3tilføjet af

er det mig eller ham?

Hej alle sammen!
jeg er en pige som har en kæreste som jeg har været sammen med lidt over 5 måneder. Vi har det rigtig godt, men som der jo er i næsten alle forhold lidt småproblemer... Problemet er bare at jeg ikke ser det som småproblemer mere. Sagen er den at min kæreste har noget kørende med en anden pige jeg ikke kender, som han mødte til en fest for ca. 3 måeder siden. Jeg har aldrig set noget i vejen med at han har veninder og at han flirter lidt med dem, da jeg selv oz ka være slem t det. Men en dag tog jeg hans tlf og læste hans beskeder... der var gemt 1 fra mig, og mindst 20 fra hans veninde der. Jeg læste så beskeder (hvilket jeg nok ik ku være bekendt) og jeg blev så forbandet jaloux... Der stod at hun nok sku kommme og varme ham og hans lækre overkrop osv...
En anden dag var han hjemme ved mig og han får en besked mens han lige var gået på toilettet. Jeg tog tlf men da kom han farende ind af døren og rev tlf ud af min hånd, og skyndte sig at læse og slette beskeden... Da jeg spurgte ham om han skjulte noget, sagde han at man har vel lov t hemmeligheder i et forhold. Jeg fandt det lidt mistænkeligt, men droppede tanken og sagde valgte bare at sige t ham at jeg bare var lidt jaloux.
En dag tog jeg emnet op da han havde mumlet hendes navn i søvne samme nat. Vi snakkede lidt om det, og han indrømmede at han gerne ville i seng med hende og at han havde fantaseret om det. Men senere i samtalen sagde han oz at hun absolute ik så godt ud og at hun ingen krop havde... Så ku jeg ik la være med at tænke at så må det vel være hendes personlighed der tænder ham. Men han nægtede dette og sagde at jeg bare sku droppe emnet, for han ville jo aldrig droppe mig for hende.
Jeg føler bare nu at der må være et område af ham som jeg ik ka tilfredstille siden han har behov for at skrive så meget med hende, og siden han tænker på hende i sengen.
Jeg er meget forvirret over dette for ka ik finde ud af om det bare er mig der er hys eller om der virkelig er noget galt.
Og i såfald om der er nogle der kan hjælpe mig med hva jeg ka gøre???
Knus herfra
tilføjet af

Kom videre

Hej Cille!
Han bruger dig til han finder noget bedre!
Jeg syntes, at du som menneske bør holde dig for god til det.
QnuZZer Qibbi
tilføjet af

Ja find en ny

Hey Cille...
Find du dig en ny fyr... som gerne vil dig, og kun dig!!
tilføjet af

Dig/ ham

Ja det eneste jeg synes jeg vil kommentere her er følgende:
Hvis du er usikker på ham og ikke stoler på ham, så må du gøre op med dig hvad du vil med dit liv.
For det andet vil lige fortælle dig det her:
det er forbudt at tilegne sig andres breve, beskeder og andet uden tilladelse. Så du har faktisk gjort noget forkert der, du må ikke åbne hans breve incl. sms. for det tilhører ham og ham alene. Prøv at læse noget om
loven indenfor det område, så forstår du hvad jeg mener.
Ellers synes jeg du sku' give ham en chance og lær dig selv at stole lidt på andre.
Du skal være mod andre som du vil have andre skal være mod dig.
Godt forår til jer alle.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.