5tilføjet af

et par gode råde..

Efter at have fulgt lidt med et stykke tid.. skal man jo sige lidt..
TIL PIGERNE:
- Drenge har også en hjerne.. vi tænker og føler også, bare lidt anderledes..
- Vi kan også blive såret, og har også brug for trykhed/nærhed engang imellem...
- Sex er sundt skat, også flere gange om dagen ;)
- gør hvad du kan får at gøre din mand glad, jeg garantere dig han gøre gengæld :-) :-)
- Drenge er ikke film stjerne, men alle hver især.. fås de ikke bedre..
TIL DRENGENE:
- Behandel din kvinde som en kvinde, hun fortjener det, blomster, smykker, hun skal vide du begærer hende som en beckham elsker penge.
- SEX: tilfredsstil hende, hvorfor skal hun mangle noget, når du er der❓æd et par viagra og tag dig sammen - kvinder har også lyst til sex, og tro mig.. det lønner sig.
- SAMLIV: Vær ikke bange for at binde dig, alt for mange bliver skilt, går fra hinnaden, det ødelægger os alle sammen, vores samfund, giver dårlige medarbejdere, hold fast på din kvinde, lige meget om du er ung eller gammel, ellers fortjener du hende ikke..
- BØRN: er ikke en slem ting, det er bare dig der ikke tør, hvis din kæreste vil have et barn, er det fordi hun stoler på dig.. det alene.. at hun stoler på dig.. burde sige dig alt.. det er din famlie..
- JEG JER SOM ER SAMMEN, OG HAR BØRN -
- lad være med at skændes så meget, sæt jer ned.. snak om det, i begyndte det her sammen, og i er sammen fordi er en famlie, snak med jeres bedsteforældre om famlie værdier og om råd. Husk tilbage på jeres egen tid som børn, det er forvirende, så mange nye ting altid og det går så pisse stærkt.. stol på din mand/kone.. det er derfor i har børn sammen.. børn er forevigt.. det er næste generation, alt hvad vi giver dem, gives vidre forevigt, det alene.. er et liv forevigt.
Penge er noget man (for)tjener, giv den en ekstra skalle på arbejde hele næsten månnede.. ja. gu er det hårdt.. og va så❓dør du da det?.. prøv.. tag en snak med banken.. få det lagt ud over flere år... det betyder ikke en skid.. du har hele livet.. hvad skal du nå?
intet
i har jo kun hele livet sammen.... *?*

og når du så kommer hjem.. lavet noget god mad, lad arbejdet være.. og har i ikke børn.. lav en romantisk middag, tag ud og spis.. gå i teateret.. slap af og nyd hinnaden... gå tidligt i seng og giv en skalle.. tænd levende lys.. glæde, varme og omsorg er godt for dig, dine venner, alle.. og giver et bedre samfund..
Lord Raven
24, Holbæk
tilføjet af

stavefejl

det skal siges at dette er skrevet fra en håndhold computer i et fly til england.. go weekend til alle ;-)
tilføjet af

spændende...

spændende...måde at anskue tilværelsen på, men dog helt utrolig sand !!! Har læst nogle af dine andre svar her på sol debat..., du er kun 24, og alligevel har du "styr"på dit liv. Har du oplevet meget..eller andres erfaringer...el.læst❓Det er ikke mange 24 der har så godt et indblik.
Kramz stjerne pigen
tilføjet af

Vi alle bærer vore egne kors med ar på sjælen...

Vi har alle lig i lasten et såret hjerte gemt væk et sted *smiler lettere opgivende*
jeg ved ikke hvad jeg skal sige.. seriøst.. jeg er blevet givet noget af mine forældre.. og jeg har altid troet på det bedste i folk.. men jeg takker rigtig mange gange for de pæne ord.. det luner *stor smiler*
tilføjet af

teknikens uhyggelige bagside...

En af ulemper ved nutidens it, computere.. er at man bliver afhængig, tidens kaos forsamler sig som et knudepunkt i den satans computer som bare ikke vil.. det den burde..
TIl Stjerne:
hej søde, jeg ville meget gerne besvare dine brev, men jeg får svar tilbage at du har for meget post i din indbakke .. populær pige? ;)
Raven
tilføjet af

Flot

Hej Lord
Må nok sige at jeg er meget imponeret over din måde at skrive på.
Det er meget flot skrivet og du har hel ret i det du skriver. det er flot at du kan se det fre begge køn uden at sætte den enkelte ud mod den anden. FLOT.*SS* vill bare give dig et par pæne ord med på vejen. held og lykke på din vej og jeg syntes at du skulle bruge dine skrivetalenter til noget mere seriøst. få det ud i livet, del det med andre, del det med verden, det er lige det vi har burg for..
Mange tanker fra maja.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.