2tilføjet af

Det sure liv - Åbenhed på nettet

Jeg sidder selv med en masse problemer omkring livet, brud med kæresten, sociale kontakt problemer m.m.
Jeg har valgt at være 100% åbne omkring det, og har derfor på min hjemmeside http://www.lund.dk valgt at skrive dagbog og ikke ligge skjul på mine tanker og følelser..
Jeg ved der ikke er mange som tørat stå frem på den måde jeg gør, men jeg har taget skridtet og valgt at stå frem om min personlighed og mine problemer..
Så hvis der er nogle som skulle være interesseret, er man velkommen til at kigge forbi siden..
Hvad syntes du om andre personer (mig) vælger at ligge sine dybe tanker og følelser ud på nettet, så alle kan læse dem?
tilføjet af

Modigt !

Jeg syntes at det er modigt af dig at skrive så personligt. Det er der ikke mange der gør, hatten af for det. Jeg tror der er mange der lyver, og siger de har masser af venner, også selvom de ikke har nogen - de er bange for at blive endnu mere ensomme, eller flove. Jeg kan godt følge dig lidt med at man bare sidder foran computeren, eller TV´et en hel dag uden at snakke med nogen. Jeg har heller ikke den helt store omgangskreds, og jeg er også selv lidt af en enespænder. Du har en god hjemmeside, og det er rart at du er åben omkring det med ensomheden, for nu ved jeg at jeg ikke er alene om den !
tilføjet af

hvorfor skal.......

Hvorfor skal det være sådan ?? jeg har ikke lige selv det problem. Mit problem er for mange venner. jeg har ikke tid og overskud til dem alle sammen og de fleste bliver sure når man ikke har kontaktet dem i et par uger. jeg synes det er trist at nogen folk sidder alene for det meste.. ud og søg med jer.. hende i skal dele jeres liv med er der ude.. vil lige gå ind og kigge din hjemmeside. håber at i snart for det godt. knus fra fisken
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.