10tilføjet af

ER MÆND TIL AT BLIVE KLOGE PÅ????

Hej jeg vil egentlig bare gerne høre hvad I ville gøre i en situation som min...
Nu er det sådan at jeg er blevet vild med en der i forvejen har kæreste på og nu tænker i typisk det har vi alle prøvet, men problemet er, skal man bare droppe personen af den grund?. De har slået op en gang og på det tidspunkt begyndte vi at snakke med hinanden. Vi snakker mega godt sammen og har snakket sammen lige siden som venner, men han har jo stadigvæk kæreste på og har sagt til mig, at jeg ikke skal have nogen forhåbninger. Men et eller andet sted har jeg det jo alligevel.
Jeg tror han er nysgerrig for jeg kan mærke at han kigger efter mig, men er det et håb?
Skal jeg lade ham være og komme videre? Jeg har ikke været sammen med en pga. ham. Ville det være en god ide at gøre ham misundelig?
Er sådan i tvivl så skriv endelig hvis I har nogen råd......
Knus mig...........
tilføjet af

Mel i munden

Den fyr du snakker om har det sikkert fint med at du venter, mens han finder ud af om det han har, er noget. Hvis han er seriøs med dig så ville han ikke vente. Det er en gammel historie som mange piger falder for. Han vil blæse og have mel i munden. Du skylder ikke hans pige noget - det gør han. Men du nedgør dig selv hvis du tillader ham at være sammen med dig før han får "ryddet op" derhjemme. Det vil fortælle ham at du kan manipuleres eller vil "bære over". Du bliver for nem. Læg op til ham hvis det er ham du vil ha'. Men fortæl ham at der ikke sker en dyt før han er fri og at det er op til ham om han "tør" vente. Du er her nu og her; men vil ikke gå i kloster for en kage du aldrig har smagt. Så får du ham hvis han er seriøs mht. til dig. Ellers var han overhovedet heller ikke det værd.
Egen erfaring...
Held og lykke
tilføjet af

svar

Jeg synes du skal spare dig selv besværet og eventuelle skuffelser, han siger du ikke skal gøre dig nogle forhåbninger...Så er den vist ikke længere, det kan godt være at han finder dig spændende, tiltrækkende eller bare en god ven.
tilføjet af

Kom videre

Hej
Jeg har selv prøvet det samme, bare den anden vej. Jeg tror, at når han siger du ikke skal gøre nogle forhåbninger, så mener han det... Jeg sagde også, at han ikke skulle vente og håbe på noget.. Man ved med sig selv, at man ikke vil ha personen, men kigger alligevel og gir ham falske forhåbninger, for det er dejligt at blive bekræftet af andre end sin kæreste. Mit råd er; kom videre!!! Hvis han ville ha dig havde han ikke sin kæreste mere..
Hilsen D.A.
tilføjet af

Har du..

HAr du tænkt på, at han vil have dig som ven?
Det er jo faktisk muligt for en mand og kvinde at være venner!
Henrik
tilføjet af

glem dit ego

Hvis han visde større interesse for dig er det klart at du skulle gå efter det. Altså hvis han f. eks. sagde at han var forelsket i dig. problemet er bare at det gør han ikke og så længe han ikke har erklæret nogen kærlighed til dig må du tænke på hans kæreste. Muligvis har de problemer men tænk hvor ondt det må gøre på hende hvis du er med til at gøre deres forhold værre. Det lyder som om du ikke er så meget andet end frisk kød for ham og muligvis har han interesse i dig men hvor langt vil det holde, hvis han stadig prøver med sin kæreste. Lad ham være i fred og hvis han skulle komme til dig må du tage imod ham med åbne arme.
tilføjet af

hey!

Det er sQ noget værre noget, sådan noget...!
Jeg ved ikke... hvor gammel er du?
Det afhænger jo af om ham du er "fortabt" er smask forelsket i hans kæreste! Hvis ikke er der jo håb..! Så skal du bare meje dig lidt ud, finde ud af hvad han reagerer positivt på og gøre de ting... finde ud af hvordan du kan få fat i ham...! jeg vil sige.. hvis du har ventet i over to måneder. -så glem ham...!!!
tilføjet af

Tak for rådet......

Jeg har tænkt på det og jeg tror også, at han tror, at vi blot er venner. Men nogen gange kommer man til at tænke længere bare for at være sikker på, om det nu var det, han mente.
Men jeg tror egentlig, at jeg er ved at komme videre. "Men kærlighed gør jo blind"
Og venner jamen dem får man jo aldrig nok af.
tilføjet af

Tak.........

Tak for rådet
Indsendt af Vædderen, 9.okt.2003, klokken.21:55
Jeg er 18....
Jeg tror det er ved at gå op for mig, hvor forelsket han er i hende. Ellers så var han også gået fra hende for længst....
Jeg har nok bare været blind, og det bliver man jo til tider... Det er jo, hvad det kan gøre ved en...
Jeg må indrømme at nu kan jeg nok bedre acceptere ham som en ven end jeg kunne før....

tilføjet af

player

hvis han er sammen med hende igen, er der vel ingen grund til at blive hængende og glo efter ham. Den eneste du styrker er ham og hans ego, så selvfølgelig vil han have dig hængende.... ikke at du ikke er en flink person, men nogle gange er det rart bare at få pustet til sit ego..... Synes bare du skal komme videre, og hvis han vil have dig, skal han nok vise det en dag, men indtail da....... Der er ikke en spandfuld men et landfuld*lol*
tilføjet af

sss

Hej
Jeg syntes at du skal komme videre der er ingen grund til at ligge dig i mellem dem. en forelskelse kan gå over, det kan tage tid, men du er så ung og har så meget du skal finde ud af med dig selv. hvis jeg var dig ville jeg nyde livet et par år endnu og bare rolig du skal nok finde dit livs kærlighed senere...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.