6tilføjet af

Er der nogen som har tænk på at kongehuset ikke er politisk

Her tale om man skal ind føre repultaniske tilstande.
Men så vidt jeg ved er en president politiker først og fremmest.
Men det er kongehuset ikke så meget deres job består hovede salig i at være levende reklame søjle. For hvad der er dansk. Hvad endet det er Dansk mad, tøj, design. foreninger og fondet, som mange i den danske erhvervs liv er meget tak nemlig for da en medlem af kongehuse er langt billiger at spytte penge i en af de andre berømtheder som kun kan gøre det som et bi produckt, ud af deres berømthed hvor imod kongehuste kan gøre det på fuldtid.
Hvilken gør en stor forskel. Og der er mange undersøgelse der viser at en kongerige er beder fungereden samfund en dem som ikke har en. Og den til med også er mere demokratisk.
Det var min synspunkt. Og i kan tag den eller lad værre
tilføjet af

præcis!

jeg er fuldstændig enig. kongehuset er en ganske udmærket repræsentant for Danmark istedet for en præsident. se fx i Tyskland.. hvad hedder præsidenten i Tyskland? og det er IKKE Schröder, for han er rigskansler.. jeg ved det ikke selv.
en præsident vil koste præcis det samme som et kongehus så den der med pengene holder ikke.. desuden er frederik sq da en fin fyr! frømand og hele pisset.. så lad os beholde kongehuset, det er lige så godt som det andet, hvis ikke bedre.
tilføjet af

Hvor kan man se undersøgelserne?

Hvad er det for undersøgelser? Jeg kunne godt tænke mig at se dem. Har du et link?
tilføjet af

Nu er det ikke sådan lige

Nu er det ikke sådan lige at man nødvendig lige ved hvor man kan læse det. For det er noget jeg har hørt og faktisk i TV. Og da jeg ikke er expert eller har job i medierne.
Men det er derfor ikke nødvendig at man skal have beviser for at forstå hvad de menere. De vi ved dog at Dronning ikke er politisk og faktisk ikke må udtale sig offlige om sin politisk menning.
Det har faktisk flere af TV2 experter sagdt eks Hans Doffe Petersen (vis jeg staver hans navn rigtig). Er en af de mænd som har nævnt dette men også folk i hoffet.
Der blev faktisk nævnt sidst i forbindelse med Dronning nyt års tale. Hvis man da hørte efter den gang for ca. 5 Måndere siden. Man talte blandet om hvor depromatisk hendes tale var og hvorfor den blev serveret sådan. Og det var i den forbindelse at de nævnte dette. Du kunne jo spøre TV2 royalister på område for at få din nyskerige stillet.
tilføjet af

Men hvorfor er det sådan?

At monarkier er mere demokratiske og bedre fungerende end republikker, er noget af en påstand. En påstand, jeg ikke rigtigt kan se ræsonnementet i. Det er ikke dokumentation nok, at henvise til 'undersøgelser' uden at angive noget konkret, andet end at det har været nævnt i TV.
Det giver ikke ræson, at man ved at indføre en udemokratisk tilstand i toppen af samfundet skaber mere demokrati i samfundet som helhed. Hvis du ikke kender til undersøgelserne, vil du så ikke i det mindste give mig ræsonnementet bag dine påstande. Giv mig noget, jeg kan argumentere imod.
tilføjet af

pladder..

hvad pokker snakker du om?? dronningen står sq da ikke i toppen af det danske samfund! det gør statsministeren. og desuden har vi ikke monarki i Danmark, vi har et konstitutionelt monarki - forskellen er stor. alt politisk magt dronningen har, er udelukkende formelt. hun har ikke en pind at sige i det daglige politiske liv. sidste gang en monark forsøgte at blande sig politisk var under Påskekrisen i 1920 hvilket skabte stor røre i befolkningen, så stor at kongen trak sine forslag tilbage. desuden er grundloven siden blevet ændret således at kongehuset reelt set ingen magt har.
derfor er det noget værre ævl at snakke om "udemokratiske tilstande i toppen af samfundet". og mine facts er historisk begrundet.. at monarkier er mere demokratiske end republikker skal jeg ikke kun sige, det kommer an på hvilke lande vi taler om.. men vores demokrati er faktisk ganske velfungerende, sammenlignet med andre lande..
tilføjet af

hvad er det du har så imod kongehuset

hvad er det du har så imod kongehuset når det faktisk er kommune, amt, staten som er dem som er problemmet og ikke kongehuset har du over hovede set DR programmet kontant i ondsdag.
http://www.dr.dk/nyheder/tv/kontant/
og man har også talt om hvad kritiker som eks dig menere om vores kongehus og der blev undersøgelserne også nævnt. Nu er det ikke sådan at jeg er en omvandre huske maskine andet jeg kan huske at der blev sagdt nogen om en undersøgelse og så må du undskyle at jeg ikke er en expert men hvor meget ved du da selv. Før du selv kriterser kongehuset. Vi har forstået at du ikke er royalist. Men jeg kan dog huske at der bliver nævnt i programmet at det er ca. 80% af danskerne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.