18tilføjet af

een til Pia Kærsgård

Danmark er delt! og det vil det sandsynligvis blive ved med at være!-. Men at integrationen i DK går alt for langsomt vil at ,om en fem til femten år betyde, de folk som du regner for nedenstående ,folk vil være nogle af de topledere, som skal styre DK. konklusion : Hvis man ser hvor "flinke" danske håndværksmestre er til, at tage børn af invandrere ind som lærlinge, vil man nå til et resultat, der ligger tæt på 1 % af det antal lærlinge, der bliver antaget. Da de fleste, af disse unge mennesker ikke er dumme, vil de ikke finde sig i, ikke at have noget, at bestille og derfor vil de optage en større del af pladserne på højere læreinstitutter, hvor man ikke antager folk ud fra navn. På længere sigt vil disse unge derfor også kommer til, at besidde større dele af lederstillingerne. Derudover er det et faktum, at flere og flere "danske" mænd ikke vil tage en højere uddannelse! Så dit, Morten korch danmark vil ikke komme til at eksistere igen. Vi er og bliver et multikulturelt samfund.
tilføjet af

Pladder. Pia K. har ret.

hun er den Eneste som kan se Danmarks problmer, OG Tør prøve at gøre noget ved det. Patriot.
Hun har min FULDE Respekt, og Sympati.
tilføjet af

Bare rolig

Imponerende fremtidsforudsigelse, men desværre nok 95% utopi. Vi er enige om at integrationen går for langsom og at Pia Kærsgård er en populistisk generations- chauvinistisk folkeforføre, og det er nu heller ikke her jeg vil anfægte dit syn, men...
Du konkludere bl.a. at fordi de ”flinke” håndværksmestre ikke vil antage ”folk af anden etnisk oprindelse end dansk” som lærlinge, vil konsekvensen blive at disse personager vil tage nogle gigantiske kvantespring op af den social rangstige. Det er jeg 95% sikker på aldrig vil ske, der er selvfølgelig i massevis af undtagelser, såsom folk af Indisk, Kinesisk, Iransk afstamning. Men de grupper er altså ikke specielt overrepræsenteret i vores samfund, i stedet har vi en store grupper af folk med tyrkisk, somalisk og palæstinensisk afstamning, dvs. folk fanget i overvejende muslimske overbevisninger - Og her er det at din vision falder til jorden, for det at være muslim begrænser sådan set dine muligheder, fks. Lærer du at der er andre der nok skal tænke for dig allerede inden du kan gå, hvor meget råderum giver det? Det er ikke uden grund at der i fk.s. Israel alene er flere forskere end i de samlede mellemøstlige lande (19), eller der ikke er et eneste nævneværdigt udviklet muslimsk land.
Jeg har ikke meget til overs for dem der fravælge en ansat pga. etnisk oprindelse eller farve, men jeg har fuld forståelse for dem der fravælger en med muslimsk overbevisning. Jeg ved godt min retorik bliver lidt voldsomt højredrejet – men i min studie-tid havde jeg den ”fornøjelse” bo klods op af en af Kbhs. Ghettoer, og det har bestemt ændret mit syn på et multikulturelt Danmark.
Du kan også prøve at se det fra et samfundsøkonomisk synspunkt, det er jo ikke sådan at de ligefrem bidrager positivt på specielt mange fronter – vel?
Konklusion: Du kan være ganske rolig, din grønthandler bliver hvor han er, og den chef kommer maksimalt til at hedde Singh eller Patel.
tilføjet af

Tag et stavekursus!

Lær at stave før du kommer med dine meninger!
Hendes navn staves: Pia Kjærsgaard!!!
Bare til en anden gang. Og er det for svært for dig, kan du jo rejse ned hvor du hører til, eller hvor du kan være som dem.
God tur!
tilføjet af

Heh

Heh – I r 1 stavespasser...
Godnta
tilføjet af

hvad?!

Tag lige og slap af.
Jeg går ud fra at når du nævner "Danmarks problemer" at du dermed mener indvandrere og flygtnige, fra lande hvor de ikke har nær så mange (overlevelses) muligheder, som de har det i Dk.
Det er mennesker med en anderledes baggrund end os, men det er sgu da ikke énsbetydende med at de skal ud af landet, men forstås og accepteres, for det er dagens virkelighed i dagens Dk, England, Tyskland, Frankrig -ja næsten hele Europas.
Det Pia Kærsgaard siger og gør er, efter min mening, nationalistisk, racistisk og moralsk forkert.
Der er en gammel talemåde der siger: "Se dig selv i spejlet, inden du dømmer andre". Ingen er perfekt. Der findes ikke 2 mennesker der er éns. Og gudskelov for det.
Ville verden ikke være en smule kedelig med over 5 milliarder Danskere rendende rundt? Ikke, hvis man var Pia vel...
tilføjet af

Fanen højt

Godt iron
Skal du have en indmeldelsesblanket til partiet, de holder nogle helt fantastiske lands og kredsmøder.
tilføjet af

Jamen

Hvordan kan man være så dum? For det første kan jeg ikke se noget problem i at indvandrere uddanner sig, for det andet tror jeg ikke det sker lige foreløbig.
Og så kunne jeg ikke være mere ligeglad med Morten "Fucking" Korch. Måtte den mand aldrig have skrevet noget som helst!
tilføjet af

nemlig addddrrr

Det er nemlig rigtigt, at Dansk Fjolseparti, holder en del møder, hvor de/I sidder og bekræftiger hinanden i, hvor dejligt Danmark var i 1950'erne!!!!! og tror at disse tider kan komme igen!!
tilføjet af

Der var lige een mere!

Det er lige præcis det jeg mener!! Du har allerede dømt mig for, at være af fremmed herkomst, endda blot på grund af en slåfejl. Så bryder du ud i småracistisk angreb, hvor er din tolerence??? Men jeg har rettet overskriften for dig. og tak for din venlige måde at gøre mig opmærksom på slåfejlen!
tilføjet af

een til Pia Kjærsgård

er blevet rettet for Vaks
tilføjet af

måske skulle du læse og forstå!

Jeg er kun glad for at folk uddanner sig. Men jeg er ikke så sikker på at Pia KJærsgård og hendes er så interesseret i at skulle modtage arbejdsopgaver fra en "fremmed".
tilføjet af

Kedeligt, nej.

5 milliarder danskere (rigtige danskere vel og mærke), og det mener du ville være trist.
Ikke mere religionskrig, ikke mere kvindeundertrykkelse, ikke mere terror, ikke mere undertrykkelse af menneskerettigheder, ikke mere klasseskel, ikke mere sult pga dumhed, ikke mere diktatur og frygt, global fred, fremgang og vækst. Ja kan godt se det ville være kedeligt, hva faen skulle der være i nyhederne.
tilføjet af

Selv addrrrr

Der tager du fejl. Disse tider kan komme igen, hvis du tager dig og dine artsfæller med tilbage til ørkenen hvor i hører hjemme. Så kunne vi andre få fred og ro til at bygge landets infrastruktur op igen, istedet for at poste penge i dig og dine utallige børn, fætre og kusiner. Så skulle du se løjer, vil vædde med skatten kunne falde 20% hvis vi ikke skulle betale alt for understøttelse og reparation efter hærværk. For slet ikke at tale om udgifterne til alle mulige andre former for kriminalitet.
tilføjet af

bliv voksne

Jeg forstår ikke helt folk der vil bruge deres tid på at diskuterer indbyrdes stridigheder så som stavekontrol. Det kan da være lige meget hvem man er og hvordan man staver, så længe man formår at få sit budskab igennem så andre kan forstå det. Så kan man enten give dem ret eller ej, og argumenterer for sine synspunkter, men det andet små-barnlige pis er der ingen der gider høre på. Det er spild af tid, både vores og jeres.
tilføjet af

den danske mentalitet stinker !

Jeg tror du har helt ret i det du siger med at Pia kærsgaard og hendes hold ikke ville bryde sig om at være underordnet en af anden herkomst, og man kan så mene hvad man vil om hendes åbenlyse holdning. Hendes ønske om bedre forhold på arbejdspladser, nedgang i ledighed og bedre uddannet arbejdskraft og selvfølgelig hvad der kræves af økonomiske midler for at det skal kunne gennemføres kan jeg kun tilslutte mig, men hendes fremmedhad er mig ubegribeligt. Når man bliver ved med at betegne dem som "fremmede" går man jo netop imod det samtidige ønske at dem der er her skal integreres i det danske samfund. De gør sikkert deres bedste og forsøger at tilpasse sig, uden at skulle give slip på deres rødder, men når de samtidig er udsat for konstant levering af betegnelser som at de er "fremmede" så forstår jeg godt der er mange der opgiver kampen. Netop Pias holdning om bedre arbejdsvilkår kæmper hun selv i mod ved ikke at være underlagt en udlænding. I stedet for en der har de rigtige evner og stor kompetence til at blive et aktiv i den danske arbejdskraft, så vil hun hellere have Emil fra Nørre Nøvl til at tage den stilling fordi han er "rigtig dansk" come on mand !!! Vi vil gerne være med i fællesskabet og nedbryde grænser og åbne vores marked op, så økonomien kan blive større og bedre, så længe dem vi handler med bliver hos sig selv.... hvad fanden er det for en dobbeltmoralsk mentalitet ???
tilføjet af

hmm...

jeg synes det er for dårligt at der kommer så mange udlændinge her i landet... de er kun til besvær... det er kun de færreste der ikke laver noget ballade... kan det være rigtigt at de behandler os dansker pige på den måde? jeg synes det er fuldstændig uacceptabelt... det pia vil firtælle os er jo bare af hun er pisse træt af at høre om alt den ballade udlændingene laver... voldtægt, vold, tyveri mm... jeg håber snart at folk indser at det pia siger ikke bare er snak... der er mange der er eninge med hende, men også mange der ikke er... blandt andet udlændinge... jeg synes det er en god ide det med at ''udvise'' dem der har lavet for meget lort... for de skal ikke bare tro at de kan komme her og overtage vores land vel? og tænk over det... det er jo bare for jeres egen skyld ikke? og husk det her: danmark for danskere... ;)
tilføjet af

hør her engang

lille ven... det lyder til du har et problem med os danskere.. så synes jeg bare du ska FUCKE af... og spare os andre for dit pis... for jeg synes personligt at det ville være dejligt, HVIS vi kun var hvide.. det er ikk kun pía der synes det... Tro mig der er mange flere.... så du lukker bare din landsforæder....
tilføjet af

fjols

lær at stave
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.