6tilføjet af

En af de pinlige...

Jeg (k)er i et on/off forhold. Vi bruger p-piller som beskyttelse.
Mens vi var off havde jeg en engangsting...ubeskyttet. Jeg fortalte ham ikke om det...og 2½ måned senere fik vi begge nogle symptomer...gjorde ondt/sviede når vi tissede og han havde ondt ved udløsning. Jeg gik til "erkendelse"...og han var som sådan kun sur over at jeg havde bragt smitterisiko ind i forholdet uden at sige det til ham. Han sagde at han var helt uskyldig...havde heller ikke lavet noget beskyttet.
Ergo...kan smitten kun komme fra mit engangsknald.
Men jeg synes så at, kort og IKKE grundigt, har set på nettet, at HVIS man får symptomer, kommer de 1-3 uger efter smitte.
Jeg ved ikke hvad det er...var til læge i går, og der går jo nogle dage. Havde ikke lyst til at spørge om lige netop det her.
Men er der nogle af Jer, der har bedre viden ?? Kan der gå 2½ måned fra smitte til symptom ??
Jeg ved godt at jeg ikke behøver at have smittet ham med det samme...men så er det lidt sjovt at vi får symptomer faktisk på samme dag...
Jeg har snakket kort med mit engangsknald, som påstår han er "ren"...men jeg tvivler. Jeg tror stadig det er ham. Jeg tror også at min on/off partner fortæller mig sandheden.
Og det var kun meget sølle research jeg lavede på nettet mht til tiden fra smitte til symptom.
Men ikke desto mindre, er min nuværende viden ikke sammenhængende...og det er træls.
Er der nogle derude der kan oplyse mig...
tilføjet af

hov

jeg har skrevet indlægget "kondom" ved ikke lige hvad der gik galt. hov.......
tilføjet af

På med dutten

Har undervist i sexualundervisning gennem flere år, og erfarer, at det er drengene, der er mest sjuskede. Masser af forklaringer om karameller med papir osv, og bemærkninger om at de, altså drengene, ikke fejler noget. Mit råd til pigerne har altid været: Spørg ham hvordan han kan være sikker på om I, (pigerne) er sygdomsfrie. Det plejer at hjælpe.
Og tag så et kondom (eller to) med i tasken, hvis I skal ud og score. Drengene er slemme til at "glemme". Chansen for hiv/aids er heldigvis ringe, men skulle du trække det nummer, ja, så lever du ikke så længe, ren russisk roulette. De fleste andre sygdomme i den retning kan heldigvis ordnes, men det er da ikke særlig rart.
På med gummien, hvis du ikke kender din partner godt. Det kunne måske oven i købet blive en del af legen.
God fornøjelse.
tilføjet af

Hahaha

Tyv tror hver mand stjæler.....skam dig dulle, selvfølgelig er det dit utro sidespring der bragte smitten ind, hvor i alverden skulle det eller komme fra.
Gud straffer de syndige og utugtige.
tilføjet af

Må du selv straffes....

for dine usæriøse indlæg og udgydelser - må vi da håbe at du kommer under din egen beskrevne kategori "Gud straffer de syndige og utugtige.".
Tænk dig om - inden du skriver dine usaglige, "jeg ved bedst", "jeg er bedre end andre" og dømmende indlæg.
Du må have bedre ting at foretage dig!!!!!
tilføjet af

...........

tilføjet af

sikke

en gang mundlort og lukke ud.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.