3tilføjet af

et godt råd

hej alle...
jeg har sindsygt brug for et råd!!
for noget tid siden, skrev jeg et brev til pige inde på en dating side, og vi begyndte at skrive sådan lidt frem og tilbage...... nu er det at vi er blevet temlig vilde med hinanden......og skal ses snart.men skal man altid følge sit hjerte??
problemet er bare det at vi bor lidt langt fra hinanden og ikke har råd til at ses så tit...skal man bare gøre hvad man føler el??
HILSEN SØDFYR
tilføjet af

Hvad mener du...

Er vi ude i noget med evt. at have sex el. lignende? Jeg ser ikke nogen grund til at det ikke kunne ske...og i har jo også skrevet lidt sammen.
Men! Jeg har selv prøvet det at mødes med en jeg havde chattet med og snakket i telefon med. Vi var også blevet ret vilde med hinanden, men da vi så mødtes "in real life" så var det helt dødt imellem os. Jeg følte mig slet ikke tiltrukket af ham på samme måde som da vi ikke havde mødtes. Det var ikke fordi, jeg lige pludselig ikke kunne lide ham, men den følelse jeg troede jeg ville have i kroppen - det sug man mærker når man bli'r forelsket - var der bare ikke. Det var nok den udefinerbare ting som manglede.
Ok jeg skriver ikke det her for at skræmme dig, men jeg blev selv lidt forvirret og skuffet fordi jeg troede jeg ville have det på en anden måde.
Jeg har tilgengæld mødtes med min nuværende kæreste som bor i england. Og der var der den følelse som gjorde at det føltes rigtig. Også rigtigt nok til at have sex sammen.
Du skal bare huske på at føle efter og så er det ok at gøre det der føles rigtigt.
Held og lykke
tilføjet af

Bagage...

Hejsa...
Først tillykke med at have fundet hinanden i det virvar, datingsider kan være, det er altid dejligt og livsbekræftende, når to mennesker kan finde hinanden på den måde - især når I nok ikke ville have rendt ind i hinanden ellers grundet netop afstanden.
Normalt og umiddelbart så ville jeg da sige: Følg endelig dit hjerte. Mød hende og se, hvad der kommer ud af det. Gode oplevelser kommer jo aldrig skidt tilbage, vel? Og et eller andet sted er det vel også bedre at "se det i øjnene" og vide, om det kan blive til mere, end at holde tilbage og så for altid gå og spekulere over, hvad der kunne være sket?
Dog - ikke men - kommer det vel også an på jeres situation og den bagage I har. Og her mener jeg selvfølgelig ikke kufferter, men hvordan jeres liv ser ud og hvad I har på hjemmefronten, der skal tages med ind i betragtning. Mange ville måske gerne følge hjertets kald, men kan ikke, fordi der er for mange forhindringer, så som børn, et etableret liv, (som du selv skriver) en økonomi der ikke kan tåle rejserne frem og tilbage, osv.osv.
Hvordan ser DIN (og hendes) situation ud lige nu? Er du flytbar, hvis det bare siger BANG, og hun er "the one", men ikke selv kan rykke sit liv op med rod, fordi andre er afhængige af hende? Er du indstillet på at ændre på dit liv, for at I kan være sammen? Kan du leve med kun at se hinanden i weekenderne? Det sidste er nemlig hårdere, end man tror, for man besætter ALLE weekender, og mister ofte "luften" til at lave noget hver for sig, for siger man fra en weekend, så går der pludselig en uge mere, før man ses.
Når du har taget alle de mindre positive overvejelser med, så er der selvfølgelig alle de gode og dejlige, som kærligheden bringer med sig. Og som sagt er det sgu synd og skam, hvis man frasiger sig i det mindste retten til at prøve det af, fordi man er for bekymret over den forandring i tilværelsen, det vil medføre. Måske er dette netop den drejning, der skal til, for at dit liv skal få det udkomme, der er bestemt til dig, har du tænkt på det? Ikke alle tror på skæbnen, men tænk, hvis det var sådan, livet er sat sammen?
Vi er ikke alle lige modige eller villige til at sætte alt på spil for kærligheden, og i realiteten kan du få lige så mange gode eller dårlige råd, du kunne ønske. I sidste ende er det kun dig, søde, der kan tage den beslutning, hvis hjertet og engagementet skal være med i det. Så vej din situation op og se ind i dig selv, så finder du det bedste svar.
Held og lykke og håb for jer begge.
Mvh. Deci
tilføjet af

kridt banen mand

JA, SGU DA følg dit hjerte, lev livet, du har kun det ene og der er ingen returret, og sæt nu hun lige netop er den du ønsker at opleve din alderdom sammen med, og du lader økonomi ødelægge det af, tag chancen jeg krydser fingre for dig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.