2tilføjet af

Et Stykke Papir

Hey..
Jeg er en pige på 20 år, som har gået i skole til 10kl. jeg blev skoletræt derefter, så havet ikke lysten til at tage min uddannelse. så lallet rundt i et års tid. Så besluttet jeg mig for, at tage på frisørskolen, for det jeg havet drømt om at blive frisør. Men efter et halv års tid fandt jeg ud af, at det faktisk ikke var mig. Så stoppet fra frisør skolen...Så ville jeg ud og arbejde, for at få lidt flere penge ind på kontoen. Jeg er lidt stædig så vil ikke have et job i netto/brusen osv. Så blev telefonsælger og det gik også godt i et stykke tid, men jeg kunne ikke tanken om at presse folk, til at købe noget de faktisk ikke sgu bruge eller lysten til at købe. Nu er jeg arbejdsløs og jeg søger og søger, job som feks. cafemedhjælper, kundekonsulent og pædaggogmedhjælper. Men alle siger pænt nej tak!! Er det fordi jeg ikke er uddannet? Kan det virkelig passe at man ikke kan lave noget, uden at man har et stykke papir på at man har siddet på en skole bænk i 3-4år!!!!
tilføjet af

hmm

Du beskriver dig selv som stædig... stædighed er også at klemme ballerne sammen og tage en uddannelse, som måske ikke er en dans på roser hele vejen, og fokusere på at du vil stå bedre stillet bagefter ;-)
tilføjet af

Sikke noget pladder

...at sige Peter.
Det er jo ik lige alle der har råd/mulighed for at gå på SU i 3-4 år, for at få den udd. så jeg synes da det lyder ganske fornuftigt af vedkommende, at søge arbejde, og spare lidt sammen først.
Det tyder jo på, at det ikke ligefrem er ensporet... pædagogmedhj. kundekonsulent og har været telesælger, og også været inde på frisør! det er da en person, der gerne lige vil finde ud af hvad ens interesser er før man begiver sig ud i det!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.