8tilføjet af

føler mig mærkelig

Hej jeg er en fyr på 23, jeg føler mig lidt mærkelig overfor piger. Jeg har ikke haft en kæreste i et halvt års tid, men har i mellemtiden dog været sammen med nogle stykker. Problemet er at jeg ikke rigtig kan tage mig sammen til at gå i seng med dem. Når jeg snakker med vennerne og de ved jeg har haft piger sovende, bliver jeg nød til bare at sige at jeg selvfølgelig har været i seng med dem, selvom sandheden er en anden.
Tror bare jeg har brug for at der er lidt følelser til stede før jeg kan gøre det, er der andre fyre der har det sådan og ikke tør stå ved det og hvad siger i piger til det??
Mvh. den anonyme lidt forvirrede fyr
tilføjet af

hey

jeg synes det er okay... jeg ka selv bedst li hvis der er nogen følelser til. ellers ka jeg ikk få mig selv til det... stå dog ved det og sig det som det er. der er ikke noget utrolig specielt ved hvor mange man har været i seng med. efter min mening... hvad skulle jeg dog bruge den information til....
tilføjet af

Din vej.. - ikke deres.

Jeg forstår godt at du føler dig mærkelig.
De fleste har desværre meget travlt med at prale og føre sig frem.
Men det betyder ikke at det er godt.
Det er betydeligt sundere at følge sit hjerte og vente på at det føles rigtigt.
Hvis du overskrider din egen grænse, vil du miste respekten for dig selv og eventuelt også din partner.
Det er den sikre vej til dårlige forhold og en skidt selvværdsfølelse, som du siden vil flygte fra ved hjælp af nye destruktive vaner.
Hold du trygt fast i dit sande jeg.
Det er det der gør dig til noget særligt.
Det kræver mod at stå fast ved sin overbevisning, når flertallet påstår noget andet. Det har du.
Jeg hejser flaget for dig. ;-)
Hold ud.... det lønner sig.
tilføjet af

norm

Hej mr. A
Hvis du blev mere normal, ville det da være helt ude i skoven. Du vinder tifold mere respekt på din måde end på den dine "venner" ser op til.
Nicklees
tilføjet af

Dejlig med en fyr der ikke springer på hver en chance...

hej!
vil bare skrive til dig,at det er dejligt som kvinde at læse, at der findes fyre der også skal have følelser for at kunne gå i seng sammen.
Der er alt for mange der springer på hvem som helst.Jeg har også prøvet one nights og de er intet værd,netop pga. følelserne mangler...
Så ved du hvad... jeg syntes kun at det er dejligt at læse det du har skrevet..
Kh. Kristina
tilføjet af

Erobringer

hey boy.... lad være med at føle dig mærkelig, det er virkelig rart at læse at det ikke er alle drenge der er nogle drengerøve og bare vil have den der tur i kanen også videre til den næste pige.....
så du har absolut intet at skjule det er dine venner der har et problem på det punkt....måske under facaden er det heller ikke sandt hvad de siger og deres "erobringer"
så fortsæt du bare på den måde og lad vær med ar ligge skjul på "dit sande jeg"
tilføjet af

hvor mange

I har nok ret i at det ikke er unormalt og det er rart at høre jeres mening.
Hvor meget betyder det for jer piger hvor mange man har været i seng med og bliver i imponeret hvis det er mange.
Man behøver vel ikke have været i seng med tusindvis af piger vel, det er da sammen med en kæreste man udvikler sig seksuelt og ikke sammen med en tilfældig pige!! Eller hvad???
tilføjet af

ti points

for mig betyder det ikke noget om han har været i seng med 1 eller flere men når han begynder at snakke med kammerraterne om at så var der hende der og de 117 andre bliver det formeget ..... man udvikler sig med tiden og via den partner man har og ikke bare en forbipasserende.... så ti point til dig og et kæmpe minus til dine erobringende venner..... hilsen sugartroll
tilføjet af

Du er normal..

Hej med dig..
Jeg syntes ikke du er spor unormal, tværtimod.. Jeg syntes du lyder som en rigtig sød og fornuftig fyr..
Dét, du skriver i debatten gør mig glad, da mange kun tænker på sex, sex, sex.. Og det er slet ikke dét det går ud på.. De fleste der har været i seng med så mange piger i deres ungdom, fortryder det meget når de bliver ældre.. Jeg vil ikke have en fyr som har været i seng med 117 andre, for det første vil jeg tvivle på, om jeg nu også bliver én af dem, altså en tilfædig en.. Jeg vil også tvivle på om jeg er god nok i forhold til hvad de andre har været.. Så.. behold du dit gamle jeg, og lyt til dig selv.. Gør kun noget du selv har lyst til og føler du er parat til.. Hvis der er andet, har du min mail..
Mange knus til en fornuftig fyr - Nicki..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.