham...
Hun har stadig ikke fået noget som helst synligt tegn på sin graviditet, og burde hun ikke det nu? Jeg mener, hvis hun var 8-9 uger henne i januar!
tilføjet af

Svært at sige

Det kan da godt være at hun har faket en graviditet, men det er i hvert fald en løgn der kommer til at afsløre sig selv før eller siden. Det er dog meget forskelligt hvor meget man ser på kvinder der er gravide. Hvis hun var godt 2 måneder henne i januar burde hun være cirka 7 måneder nu, så det burde ses. Men der er jo historier om kvinder der har født uden at nogen vidste at de var gravide, så...Men det er i hvert fald en grim ting at gøre og jeg håber at din ven ser lyset og går fra hende, hvis deres forhold er som du siger.
Nogle gange nytter det ikke noget at vennerne siger noget, man er bare nød til at finde ud af det selv og det kan tage tid. Men jeg tror nok at han vil finde ud af det til sidst, finde ud af hvad er bedst for ham.
tilføjet af

Måske...

Det må GODT nok ikke være rart for din ven at du hele tiden rakker ned på hans kæreste, jeg ville IKKE kalde dig for en ven... Jeg har været igennem det samme - kunne ikke FORDRAGE min bedste vens kæreste, men det ku han, så der var ikke andet at gøre end at bide i det sure æble og prøve at enes med hende - HELDIGVIS indså han selv efter noget tid at hun var en heks og jeg er glad for at han salv fandt ud af det for ellers ville vores venskab have lidt...
Og det andet - det kommer lidt an på hendes vægt, hvis man er kraftig er det ikke sikkert man kan se det overhovedet - min svigerinde blev ikke en enste cm større da hun ventede min nevø nr. 1 og ved nr. 2 kunne man først begynde at se det 3 uger før...
tilføjet af

hallo

Nu rakker jeg jo ikke ned på hans kæreste! Jeg er jo hans ven, og det er bare mine tanker jeg har skrevet ned. Hun aner ikke at jeg ikke kan lide hende og det gør han heller ikke.
Ville bare lige have det på plads...
tilføjet af

oki...

Det er bare ikke det du har skrevet...
tilføjet af

vennen

Hvor?
Men det er også ligemeget. Jeg bider i det sure æble. Jeg er nemlig en god ven :-)
Kan bare ikke forstå at man ikke kan se nogen tegn på hendes graviditet. Hun er en meget slank pige (str. 36). Men det kan være det viser sig senere...
Jeg lader tvivlen komme hende til gode...
tilføjet af

Hmm...

Hvor spørger du - har du ikke selv læst dit indlæg?? Ok -jeg citerer :
"Han er ikke lykkelig (og det kan hun da heller ikke være!). Men han melder ikke rigtig ud når man (flere venner) prøver at snakke med ham..."
Og jeg synes det er en god ide at lade hende komme tvivlen til gode - hun KAN jo tale sandt...*S*
tilføjet af

svar til fake gravid

..kendte selv engang en veninde der sagde hun var i 5. måned, uden den mindste antydning af at maven bulede...men hun var altså gravid, der er bare forskel på hvor meget og hvor hurtigt man "vokser"
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.