3tilføjet af

Ekspert: Sohn presset til undskyldning

Ja, det behøver man ikke at være ekspert for at forstå - manden har aldrig ment det alvorligt, men har brugt halvdelen af sit voksne liv på at arbejde for en antidemorkatisk bevægelse, der ville underlægge Danmark og indføre diktatur.
Det er sådan en type som S vil bruge i deres iver på at få magt.
Føj for pokker.
http://www.bt.dk/politik/ekspert-sohn-presset-til-undskyldning
tilføjet af

Og hvad har vi i dag?.

Vi har en regering der sender en dansker til retsforfølgelse i et land, hvor der er dødsstraf, og hvor det er bevist at 1/3del af alle der bliver henrettet er uskyldige.
Bare en tanke.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Vi skal ikke holde hånden over kriminelle

Det ser jeg du mener.
Skam dig.
tilføjet af

Nej for pokker.

Men, alle skal være lige, det hjælper ikke kun at "skyde" på den ene, de andre er ikke bedre, for leg nu lige med tanken engang, hvis nu danmark var gået hen og var blevet rusisk, så ville alle dem der støttede usa havde været "kriminæle".
usa`s metoder er ikke bedre end ruslands metoder, de er bare anderledes, begge lande har slået uskyldige menesker ihjel, og gør det stadigt.
Ole modtog penge fra rusland til partikassen, men, mon ikke højrepartierene også modtog penge fra usa?, jeg tror det, der bliver det bare kaldt "hjælp" til genopbygning, og derved har usa sikret sig en vis indflydelse i og over Danmark og vores politik, noget nær det samme som rusland prøvede gennem ole.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.