4tilføjet af

Følelser

Jeg mødte en pige for 6 mdr. siden som jeg blev ret glad for,men inden for de sidste 1 ½ mdr er det ikke været ret godt.Det startede med at hun fortalte at hun ikke var klar til et forhold lige nu fordi der var for meget rod i hendes liv i øjeblikket,men på et tidspunkt var jeg nødt til at fortælle hende om mine følelser for hende,hun sagde så at hun ikke havde de samme føleslser for mig som jeg havde for hende og at hun gerne ville nøjes med at være venner,men det synes jeg var lidt svær da jeg har de følelser for hende,men det endte med at jeg ikke så eller hørte fra hende i 1 mdr. ikke før nu hvor jeg mødte hende i byen i lørdags hvor hun spurgte om jeg ikke ville gå en tur med hende og det gjorde jeg så,så fortalte hun at hun savende mig og at hun tænkte meget på mig men hun havde stadig ikke de samme følelser for mig som jeg havde for hende,men hun ville gerne være sammen med mig somtider.Nu skal de lige siges at hun går meget i byen og drikker også en del og det gør jeg ikke så meget da jeg også har et arbejde der skal passes,så jeg tror at hun siger at hun ikke har de samme følelser for mig, fordi at hun tror at jeg ikke gider hende mere efter et stykke tid fordi at hun går meget i byen og drikker for meget som jeg selvfølgeligt er lidt træt af men det er jo hendes liv.Men nu kommer spørgsmålet,skal jeg bare droppe hende helt eller skal jeg blive ved med at se hende og har hun nogen følelser for mig ??
P.S
Skal på arbejde nu og håber at der er nogle svar jeg kan bruge når jeg kommer hjem iaften
tilføjet af

Hvor meget er du værd?

Kære du
Det gør så ondt det du er og skal igennem. Især hvis du bliver ved at se hende og håbe.
Gør op med dig selv om du vil sætte dit eget værd så lavt, at hun får lov at bruge dig. Det tærer på kræfterne og gør ondt...og ender til sidst næsten altid med at man ikke får den der nu er genstand for ens følelser.
Jeg forstår at du savner hende, men når hun i bund og grund ikke føler det samme...på trods af at hun savner dig...hvorfor så bruge din dyrebare tid på hende. Du kunne bruge den på at komme over hende og så møde en pige, der virkelig gerne vil dig. En du kunne have det rigtig dejligt og godt med. En der gengælder dine følelser.
Jeg har brugt 2 år på en fyr, der ikke ville og så gerne ville og så ikke alligevel, fordi han ikke følte det rigtige...og det er bare slet slet ikke godt nok.
Ikke til mig.
Og vel heller ikke til dig!!!???
Pas rigtig godt på dig og dit hjerte.
Knus
tilføjet af

Jeg tror

såmænd gerne at hun vil have mig,men jeg tror ikke at hun tør fordi at hun ikke er vant til at en mand fortælle alt om hans følelser for hende,det havde hun aldrig prøvet før og det tror jeg at det har skræmt hende og hun tror måske også at jeg måske vil bestemme over hende,og det har jeg overhovdet ingen planer om,det eneste jeg vil havde er nogle regler,feks.at overholde sine aftaler(hun kan godt finde på at komme 2-4 timmer for sent).Og der er jo så nemt at sige at man bare kan glemme hende og finde en anden,men det hjælper jo ikke ret meget når det er hende jeg vil havde og det ville jo heller ikke være fair overfor en anden pige hvis man kun går og tænker på den anden
Og jeg kan åbenbart ikke undgå at høre fra hende,hun har sendt 8 sms`er til mig på arbejde idag
tilføjet af

Aldrig for skræmt

Jeg tror ikke på at man nogensinde bliver for skræmt, hvis man gerne vil nogen.
Og hun ville overholde jeres aftaler, til tiden, hvis hun ville rigtig.
Det gør ondt. Rigtig meget.
Og nej, du skal ikke finde en anden, når du har hende i tankerne. Men bruge tiden på at få hende ud af tankerne.
Hun var der hvis hun ville være det. Stol på det.
Jeg har prøvet både at sno en fyr om fingrene og selv at blive snoet. Hvem tror du jeg ville mest?
Hun får din opmærksomhed, på et tidspunkt hvor hun måske trænger til det, derfor skriver hun. Hun kan være sårbar, ked, trist, sur...eller ganske enkelt trænge til nærvær. Og alle vil gerne mærke at de er afholdt af nogen, det kanhun få af dig.
Udforsk det hvis du tør, bare du ikke bilder dig ind at hun er bange...vi elsker når i åbner jer...
Men uanset hvad du gør, så pas rigtig godt på dig men du gør det.
Knus
tilføjet af

Mange

tak for svaret,det er lidt nemmer at stille sådan et spørgsmål til en pige i stedet for til en mand,hvis jeg stillede sådan et spørgsmål til mine venner ville jeg nok få at vide at jeg var en tøs eller også ville de sige glem den dumme kælling eller sådan noget
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.