7tilføjet af

Enlige sjællænder !!!!!!

Her er jeres mulighed til at leve livet og spare en masse penge op.
Flyt til Polen. (evt. køb et hus dernede - meget billigt) I må bare huske at beholde jeres arbejde i Danmark. På denne måde kan i slippe med at betale meks 25 % i skat og jeres penge bliver mindst 5 gange mere værd. I kan så købe billige store luxus biler i Polen og enda ansætte en hushjælper til maks 1000 kr. om måneden.
Om i vil, så kan i tage færgen frem og tilbage hver dag, men i kan vel også overnatte hos venner eller familie i DK på hverdagene så i spare lidt på færge udgifter.
Utroligt at der ikke er flere der benytter sig af denne super mulighed for at blive rige i en fart.
Hva mener i ????
tilføjet af

malmø

malmø er sgu osse ok - specielt hvis man har bistandshjælp og sælger hash på staden samtidigt - nogle har endda råd til en god lille fiskerbåd.
tilføjet af

sjovt som nogle kan

være sure over dem på overførelsesindkomster, når så mange selv tænker i skattely og dermed fritager sig selv fra at bidrage til samfundet.

... anonym
tilføjet af

tror du

misforstår meg lidt.
Jeg betaler da gladeligt min skat, men om man ikke kan få nogen indflydelse på hva ens skat skal gå til, så vil jeg da hellere betale mindre i skat og dermed kunne ansætte 2 hjemmehjælpere til at passe min datter samtidig med at min kone ikke behøver at arbejde og vi kan sitte i eget hus (istedet for lejlighed - hvor man iøvrigt spare penge op på en konto som regeringen beslaglægger, da de mangler penge). Ja skal det fortsætte med denne regering i DK, så vil jeg da klart overveje at søge i skattely og leve livet
tilføjet af

Lyder som en glimrende ide:)

Så kan vi bygge et stort atomkraftværk på sjælland og sende alle perkerne derover.
tilføjet af

Ren fantasi!

Dine teorier har altså ikke hold i virkeligheden.
Det er rigtigt at nogle mennesker i Polen er blevet rige meget hurtige, men generelt er der stor arbejdsløshed og mange fattige. Det er jo bl.a. derfor at mange polakker ønsker at arbejde i Danmark.
Huse og lejligheder er relativt billige, men først og fremmest i de sydligste dele af Polen.
For de fleste mennesker vil det ikke være realistisk at satse på en fremtid i Polen med mindre de har nogle helt specielle ting de kan tilbyde.
tilføjet af

Utroligt hvis nogen vil snyde den danske stat for skat

og lægge pengene i Polen.
tilføjet af

jeg mener

den er god nok, men det bliver nogert af et raggerliv. og tilværelsen i polen er ikke en dans på roser, hvor vil du bo, nær færgen? -hul i jorden.
du skal i hvert fald være enlig og være parat til at slå dig på flasken 5 gange om ugen, uden at tage skade. og kvinderne ohhhhlala - det er selvfølgelig en fordel - men de vil bare giftes hurtigst muligt, når de har sørget for at du har gjort hende gravid.
tænk også på mafiaen.
held og lykke, som andre har foreslået sverige!!!
realisten.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.