7tilføjet af

Elsk Graffiti eventyret !

Jeg forstår ikke at der er nogle mennesker der ikke kan se det gode ved graffiti. mange tror at det bare er en flok forvirrede unge med en dårlig barndom osv. Jeg har selv haft den bedste barndom . Graf betyder så meget i mit liv, at jeg ikke ville kunne undvære det. Det er det svedigste shit. Elsk det ven !
tilføjet af

Graffiti - Nej tak!

Graffiti kan være udmærket - forudsat man maler på egen ejendom eller på steder, hvor det er tilladt. Problemet er bare, at det er noget forbandet svineri at male på andres ejendom. Især når hærværket går ud over historiske bygninger, føler jeg afsky over for graffiti. Jeg bryder mig heller ikke om at sidde i et S-tog, hvor det ikke er muligt at kigge ud af vinduerne, blot fordi nogle tåber har fået tilfredsstillet deres eget ego ved at overmale vinduerne med "kunst". Hovedparten af den graffiti, der forekommer, består i øvrigt af såkaldte "tags". Sidstnævnte form for graffiti er den mest modbydelige, idet det blot drejer sig om at afmærke sit territorium, som en hund der pisser på en lygtepæl. Yderst primitivt!
tilføjet af

Lovlig graffiti

Jeg kan ikke være mere enig. Jeg synes det er godt med lidt graffiti som afveksling i bybilledet, men jeg tager stærkt afstand fra hærværk.
tilføjet af

Respekt

Det kan godt være, at du ikke kan se, hvorfor nogle ikke elsker graffiti, men de kan højst sandsynligt heller ikke se, hvorfor du elsker det. Det handler om respekt for hinandens holdninger og efterleve samfundets regler.
Graffiti er fint på egen ejendom, men man bør afholde sig fra at spraye på andres ejendom. Bare fordi mange elsker graffiti og synes det skal være overalt, giver dem ikke ret til at vandalisere andres ejendom.
Jeg kan godt lide at tænke anderledes og drage sammenligninger, og jeg vil således spørge dig: Vil du f.ex. have noget imod at en pyroman, der selvsagt elsker ild, sætter ild til dit hus, offentlige bygninger samt toge?
tilføjet af

Graffiti/Reklamer

Nej til graffiti på privat ejendom indled i stedet en kamp om bybilledet imod reklamerne hvis i tør
tilføjet af

Professionelle sprayartists

Jeg kan kun give dig ret. Jeg udtrykte mig vist ikke så klart med hensyn til mit standpunkt omkring graffiti, men jeg vil lige slå det fast, at jeg ikke har noget imod graffiti som sådan, men tager afstand fra den bevægelse af hærværk, der ofte forbindes med graffiti. Selvom jeg ikke er tilhænger graffitiens udbredelse, anerkender jeg dog andres ret til at behandle deres ejendom, som de ønsker, så hvis man har tilladelse til at spraye, så lad dem dog spraye.
Som jeg tidligere skrev, så tænker jeg ofte anderledes og drager sammenligninger, hvilket er en måde at forstå, hvordan nogle opfatter bygninger, toge mv. som ødelagt, når et par drengerøve begår hærværk. jeg havde blot en del ophobede aggressioner, som jeg lige måtte have ud.
tilføjet af

respekt!!

det er efterhånden sjældent at man finder tøser der maler men max respekt til dig min homie!!!!
tilføjet af

du har et godt liv

hej..
det er ikke alle der tror det..
graffiti er bare for fedt!! en når det går for meget over i hærværk så skal man også passe på..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.