0tilføjet af

Doping i fodbold? Helt sikkert!

Hej
Jeg tænker, at der før eller siden vil rulle en kæmpe dopinglavine under fodbold. Ja, jeg forstår slet ikke, at der ikke allerede har gjort det.
Jeg kan huske ihvertfald et par dokumentarprogrammer produceret af DR og TV2, hvor man fokuserer på brugen af gigtpiller og Kortison hos superligaspillere. Ja Tøffe har engang i et tema helt uopfordret sagt, at gigtpiller holdte ham gående i de hårdeste år på toppen.
Jamen sådan som jeg opfatter det, så er gigtpiller da slet ikke sundt for kroppen og jeg betragter det da KLART som et ulovligt hjælpemiddel - og det nedbryder jo kroppen hurtigt og spillerne får ødelagt deres knæ endnu hurtigere.
Nå, et er gigtpiller og smertestillende. Noget andet er mere præstationsfremmende midler.
F.eks. så FATTER jeg slet ikke tempoet i især den engelske liga - og så deres kampprogram, hvor de har adskillige cups som FA, Charity Shield og meget andet udover selve deres lige, som er længere end den danske.
Og så her under VM - der bliver spillet i et UFATTELIGT højt tempo.
Jeg mener, at man skal være direkte NAIV, hvis man ikke tror at nogen af top fodboldspillerne er dopede op til begge ører!
Jeg tror bare, der er så mange økonomiske interesser i professionel fodbold i de store ligaer, så de har hundredevis af Berlusconi-typer til at gå og dække for sig i et korrupt netværk!
Det kræver bare, at den første tør at slare, før hele lavinen ruller!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.