0tilføjet af

En fantastisk oplevelse

Havde i går en oplevelse som gjorde stort indtryk på mig men som samtidig skræmmer mig en hel del.
Jeg var, sammen med ca. 50 kolleger, på kursus i forbindelse med mit job i en stor IT virksomhed.
En af kollegerne og jeg har flere gange i forbindelse med kurser og konferencer flirtet, kysset og bagt på hinanden uden det dog er blevet til mere. I hverdagen ses vi ikke ret tit da vi arbejder i hver vores afdeling, og samtidig er vi begge gift.
Efter den obligatoriske afslutningsmiddag var der socialt samvær som det så flot hedder, men det sociale gik hurtigt tabt pga. fodbold i fjernsynet og derfor var vi en lille flok ikke fodbold interesserede som i stedet sad og snakkede, hygge og drak et glas rødvin.
Efterhånden tyndede det dog ud i flokken og til sidst sad kun kollegaen og jeg tilbage. Det blev straks ydnyttet til kys og kram da der i løbet af aftenen var sendt en del frække og forførende signaler begge veje.
Vi blev hurtigt enige om at slutte aftenen på hans hotel værelse, så efter at ha' rundet mit eget værelse for at blive frisket lidt op, blev jeg modtaget med frække, intense og forførende kys i hans dør.
Vel indenfor gik hænderne hurtigt på opdagelse og stor var min overraskelse da jeg støde på pircede brystvorter.
Han kunne se min forundring og sagde der var noget han blev nødt til at tale med mig om, for at ha´ klare linier inden der skete mere.
Da han fortalte at S/M er en vigtig del af hans seksualitet med ham i S rollen, var min første tanke at løbe skrigende bort, men på den anden side var jeg også interesseret i at høre hvad der ligger bag og hvorfor.
Så vi talte i meget lang tid, jeg spurgte og spurgte og han forklarede og anskueligjorde, alt imens hænderne alligevel ikke kunne holde sig helt i ro *SF*
Mit problem var, om jeg turde stole på hans forsikringer om at det var mig der satte grænserne, at han aldrig kunne finde på at gøre noget uden at ha´min accept og at jeg til enhver tid kunne sige fra undervejs.
Der var ikke tale om hård S/M, mere om hvem der skulle sætte farten og hvordan.
Jeg følte mig ikke utryg i hans selskab og jeg har trods alt kendt ham længe og ved hvad han står for i forhold til jobbet, så egentlig var der ikke brug for ret lang betænkningstid.
Det blev en seksuel oplevelse ud over det sædvanlige.
En følelse af ansvarsløshed, ikke at skulle tage beslutninger men bare nyde.
Det var hele tiden mig der var i centrum, mig der skulle tage imod og mig der skulle ha´ nydelse.
Fantastisk.
Meget langsomt og forsigtigt viste han mig en lille smule af sit univers. Bandt mine hænder sammen med sit bælte og fik mig ud på grænsen mellem smerte og nydelse ved at klemme mine brystvortet samtidig med at hans anden hånd var travlt beskæftiget mellem mine ben og hans kys dækkede min mund, kinder og øjne.
Når jeg sagde fra stoppede han med det samme og jeg følte mig ikke på noget tidspunkt presset til noget jeg ikke havde lyst til.
Det var meget anderledes for mig, fordi jeg ikke måtte gi´ ham hvad jeg havde lyst til. Forstået på den måde at jeg f.eks. gerne ville ha´ givet ham et blowjob, men ikke fik lov.
Jeg følte lidt dårlig samvittighed over kun at modtage og ikke give noget igen.
Også fordi jeg var totalt nybegynder inden for dette område og derfor endnu ikke kunne gi´ ham det han tænder mest på og det som giver ham størst nydelse, nemlig total underkastelse. Dette accepterede han til fulde og derfor var det kun mig der fik det fulde fysiske udbytte af natten. Og selvom han forsikrede mig om at den fysiske udløsning for ham kommer i anden række og mine behov i første, føler jeg mig lidt egoistisk.
Som jeg skrev i starten var det en fantastisk oplevelse men samtidig skræmmende.
På den ene side er min nysgerrighed vakt og jeg har lyst til at udforske det mere, men på den anden side er jeg bange for den smerte der er forbundet med det og bange for at jeg ikke kan abstrahere fra den og få den omformet til nydelse.
Om ikke andet var det en oplevelse jeg ikke ville ha´ været foruden og så må tiden vise om det bliver til mere.
Hilsen en, måske M, in spe.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.