13tilføjet af

er kristendom

er kristendom virkelig en sand tro?
tilføjet af

Gud besvarer dit spørgsmål.

Bibelen er Guds vejledning til menneskene. Deri kan du læse alt om den sande tro. (Johannes 17:17)
tilføjet af

kaptajntg - Følg dit hjerte..........

'
....Men HUSK 1. ting ´Re.: Sekter som:
Jehovas Vidner, Familien, Scientology, Moon-bevægelsen etc.
...Du kan finde alt hvad hjertet begærer ved Indgangen -
- - - Men UDGANGEN kære ven, er gemt bag Tidsler og Tornebuske..!
Så lad dig ikke forlede......!

Med venlig hilsen
jalmar
Ps.
Dette er også en advarsel:
http://www.silentlambs.org/kn37.htm
J*
tilføjet af

ftg? - soljo er Jo FALSK KRISTEN..............

'

......hvor er du dog et sølle menneske ftg, ikke engang at ville stå bag din sekts Dogme om, DE FALSKE KRISTNE DER ER UNDERLAGT SATAN, HVILKET BL.A. ER NØJAGTIG DEN KIRKE SOLJO FREKVENTERER.....!

Gud ved hvad Jehova gud tænker om det ftg, eller billiger han lidt løgn i propagandaens navn ftg..?

jalmar
tilføjet af

Sand tro?

Det lyder ikke godt vel? Vi er vist nødt til at sige, at enten er det en tro, eller også er den sand.:)
Men spørgsmålet burde vel stilles til alle de andre religioner i verden, der også mener, at netop deres tro er sand.?
Skal vi blive ved kristendommen er den ligesom andre historier dels underholdende dels umulig at forholde sig til som oplyst menneske med bare lidt kendskab til videnskab.
Jeg tænker den er sand for dem, der bekender sig til den, som alle andre religioner er sande for deres tilhængere, men som forklaringsmodel(ler) og moralsk vejledning i det virkelige liv, er de lidet anvendelige, hvis du spørger mig.:)
Tænk bare på den historie om jomfrufødslen... den er ikke nem huh? :)
Det kræver vist tro..... man skal vist ville det, ikke?
V.H. Modild
tilføjet af

Sand tro??

Tro er fast tillid til det, der håbes på, overbevisning om det, der ikke ses. (Hebr. 11,1)
Tro er ud fra dette citat fra bibelen ikke noget der kan bevises. Det er derfor også svært at sige om religionen er sand da vi ikke har meget at hænge det op på andet end hvad vores hjerte fortæller os (Også Gud).
Jeg vil dog lige give mit syn på kristendommen.
Jeg mener kristendommen er sand helt til bunden. Dette skyldes flere ting bl.a. at jeg føler at Gud er hos mig når jeg ligger i min seng og ber min aftenbøn eller går til nadver i kirken m.m. Dette er dog ikke så godt til argumentaion.
En anden grund er værdigrundlaget i kristendommen. Denne tro er nemlig den eneste (Jeg kender til) som udelukkende giver frelsen ved nåden. Jeg kan på ingen måde gøre mig fortjent til frelsen da jeg ikke kan overholde Guds love. Men ved nåden som Jesus har givet ved hans død på korset får jeg frelsen og dermed det evige liv.
Her skiller kristendommen sig altså ud fra andre religioner som f.eks. islam hvor du SKAL bede et bestemt antal gange om dagen m.m.
Jeg er altså ikke et sekund i tvivl om at troen er sand og jeg vil håbe at du har samme overbevisning men du er nød til selv at finde ud af det. mærk efter om du ønsker at have Jesus i dit liv for så vil troen også blive sand for dig.
tilføjet af

ærligt

har jeg svært ved at tro på kristendommen.Har smidt min bibel ud og kommer ikke i kirke mere.
tilføjet af

trist...

Det er jeg da ked af at høre... Hvis ikke det er for nærgående kunne jeg godt tænke mig at vide hvad det er der har gjort at du har smidt din bibel ud. Hvad er det du ikke kan tro på??
tilføjet af

jo ser du

jeg er blevet skilt fra en kristen mand.Og det var ham der ville skilles.Lige siden er jeg mere og mere gledet fra kirken og kristendommen.Og der er osse sket negative ting i min familie - sygdom og dødsfald.Så jeg kan ikke se hvor gud skulle være i alt det.
tilføjet af

Nej det kan jeg godt se...

Nej det kan jeg godt se. Det er ikke altid nemt at holde ved kristendommen og slet ikke i modgang.
Jeg kan nok ikke sig noget der kan få dig tilbage på sporet hvad kristendom angår. Men selvom det hele bare virker som om Gud ikke er til så har han en plan med alt hvad han gør. Jeg kan desværre ikke fortælle dig hvad planen er men du kan måske selv finde ud af det hvis du altså har et ønske om det.
Tja jeg ved ikke helt hvordan du skulle kunne finde ud af det da du giver udtryk for at du ikke tror mere. Men jeg havde i hvertfald bedt Gud om at få indsigt i hans plan. Måske kunne det hjælpe på nogle af dine spørgsmål til hvorfor disse ting skulle ramme netop din familie... Måske...
tilføjet af

miste troen

min tro på jesus er smuldret.Om jeg ønsker den tro tilbage ved jeg ikke...på nuværende tidspunkt ønsker jeg det ikke.Der har været endel modgang hos mig og min familie.Ved godt at det kun er mig selv der kan afgøre om gud skal være en del af mit liv.Men lige nu ønsker jeg det ikke.
tilføjet af

Hav tro

NU tænker jeg; bare fordi at man er kristen eller muslim eller hvad man nu skulle være, betyder det ikke at man er sand. Man skal have troen i sit hjrte, for uden det, kan man ikke være noget.
Jeg selv er muslim og stolt over det. Jeg følger koranen, men ikke fordi at der står jeg skal gøre det, nærmere fordi at jeg elsker det. Det er min måde at vise min tro på. Så hvis bare du har troen på dig selv, er et godt menneske og har troen og stoler på Gud, er du en "sand" kristen.
tilføjet af

tro

Der står i koranen at Gud aldrig ville give mere modgang end hvad man kunne klare. Nu ved jeg ikke om det hjælper på noget, men det her har jeg virkelig taget til mig. Selv om du måske ikke selv ved det, kan du klare meget mere end du tror. Som nu, det kan godt være at du har mistet din tro, men du klarede alligevel at gå igennem problemerne. Islam siger at Gud tester ens styrke og modholdenhed. Du har vel hørt om det gamle ordsprog:" What doesn't kill you, makes you stronger"?
tilføjet af

så har jeg ikke

nogen tro.For jeg kan ikke finde den i mit hjerte.Religiøst set.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.