2tilføjet af

elsker han mig

jeg er en gammel pige på 36 år. nu er jeg blevet skilt efter 15 års ægteskab, fordi jeg er blevet forelsket i en skøn fyr på 43 år. han er bare eks. h.a. rocker og det kan min fammilie ikke lide så de vil ikke se ham. jeg har brændt alle broer bag mig fordi jeg kan mærke at han er den jeg vil have i mit liv. men det giver jo en masse problemer også og jeg kan tit mærke at min kæreste ikke rigtig orker en masse problemer han vil have at vi er sammen og ikke alt mulig andet. han er glad for mine to børn men ikke børnenes far som han helst så banket ned et hvis sted, fordi min eks mener en gang rocker altid rocker og tror jeg er ude i noget skidt hvilke jeg ikke er hvad skal jeg gøre
tilføjet af

jJeg har

Undskyld, jeg siger det , ikke spor tilovers for den slags personer, for mennesker vil jeg dårlig nok kalde dem, jeg har selv den slags personer meget tæt inde på livet, i kraft af mit arbejde, og så behøver vist ikke at fortælle hvad jeg laver til daglig, men skynd dig at bryde alle forbindelser, før du hænger i gyngen, både for dine børns skyld og din egen.
tilføjet af

jeg forstår dig

Hej jeg er selv i lidt af samme situation,jeg er faldet for en vidunderlig mand,som er rocker relateret til h.a.érne.Jeg vil mene du skal holde fast ved ham,hvis du føler af hele dit hjerte han er den eneste ene,så grib chancen,for vi får den ikke alle sammen.Det kan godt være at rockerne får skyld for meget og nogen af dem er nogle sorte får,men hvis de ikke får skylden er der nogle andre som gør.Jeg slipper ikke min kæreste ligemeget hvad andre siger,for han gør mig glad og lykkelig og giver mig følelsen af at være hel.Og er det ikke det der tæller her i livet,at være lykkelig? Følg dig hjerte.. Der findes så meget negativt i verden i forvejen,at vi glemmer at tænke på det gode her i livet og vi er ikke alle perfekte..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.