8tilføjet af

er der virus i omløb?

Nu har jeg været nede og ligge med noget jeg ikke helt kan forklare hvad er. Det er en form for kvalme, uden at det rigtig udvikler sig til kvalme samtidig med en form for svimmelhed der ikke rigtig er svimmelhed... har i det hele taget været lidt utilpads de sidste par dage også med tendens til halsbetændelse. Jeg blir ikke så tit ramt, men når jeg blir ramt så er det kun en snert jeg får af lidt af det hele.....både godt og skidt. Men tænker det ville være bedre at have en ordenlig sygeomgang og så komme af med det i stedet for at være sådan en mellemting, som kan vare i flere dage. Jeg er ikke syg nok til at blive hjemme fra skole eller arbejde (synes jeg9 men stadig for skidt tilpas til egentlig at kunne lave noget konstruktivt. Er vintervira´ne begyndt at komme i omløb nu? I så fald, hvad er det man skal gardere sig imod? Halsbetændelse, influenza??? Jeg skal jo snart på ferie så jeg har overhovedet ikke tid til at være syg........
tilføjet af

Godmorgen

Deler lejlighed med to andre og de har begge raget noget til sig der lyder nøjagtig!, som du beskriver. Den ene har ligget med det i 2uger nu og det er ikke blevet bedre endnu, mens den anden først nu er begyndt på det (er pt selv sluppet).
Tag en masse C-vitaminer og drik en masse kamillete, det er nok det bedste du kan gøre nu når det er kommet indenfor.
God bedring
Knuss Drømmeren
tilføjet af

Det er der ved hvert vejrskifte

I perioderne forstås... ganske lige som nu, når vinteren er på vej!
Hvis du er syg, så GOD BEDRING du kære *Rotte*
*FB*
tilføjet af

godmorgen kære debattører

Tak for jeres medlidenhd :-D Tænkte godt jeg skulle have en advarsel (mht sygdom)inden jeg tog afsted, så nu går jeg ned i supermarkedet og vælter mig i citroner og køber også lige et par røde solhatte med (besynderligt navn i øvrigt, men de skulle virke mod alt muligt)
Har det faktisk allerede lidt bedre idag :-)
tilføjet af

God bedring

Jeg ville bare lige ønske god bedring...
Mine børn får noget som kaldes Biostrath ( tror jeg det staves ).
Det har holdt virus og sygdom fra døren i snart et år.
Det skal lige siges at:
en går i børnehave
En går i skole
Konen arbejder i integreret børnehave
så vi har alle sygdomme inde på livet hele tiden...
Men som sagt god bedring.
Jeg så en side med fjollede små videoer her på siden http://www.mobil-logo.dk/video.html Måske kan det få dig til at glemme sygdommen lidt. :-)
tilføjet af

Samme her

Jeg har haft nøjagtigt det samme, lige siden søndag aften...
Siden vi nu er 2 der har det sådan så tror jeg helt bestemt det er en form for en svækket virus pga. roskildesyge som er havnet i grundvandet... som vi så drikker!
tilføjet af

hvor lææækert

roskildesyge der er havnet i grundvandet. Jeg har aldrig haft Roskildesyge, min mave tager aldrig (7-9-13) imod den slags, heldigvis. Dvs det gør den jo så i form af, at jeg får de her småsymptomer som jeg ikke rigtig kan definere. Men det er betryggende at vide, at andre har det som mig. Hader at gå rundt og være dårlig og ikke ane hvad det er.
Hav en god dag :-)
tilføjet af

Tak for det

Tak for underholdning og støtte :-) Det var meget sødt af dig. Jeg køber også noget af det du nævner dér, SKAL bare være helt rask inden jeg skal afsted.
Hav en rigtig god dag :-)
tilføjet af

op kast..

Er der nogen af jer som er syge med kvalme som kaster op..❓Jeg har det nemlig selv virkelig dårligt og har haft det en uge nu, men en konstant små kvalme og virkelig utilpas.. Jeg kaster ikke op, så voldsom er kvalmen ikke, men den er der hele tiden og min appetit er væk!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.