2tilføjet af

Er der noget i vejen med mig?

Hej allesammen
Jeg vil starte med at fortælle at jeg er en mand på 2 9 år som fyler selv at jeg har et problem med (single) kvinder med børn, som jeg gerne vil dele med jer og evt. få feedback på.
Jeg vil lige sige at jeg har haft gode og mindre gode forhold, man det som jeg lige nu tænker på er at jeg flere gange har oplevet at kvinder som har barn/børn, med/uden mand, at de falder for mig og omvendt.
1. for et stykke tid siden har jeg mødt en pige som bliv forelsket i mig selvom hun havde to børn og en mand. vi var sammen et stykke tid, man den gang var jeg ikke parat til at være far, da hun spurte mig om jeg ville være sammen med hende, så det gik ikke.
2. et stykke tid efter har jeg mødt en anden pige som godt nok var single, var ni år ældre end mig og også havde et barn. Vi har været sammen i ca. to år, hvor det første ni måneder som bo..evenner, så var der en dag hvor jeg ville have slået op med hende, man så kom hun med et forslag om vi ikke kunne prøve på at kommesammen. det gik vi begge mere eller mindre med til, man det gik ikke, som mange måske vil forudsige, da hun var 9 ni ældre og ikke kunne holde sig til en. Det gik heller ikke
3. Så var der en pige mere som også havde to børn og en mand. Her var det også ligesom i nr. 1. Det gik heller ikke
4. Det var en pige som en som jeg har gået i skole med. På det tidspunkt havde hun en kæreste, så det bliv ikke til noget, man jeg fik bare lov til at savle lidt :-). ca. 2 år efter har vi mødt hinanden og begyndte på at snakke sammen. Vi fandt sammen et stykke tid, man det gik heller ikke. Nogle måneder efter har jeg fået at vide fra en fælles bekændt et hun var blivet gravid, først da hun havde født har jeg fået at vide at det ikke var mig der var faren, man en anden som hun har mødt en aften i byen. Vi er begyndt på at snakke sammen igen og jeg har på fornemmelsen at vi begge er rimeligt glad for hinanden. Vi har aldrig fået snakket om hvormeget vi holder af hinanden. Her har jeg sagt til mig selv at jeg ikke vil til at begynde på noget for hun bor sammen med barnets far og der må være et eller andet grund til at de gøre det, han er vist nok er glad nok for hende, man som er en r.v over for barnet tager sig ikke af hende (fjols). Hende tænker jeg meget på og snakker en del sammen og er begyndt på at tro at jeg måske er lille smulle forelsket i hende, man vil ikke gøre noget før hun er helt single.
5. Har jeg mødt gennem fælles venner. Hun bor sammen med manden og barnet som hun er meget glad for, hun har fortælt mig at hun var blivet lidt forelsket i hende. Jeg er måske også lidt vild med hende. Hun er rigtig klog pige, vil jeg sige for ikke nok at hun har fortælt mig hvad hun fyler for mig så har hun også fortælt mig hvordan hun har det med at tænke det om andre mænd når hun selv er i forholdet. for at sige det meget kort så var det, fy fy det gøre man ikke. Jeg har fortalt hende at når det er sådan hun har det så ville det være meget dumt at begynde på noget, for det er meget værere. Det er også fordi at hun har aldrig været utro og jeg synes ikke at hun skal til at begynde på det. Sådan som jeg ser på det så er det at når man først har været utro, så vil man nok gøre det igen. Så hende holder jeg fingerne fra :-)

Jeg kan ikke se nogen sammenhæng i de 5 forhold (måske er der ikke nogen). Jeg vil lige sige at jeg er single for tiden, vil også gerne have en kæreste, man jeg vil også gerne selv bygge min familie op fra bunden, hvis I forstå :-)
Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvorfor det altid er dem (kvinder med børn) jeg falder for og hvorfor jeg ikke finder mig en pige som er helt fri på markedet?
Er der noget i vejen med mig?
Glædelig Jul & Godt NytÅr
med venlig hilsen
Kim
Ps. Jeg vil lige sige at jeg ikke går ind for utroskab, medmindre det er nødvendigt :-)
tilføjet af

Fællesnævner

Kære Kim.
Der er kun en' fællesnævner i alle tilfældene og det er dig selv!!
Du bliver nød til at se i dig selv og erkende de ting som du dybest set godt ved er problemet med dig selv. Det er det højeste gærde at skulle forcere men det handler om at du opløser det mønster, der måske hedder du befinder dig bedst situationer hvor pigerne er optaget eller familien kun mangler dig!?
Prøv at være konsekvent i det du ber om!: Du skriver tilsidst: Ps. Jeg vil lige sige at jeg ikke går ind for utroskab, medmindre det er nødvendigt :-)!!??????
Enten går du ind for det eller også gør du ikke!! Det er en kendsgerning!!....
Et hvert talt ord er en bøn, så beskriv det du dybest set ønsker af en kæreste!! (eller erkend at du ikke lige er parat til den fulde forpligtelse endnu hvis det er det!??)
Hvad ved jeg!!???... jeg kender det faktisk udemærket fra min egen krop (jeg er 35)at sætte sig selv i de situationer med kvinder BLANDT ANDET, og er inden for de sidste 2 år begyndt på fukusere på mig blandt alle! Det er en lang proces, der var nødvendig for mig at starte efter liv indtil nu levet på en eller flere løgne!
Det handler om ERKENDELSEN og at handle efter sit hjerte, som kræver MOD men det lønner sig kan du være HELT 100% sikker på!!!!!!!!!!!!!!
Det her er min livsanskuelse indtil nu og håber du kan bruge noget af det!!
Held og lykke i dit liv Kim og god jul!
Mvh Niels
tilføjet af

til Niels

Godmorgen Niels
Først vil jeg gerne sige tusind tak for svaret, du har virkeligt vækket mange tanker.
Det er virkeligt længe siden at jeg har fylt mig så lille sidst, man nu er jeg på vej op igen.
Jeg har fundet ud af at i alle disse mange år, hvor jeg søgte en sød kæreste, var i virkeligheden at jeg søgte en pige som kunne erstatte min mors rolle, én som kunne være mor for mig. Nu ved jeg ikke (bare) at jeg har et problem, nu er jeg bevidst om det og vil tage mig af det.
Det jeg mente med det sidste jeg har skrivet var at jeg har været i et forhold, hvor jeg hverken kunne komme fra eller til, hvor jeg var nødt til at forelske mig i en anden pige som var den sidste udvej og det gjorde jeg, selv om det ikke var helt nemt. Når jeg tænker over det nu så var det måske ikke noget med utroskab at gøre for vi har ikke gået i seng sammen, man hvis utroskab er at man forelsker sig i en anden selvom man er i et forhold så var jeg. Jeg kan fortælle dig at jeg med 100% ikke går indfor det.
Glædelig Jul og Godt Nytår
Kim
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.