11tilføjet af

Almindelig hud...

Hej alle
Jeg lider meget af tør hud. Især efter jeg har været i bad, og om morgenen. Skal altid smøre creme i ansigtet efter jeg har vasket det, da den er helt krattet og tør. Skal jeg virkelig smøre mig resten af livet? Har brugt creme i mange år, og det sidste års tid har jeg brugt en decubal som jeg fik anbefalet af min hudlæge... Jeg har dog staidg tør hud...
Ville gerne en dag kunne undvære at skulle have creme i hovedet hver eneste dag hele tiden... Dette kan måske ikke lade sig gøre?
tilføjet af

Smør ansigtet

i frisk lunkent sæd, det skulle være bedre end de bedste og dyreste cremer... det er gratis og let tilgængeligt!
tilføjet af

Er det virkeligt et prolem?

Det virker som en kæmpe plage for dig, at du hver dag skal bruge... Hvad?... 5 sek. højst på at smøre creme i ansigtet.
Alle mennesker skal/burde smøre creme i hovedet hver dag. Hvorfor er det så stor en gene?
Anyway. Jeg vil anbefale du stopper med Decubal da jeg kun har hørt dårligt om det. Tag til en kosmetolog i stedet, de har mere erfaring med sådanne ting end læger.
Jeg bruger Exuviance, hvilket er utroligt godt og ikke så dyrt som alle går og tror, fordi det holder sig i rigtig lang tid.
Og nej, der er ikke en endelig mirakel-engangsløsning på dit "problem".
tilføjet af

Jeg må indrømme...

...at jeg har svært ved at tro at kosmetologer ved mere om hudproblemer end dermatologer. Hvor har du det fra?
tilføjet af

Fordi

Det er tør hud vi snakker om her. Ikke raket videnskab.
Hudlæger har ikke nok viden inde for cremer, fordi de enten kun kender til de lægelige midler imod det eller også er de bare ikke opdateret inden for området.
Hudlæger kender til raketter, kosmetologer kender til almindelige ting.
tilføjet af

Sæbe?

Hvad vasker du dig med? Nu kender jeg ikke decubal, men jeg bruger selv produkter, som ikke indeholder hverken sæbe eller parfume og de tørrer ikke huden ud på samme måde som alm. shampoo og ansigtsvask.
tilføjet af

og klamt

...
tilføjet af

Vasker mig med

vasker ansigetet morgen og aften med alm vand og intet andet.. Bruger dog sommetider en ansigtsrens inden og så derefter skyller med vand..
Jeg fik anbefalet Decubal, fordi der ikke var så meget fedt i den, fik at vide jeg ikke måtte bruge en fed creme, da dette blot ville gøre det værre...
tilføjet af

Creme

jeg bruger gerne creme hver dag, men det er ret træls det er det første man skal huske på hver eneste gang man har vasket hovedet, været i bad, i svømmehalen eller andet.. Gider ik slæbe hele mit badeværelse med bare fordi jeg fx skal i svømmehalen eller i fitnesscenter..
Hvad har du hørt af dårlige ting om decubal?
tilføjet af

Det er noget fis

Det er noget fis du har fået af vide om, at cremen ikke må være fed. For tør hud er det ekstra vigtigt at bruge en fed creme - især om vinteren. Det gør ikke hudproblemerne være - det er jo ikke ligefrem Helosan-fed creme vi snakker om.
Jeg har selv brugt Decubal og jeg mener, at det simpelthen ikke er effektivt nok og jeg har hørt det samme fra mange andre. En creme skal kunne gøre huden bedre eller minimum forebygge hud problemer og Decubal gjorde for mig ingen af delene.
Man skal altid huske at rense huden med rensecreme og skintonic morgen og aften. Efter svømning eller træning er det nok bare med skintonic og creme.
Min mor begyndte først i en sen alder at få rynker, og hun mener, at der er fordi hun har passet så godt på sin hud som hun har gennem alle disse år.

Men som sagt. Smut til en kosmetolog – det er deres job at vide, hvad der er godt for din hud, det er det de er blevet uddannet til at vide. Får selv behandlinger hos en og man kan se og mærke resultaterne med det samme. Drop havregryn/banan maskerne, som damebladene påstår, er lige så gode.
tilføjet af

Kosmetolog

Er det bare og gå ind i matas og spørge personalet eller er det og opsøge sådan en som tager en formue bare man næsten træder ind af døren?
Takker for dit svar, vil prøve og se om jeg kan finde en anden creme imorgen når ejg skal i Storcenteret..
tilføjet af

Vejledning er gratis

Når jeg snakker om kosmetologer mener jeg dem man skal opsøge, som tager en formue bare man næsten træder ind af døren. De er uddannede til at være specialister på dette område, det er Matas personalet ikke.
Du kan altid bare gå ind til en kosmetolog og få gratis vejledning. De kan ofte, bare ved at kigge på dig, bestemme, hvilken hudtype du har, men det er selvfølgelig lettere for dem at sige det, hvis de har arbejdet med din hud.
Ellers kan du jo få rabat på kosmetologskoler, hvor det er betydeligt billigere, men det har jeg ingen personlige erfaringer med.
Døjede meget med tør hud og akne, dengang jeg var i omkring 17-års alderen, så jeg har været vidt omkring mht. hud produkter. Min erfaring er, at Matas og apoteker produkter (dem der sælges på apoteket uden der kræves recept) er meget dårlige. De er ikke effektive nok.
Jeg bruger Exuviance og får Exuviance behandlinger hos en kosmetolog. Ved behandlingerne kan jeg se tydelige resultater lige efter behandlingen er færdig, så det er ikke fordi kosmetologer er ”kvaksalvere”, som mange mener, vil gøre alt for at sælge dig noget dyrt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.