4tilføjet af

ensom eller alene ?

ensom eller alene er vidt forskellige ting
Man kan godt ha en VEN som man fortroligt snakker med og har sex med for at opleve romantik og nærhed og smalltalk. Det forpligter ikke. Man er faktisk meget bedre venner når man ikke "ejer" hinanden. venlig hilsen diskrete Michael
michael2000@extramail.dk
tilføjet af

nul..

Bedre venner,,, når man ikke ejer hinanden. Hvem ejer hinanden? Det du mener er måske når man ikke forpligter sig over for hinanden, og det er der nogle der har det bedst med, så behøver man jo heller ikke at føle ægte nærhed. Intet er skønnere end venskab med den man elsker... og hører til... giver sig hen til.
tilføjet af

Den typiske problemstilling

Min (provokerende) påstand på den typiske forskel på fyre og piger ang. bindende forhold: Fyren vil typisk ikke have bindende forhold, da de ofte er udsat for at blive underlagt pigens "besidderrolle". At pigen har en besidderrolle hænger sammen med at piger i højere grad end fyre forbinder sex og kærlighedsfølelser som to uadskillelige størrelser, men også fordi piger ikke føler sig fuldt værdsat i et uforpligtende forhold. Piger vil hele tiden bekræftes på alle mulige måder og vil have at vide at de bliver elsket. Derudover føler piger at de taber ansigt til deres veninder, hvis de har en fyr som ikke er deres kæreste. Piger er "redebyggere" og fyre er "jægere", dette er instinkter hos kønene som mennesket har udviklet siden mennesket blev til, instinkter som ikke kan ændres med (kun) 30 års ligestillingskamp (feminister vil måske ikke indrømme det, men sådan ligger landet). Piger har indbyrdes langt flere "skjulte" magtkampe end fyre har indbyrdes, piger får "status" overfor deres veninder ved at have kæresteforhold med en stabil fyr, denne "statusgørelse" af kæresteforhold er slet ikke så udbredt hos fyre indbyrdes. Pga. denne besidderrolle hos piger, har de meget nemmere ved at blive jaloux end fyre har. Dérfor er et uforpligtende forhold ofte helt utålelig for en pige.
Derudover er pigen ofte slet ikke bevidst om deres besidderrolle, og ser måske ikke at hendes jalousi påvirker fyren hun er i forhold med. Der er skrevet mangt og meget om de sidste år hvor SYND det er for dem der bliver jaloux, men stort set intet om at det kan ramme MINDST lige så hårdt på partneren at han/hun har en kæreste der meget let bliver jaloux. Fyren kan meget let føle sig "kontrolleret" af sin jaloux kæreste (som ofte slet ikke har noget at have sin jalousi i, andet end hun er bange for at miste ham). Dette er ofte en MEGET større belastning for fyren, end han giver udtryk for overfor pigen. Derfor er fyre bange for forpligtende forhold.
Dette er MEGET generelt skrevet og jeg skriver fuldstændig udfra mine egne erfaringer og iagttagelser, jeg ved også der er MANGE undtagelser, men når man skal lede efter en forklaring efter hvorfor nogle/mange fyre foretrækker uforpligtende forhold, så tror jeg ovenstående forklaring ikke er helt forkert.
PS: jeg har også tidligere haft en elskerinde som også var en god veninde som jeg snakkede godt med uden der på noget tidspunkt var kæresteovervejelser inde i billedet, min personlige erfaring er dog at der er meget langt mellem sådanne kvinder.
PPS: Jeg har mange dårlige erfaringer med piger der MEGET hurtigt har knyttet sig tæt følelsesmæssigt til mig og vil binde sig til mig og vil have jeg skal binde sig til dem, jeg ved at grunden nok er at jeg er en meget sød fyr (får jeg ihvertfald at vide af pigerne), jeg vil bare have lov til at være sød uden nogen skal "eje" mig - FAT det piger!!!
tilføjet af

ærlighed

du har helt ret "en eller anden"
hvis jeg var ung idag ville jeg straks svare på
ham med pengene og nyde en del af tilværelsen og verden sammen med ham!!!!
Nyd det dog. Nyd Alt. Lad ham betale luxustur til Amerika og NYD DET.
Jeg er 55 og for gammel - desværre. Han vil selvfølgelig ha en 17 årig !!
Katrine Larsen
tilføjet af

ÆGTE VENSKAB

Ægte venskab er så vidt jeg kan læse af "michael" s indlæg det tilbud han giver. Han er sikkert ikke interesseret i en debat om at eje.
Jeg tror han vil tilbyde ÆGTE VENSKAB - EEN AT SNAKKE MED. Jeg er bare for gammel (51 år) til at kunne bruge dette tilbud.
Hvis jeg var 17 år og ensom så ville jeg afprøve dette tilbud.
KnuZ Maja51
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.