34tilføjet af

Er jeg en player?

Alle mine venner kalder mig for en player. Hvad er en player?? Jeg er typen som dater mange fyre. Men jeg falder aldrig for nogle af dem. Når jeg ved at jeg ha fyren i min hule hånd så dumper jeg ham straks. Det er svinsk af mig, men jeg ved ikke, hvorfor jeg mister alt for en fyr så snart jeg ved at jeg har ham. Alle de fyre som jeg har datet(næsten alle), mener at jeg har udsendt signaler om at jeg kan ville være kærester med dem. Men det tror jeg kun at de siger fordi de er forelsket i mig!!! eller hvad?? Jeg har fået flere af dem til at græde, men det har overhovdet ikke været min mening. Mine venner siger, at når en fyr ikke ved hvor han har mig, så ville han gerne have mig... Skal det altid være på denne belastende måde, eller er det kun mig der har det således. for det er faktisk blevet trættende i længden, med alle disse tudemarier
Knus the player
tilføjet af

Kælling

Du er det man kalder en møj kælling,håber du kommer ud for det samme selv så du kan mærke hvor ondt det gør, men det er vel det du synes er så morsomt, så derfor du er en rigtig MØJKÆLLING
tilføjet af

mindre intelligent

Hej med dig, så jeg synes du er for dum er du blondine eller sådan noget, det er sku fint nok hvis man bare er ude på et hurtigt knald, men lige frem at lege med andres folks følelser, ja det er sku ikke for intelligent gjord, det kan godt være at du er rimelig følelses kold men det er der sku mange af os som ikke er, du synes åbentbart det er sjovt at gøre folk kede af det, så vil jeg betegne dig som en led bitch, men en ting kan du være sikker på det går ikke i længden når folk først kender dig, så bliver det lige pludselig omvent, så vil de hverken eje eller ha dig, de vil kun bolle dig, lægge en 20 på maven og skride...
tilføjet af

The one and only

hmm møgkælling er måske så meget sagt..
Prøv om inden du begynder at date den næste, fald for ham først,
fald for ham før, han falder for dig...
så er der pludselig noget udfordring i, at få ham til at falde for dig...
Jeg kender de grædende typer..BELASTENDE,
men man kan altså også lade dem være..
du ved sikkert hvem der er håbløst forelsket i dig og når du ved at HAN ikke er noget
så lad helt være med at begynd på noget.. livet er for kort til det...
Find den eneste ene og "scor, slap af"
The only one findes!!!!!!!!!!
tilføjet af

Du kan jo ikke være en player!

Hej..
nu skal du høre; en player er noget man siger om drenge (at spille den af-og det at de leger med andres hjerter!)så det man kunne kalde dig ville måske mere være bitch.. men du kan jo have dine grunde til det du gør. men det er ikke pænt gjort! det er rigtigt at mange drenge synes piger er facinerende hvis de er kostbare.. personligt er jeg enormt dårlig til at være kostbar, og jeg har ingen problemer med drenge. helt ærlig tror jeg bare du skal finde ud af hvad du vil. er du overhovedet interesseret i et forhold? hvis ikke så gi udtryk for det før en date!! men vent dog til du en dag forelsker dig med arme og ben! det er den dejligste fornemelse i verden!!!
held og lykke med det-Carla
tilføjet af

PIMP!

Ya! Du r en real PIMP! Og d r fedt! Bliv ved med a køre den fede stil! Hallo du har hele livet foran dig, FUCK hva andre siger, kør din PLAYER stil! Man lever kun en gang! Go girl!
tilføjet af

Nej, hov hov!!!!

Hvad tror du egentlig du bilder dig ind???
Ok, vi starter fra en ende af: "jeg synes du er for dum er du blondine eller sådan noget," hva f..... er der galt med at være lyshåret, og hunkøn??
Bare fordi man har lyst hår behøver man vel ikke være ubegavet!! -eller hvad?!?
"du synes åbentbart det er sjovt at gøre folk kede af det," hmm... det er ikke ligefrem det der fremgår af indlægget, hvis du, (istedet for, at have så travlt med, at nedgøre blondiner og fremstille os som ludere,) ville gøre mig, og andre herinde, den tjeneste at læse indlægget, ville du have opdaget at "tvilling" selv synes at det er svinskt af hende, for nu at bruge henes egne ord...
det der søges er hjælp, og ikke en skod bemærkning om at hun er blondine, og iøvrit en luder...
Hvis du ikke har noget mere koonstruktivt at fyre af, så lad venligst vær' med det...
Ja, undskyld, jeg skulle bare lige af med det...
Knuzzer!!!!
tilføjet af

mig igen

Mange tak skal du have. jeg leger ikke med eres følelser. det er overhovdet ikke min mening. Jeg har det bare således at jeg ikke kan falde for en fyr når jeg ved at jeg har ham. Jeg synes selv at det er respektløs af mig, men når jeg dater dem, advarer jeg dem altid om at jeg er meget svær.
En anden ting jeg ville sige er at jeg ikke går i seng med dem. Jeg er jomfru, og for mig er sex jo ikke en leg, men noget man deler med den som man elsker. Lad vær med at misforstå mig, men det er virkelig ikke min mening at sårer nogen. det er dem selv som giver sig selv håb, selvom jeg advare dem fra starten af.
tilføjet af

U are son wrong sis

En player er ikke noget fyre kun kan være. og det har overhovdet ikke noget med at fyre spiller den af.. Du er hel forkert på den. En player er en som kan lide at have flere boys or girls på en gang. Han eller hun kan lide at lege med andres følelser, og droppe dem en efter en og derefter få sig nogle nye "kærester". Det har intet med at spille den af overhovdet. Kunne ikke lade vær med at smile da jeg så dit indlæng, cause u ara so wrong. Men n ved du hvad en player er.
Dvs., at "tvilling" er absolut en player
Knus moi
tilføjet af

Måske

Det kan være svært at svare på om du er en player! Hvis du går i seng med alle de fyre du dater, så er du vist lidt af en player´... men ellers så NEJ... det værste er at du gør dem kede af det!?
tilføjet af

undskyld

Hej Tvilling
sorry fordi jeg talte lidt hård, men jeg blev bare lidt gal, det sker når jeg kan se mig selv være en af de fyre som går der fra med et knust hjerte, men du må da kunne finde ud af om du kan li dem eller ej, eller nogensinde kommer til det, inden der går for lang tid, enten så er gnisten der eller osse er den ikke og hvis den ikke er så behøves man ikke at prøve at vente på at den måske skulle komme for så må det jo ske at han bliver lidt forelsket i dig men en af de ting sov sådan set gjorde mig mega sur var den måde at betegne dem du måske lige har såret som nogle tude marier som i dine øjne virkede lidt latterlige, men vi har sku osse følelser...
MVH Tom
tilføjet af

Øhhh

....kunne du ikke have formuleret dig på en anden måde? Når man læser dit indlæg, så er det lige før man hører musikken i baggrunden og dig der rapper.
Sorry - men kan simpelthen ikke tage det du skriver alvorligt.
tilføjet af

What comes around goes around.

Ud fra dit indlæg, kan jeg ikke lige finde ud af, om du virkelig ER ked af den måde du lever dit liv på, eller om du ét eller andet sted føler du er på toppen.
Du skriver at diet du gør er "svinsk", men længere nede i indlægget skriver du, at du efterhånden er ved at være træt af de "tude-marier". Undskyld, men hvem er det lige der har gjort dem til en "tudemarie"?
Og en anden ting: Hvis man bliver såret og svigtet og dermed viser sine følelser, er man så automatisk en "tudemarie"? - Jeg tror du har misforstået noget dér.
Jeg ved ikke om du er en player, men jeg véd at din måde at håndtere andres følelser på er meget umodent.
Du burde måske gå i cølibat i en periode, så du kan finde dig selv. Du finder IKKE dig selv ved at vandre fra fyr til fyr.
Tag en pause - find dig selv, find ud af hvad det er du ønsker. Lad være med at gøre dig erfaringer på andres bekostning.
Der findes mange ord for hvad andre ville betegne dig for. Min er, at du er umoden og en anelse selvoptaget. Ja, undskyld hvis mine ord er hårde, men ud fra det du skriver er det det eneste jeg kan få ud af det.
Måske du har et behov for bekræftigelse?
Der er et citat der hedder: "What comes around goes around". Pas på at det ikke bliver tilfældet for dig.
Hvad nu hvis du en dag går hen og bliver forelsket for alvor og han så dropper dig, lige på det tidspunkt, hvor du føler at I er ved at komme rigtig tæt på hinanden?
Vil du så ikke græde? Vil du så ikke komme hele følelsesregistret igennem? - Vil det gøre dig til en "tudemarie"?
Der er mange forskellige definitioner på hvad en "player" er.
Min er, at ja....du ER en player. Du spiller med andres følelser. Og det har du simpelthen ikke ret til.
Du ved ikke selv hvad det er du vil have. Fair nok, men som skrevet tidligere: Tag en pause - find dig selv. Du kan ikke finde "Ham", når du ikke har fundet dig selv.
tilføjet af

Hmmm

En player? Nej, det er du ikke. Noget så fint et utryk kan ikke bruges om dig.
Du er hvad man såre simpelt kalder: Billig.
tilføjet af

Det hedder det ikke

Det hedder ikke en "Player" det hedder bare en luder!
tilføjet af

hvis du er, så er jeg også

Hvis du er en Player så skulle jeg også være en player siden jeg har gjordt det mange gange også ved tøzzer, men det er noget jeg vil se om jeg kan lade vær med for tiden siden jeg ved at jeg ikke får noget ud af det uden at få noget sex....
tilføjet af

Sex

Du kan jo "bare" sige til, sex er dejligt, og hvem kan leve uden??
tilføjet af

svar på lyster2

Nu er det jo sådan at jeg har nok til at få sex af lige for tiden!!
tilføjet af

Tak for forklaringen!

Har luntet rundt på nettet i løbet af dagen for at finde svar.. Det har jeg fundet nu i en eller anden form.. Tak..
Er 28 år og har levet i det samme parfold i ni år. Blev single for 1½ år siden, men efter ½ års tid i jagtmarkerne fik jeg en ny kæreste. Er efter ni måneder nu for ganske nylig blevet single igen..
Føles meget mystisk at stå som en moden erfaren kvinde midt i en verden, der får en til at føle sig så sårbar, uforberedt og grøn, som var man overnight blevet 17 år igen..
Havde en kedelig oplevelse for et par uger siden, som jeg trods ihærdige forsøg ikke har kunnet ryste af mig. Blev out of the blue kontaktet af en fyr, som jeg var sammen med en nat i min første single-periode.. Blev fristet til at takke ja til en af hans mange invitationer om at se mig, trods den lille stemme, der ret resolut bad mig om at holde mig langt væk.. Blev nemlig ikke behandlet videre pænt første gang vi var sammen.. Kunne ikke så meget som sende en tak-for-kaffe-sms dagen efter eller på noget andet tidspunkt for den sags skyld. Men han havde en kæreste på det tidspunkt, så affandt mig med at hans manglende respons nok bare skyldtes en dårlig smag i munden dagen derpå..
Nå, men jeg mødtes med ham efter at have gjort ham opmærksom på mine forbehold, men han var bare meget tilskyndende - "man skal ta nogle chancer her i livet" og i den dur.. Ville bare gerne se mig og se om der var "noget".. Og det var der så absolut - eller sådan opfattede jeg det i hvert fald mens det stod på.. Har de gange vi har mødt hinanden haft en fantastisk kemi - både rent kommunikationsmæssigt, men i høj grad også sexuelt.. Det havde vi også den aften i frederiksberg have, og derfor blev det der med bare at "se" hurtigt opgraderet til at røre og tog derfor også uden at tøve med ham hjem og dyrkede noget rigtig skøn sex.
Straks bagefter blev han som forvandlet.. Ville bla ikke kysse længere da vi lå bagefter og puttede og solede os ovenpå udskejelserne.. Nå ja, men der er måske nogle mænd, der bare skal ha fred bagefter tænkte jeg.. Han virkede kølig og alligevel bedst som jeg troede jeg vidste hvor jeg havde ham udviste han en varme der fik mig til at tænke at det nok bare var mig der var blevet lidt nærtagen oven på al den intimitet..
Sagde til ham, at jeg nok ville være væk når han vågnede, da jeg er et udpræget a-menneske og da han havde givet udtryk for et ønske om at sove længe, ville jeg ikke gide ligge der at kukkelure hele formiddagen. Han mente han nok ville vågne, men det gjorde han ikke, og jeg vækkede ham ikke - tog bare mit gode tøj og listede ud af døren..
Skrev til ham senere på dagen og takkede for en dejlg aften - men fik ikke noget svar - heller ikke dagen efter, da jeg igen skrev og spurgte til hans tavshed.. Heller ikke da jeg bad om en forklaring - skrev at det var helt fair hvis det bare havde været en wam-bam-omgang, men ville gerne vide det, så jeg hurtigst muligt kunne få slettet ham i systemet. Ringede til sidst op, trods følelsen af stor ydmygelse.. Han tog telefonen, men selvom jeg tror forbindelsen gik fint igennem, sagde han bare gentagende hallo da jeg sagde hvem det var.. Av.. Og endnu mere av, da en pige/kvindestemme ved siden af spurgte ham om der ikke var nogen. Troede i min totale lammelse over hans barnlige og onde opførsel at jeg måske havde ringet forkert eller at det ikke var hans stemme jeg havde hørt som hans. Så jeg ringede op endnu en gang - og da den hurtigt gik på svarer bad jeg indædt om for helvede at gi mig en forklaring på det her.. Den fik jeg aldrig..
Indtil jeg i dag fandt den her - eller det tror jeg da.. Har i de forgangne uger været hele registret igennem - og nemmest har det været at bebrejde mig selv.. Havde jo nok kommet til at gøre et eller andet galt. Brudt en af reglerne i det spil som jeg så dårligt kender.. Havde jeg ikke været lækker nok?? God nok i sengen?? og alt det crap.. Men synes ikke rigtig det gav mening - havde virket totalt fysisk tryllebundet af mig aftenen igennem.. Men kan jo for helvede også have været et spil.. Er ikke til at blive klog på det lort..
Skal for øvrigt lige nævnes at han er 23 - hvilket jeg uden at fordømme alder - tror kan bære lidt af forklaringen..
Men summa summarum har jeg kun tidligere stiftet kort bekendtskab med begrebet player indtil jeg så faldt over det her i dag. Dit indlæg gav en ret saglig definition af hvad det vil sige, og jeg tror jeg desværre må erkende at det nok passer ret godt på fyren jeg beskriver. Tænk at man kan være så naiv når man er tæt på de 30 - jeg skammer mig..
Men i hvert fald, tror jeg kan befrie mig selv for skylden nu og følelsen af, at der er noget galt med mig.. Og vil nu være lidt mindre uforberedt næste gang..
tilføjet af

skrækligt!

det er synd for dig at du bliver kaldt player en af mine venner har næsten flyttet skole fordi hun er blevet kaldet (ludder, player, kælling o.s.v)det er forfærdenligt at de gør det det er også sket for mig selv, men jeg var kun kærste med en og det var ham han kalder alle hans x-kærster for sådan noget og det er ikke pænt..
hvis du ikk sådan rigtig kommer sammen med dem du dater med synes jeg bare at du skal lukke ørene så du ikke kan høre når de kalder dig player for det er du jo ikke..
knus fra mig til dig
tilføjet af

..!!

op i røven med jeres meninger jeg har det på samme måde bar med piger når jeg ejer dem ska de væk haha play on..!!!1😉
tilføjet af

hvis du8 er må du ju vudere selv

en player er en der lejer med andres følelser og det er sku noget svineri hold kæft hvorf vil jeg håbe det er dig der blevet taget røven på en dag så du kan mærke det
tilføjet af

GfyyJDaChmzYGNO

Superior thinking demotnsaretd above. Thanks!
tilføjet af

GfyyJDaChmzYGNO

Superior thinking demotnsaretd above. Thanks!
tilføjet af

GfyyJDaChmzYGNO

Superior thinking demotnsaretd above. Thanks!
tilføjet af

hELMsfLYVWvw

Oh yeah, fuabluos stuff there you!
tilføjet af

hELMsfLYVWvw

Oh yeah, fuabluos stuff there you!
tilføjet af

hELMsfLYVWvw

Oh yeah, fuabluos stuff there you!
tilføjet af

rJnLGRzvcpFx

Super infromaitve writing; keep it up.
tilføjet af

rJnLGRzvcpFx

Super infromaitve writing; keep it up.
tilføjet af

rJnLGRzvcpFx

Super infromaitve writing; keep it up.
tilføjet af

biurVfbHcLJOibLIPW

Great post with lots of improtant stuff.
tilføjet af

biurVfbHcLJOibLIPW

Great post with lots of improtant stuff.
tilføjet af

biurVfbHcLJOibLIPW

Great post with lots of improtant stuff.
tilføjet af

biurVfbHcLJOibLIPW

Du leget et spil...
Spillet går ud på at tiltrække fyre
Og dumbe dem ligeså snart de viser for meget interesse
Du syns det sjovt.
Du håber en dag at du møder en fyr der ikke falder i. En badboy uden for meget affektion, som ikke er afhængig af dig, som kunne forlade dig når som helst han har lyst...
Indtil da har du det sjovt.
Whatever... Done.
Jeg er gud forresten.

Det handler ikke om playeren, men om dem som han/hun leger med...
Ser de godt ud? eller er de små grimme/almindelige girly men.
Hvem leger du med?
Afslør dig selv, og lad være med at gemme dig bag dit selvtilfredse smil...
Bitch.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.