11tilføjet af

er osama snedigere end bush/karry?

seneste videooptagelse fra denne herre, siger han vil føre stille terror og få usa til at gå bankerot!
i teorien kan han lade usa bruge mill. på terrorbekæmpelsen hvor osama kan nøjes med en brøkdel?
jeg tror det er rigtigt, for usa har det med at overreagere, men hvad syntes i?
tilføjet af

Tror at Oregano er sejere end Karry!

Men Chilli kan slå dem alle.
tilføjet af

Læg dig i graven igen, Folmer

Du døde jo på din polterabend for 10 år siden :-D
tilføjet af

Måske moske.

Og dog..... hvis først det militærindustrielle kompleks kommer i omdrejninger skal du se løjer.
I forbindelse med krisen i 30'erne er det jo påfaldenden, at denne ebbede ud i forbindelse med oprustningen hen imod 2. verdenskrig.
tilføjet af

Påfaldende skulle der have stået.

Jeg er en staveTARZAN
tilføjet af

karry

jeg er en staveJANE
tilføjet af

Osama er allerede blevet fanget!

Alt det der med at Osama stdig løber rundt dernede i negerland passer jo ikke. Allerede kort efter den 11 september 2001 blev han arresteret og henrettet i Kina på vej til et møde i Taiwan.
Hele historien om Osama er bare noget Bush har fundet på. De sendte en dobbeltgænger derned, så Bush har et mål at gå efter og så folk vil støtte ham.
genialt. Bush er den bedste leder for et land af korruption og sidst men ikke mindst af småregional tænkning.
Skyd de forfærdelige negre dernede, for de er bare amerikanere, eller forresten, dem holder vi jo med, så angrib hellere Amerika i stedet.
Steges i 2 timer eller mere. Det ved jeg ikke, men når de er tørre som en skorpe af Tina Krøyers hovedbund, så er de lige tilpas.
venlig hilsen PS: skyd dem
venlig hilsen dåse
tilføjet af

ingenlunde

osama er en belgisk træskohyrde fra bogense.
han halvbror bent er skyld i det hele.
tilføjet af

Hvor ?

Kunne vi evt. få at vide hvilken lukket anstalt du sidder indespæret på, det vare vist meget længe inden du kommer ud igen.
tilføjet af

Osama er da genial

Ved at puste lidt til ilden mht. amerikanernes frygt for terrorisme kan han bidrage til at fjolset Bush bliver siddende som præsident og derved er Osama reddet i 4 år.
Bush magter jo ikke noget som helst.
4 år hvor hans råderum vokser og hvor hans tilslutning blot øges i muslime kredse. Hvad kan manden ønske mere, end en tåbe som leder af hans fjender?
Gad vide hvor mange terrorister Bush selv har væert med til at skabe ved at tromle frem som en religiøs bulldozer?
Hvad gør den kloge kriger? Han formår at få sin fjende til at kæmpe på steder han har valgt og med våben han har valgt. Bush kæmper nu i fremmede lande mod guerillaer og modstandslommer! Hvor mange hære har i historiern kunnet modstå det i længden? Terroristerne sætter deres nålestik ind dybt i fjendens eget land for derefter at trække sig tilbage. De arbejder i små skjulte lommer som er svære at optrevle!
Bush tromler af sted med tusinder af mænd og materiel. Han opnår sejre bevares, men blot for at miste det hele bagefter når han skal forsøge at holde de store landområder under overvågning.
Hvorfor kan folk dog ikke indse at manden er en tåbe og at han dermed er farlig?
Var han snu og beregnende, listig og forstod ar skabe venskaber, så ville han være farlig for terroristerne, men Bush er forudsigelig for dem. Vift ham om næsen med et rødt flag og han kommer buldrende som en tyr i en arena.
Håber ved gud at Kerry vinder, det kan da umuligt blive værre end det er.
tilføjet af

Du har jo ret ....

Faktisk stikker det endnu dybere.
USA findes slet ikke. Columbus kom aldrig længere end ned til det nærmeste værtshus i havnen, hvor han drak sig stiv i flere år.
Da den spanske trone ikke ville tabe ansigt opdigtede man historien om amerika, og efterhånden troede alle på det.
Det hele er et komplot for at skjule, at romerriget aldrig gik under, og at vi alle blot er digitale signaler i supercomputeren Herodes A, som Platon udviklede allerede i oldtidens Grækenland.
tilføjet af

003

På det militære plan kan USA blive ved med at producere våben i lang tid. En krig kan også være en kickstart på en økonomi.
Det værste der kan ske for dem der støtter krigen i Irak er hvis der dør mange amerikanske soldater. Det vil gøre de amerikanske borgere "negative" over for krigen i Irak, og tilstedeværelsen af amerikanske soldater i mellemøsten. Så jo længere krigen trækker ud i Irak og jo flere amerikanske soldater der dør jo mindre opbakning vil der være til krigen.
Osama kan nøjes med at bruge en brøkdel af hvad USA skal bruge, men Osama har (selv om han har en rig familie) også kun en brøkdel af hvad den amerikanske regering har af likvide midler.
Krigen i Irak har ca. kostet USA 144 milliarder US$ indtil nu. Hvis i vil se hvad krigen har kostet mere præcist og hvad de penge ellers kunne være blevet brugt til, så kan i se det her:
http://www.costofwar.com/
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.