9tilføjet af

Det er mageløst CSC

Hvem havde vovet at tro på det der sker i disse dage, tilbage i den første uge af Touren? Basso smidt ud, Bobby Julich styrter og er ude. Lombardi må give op.
Så vinder Jens "Kraftwerk" Voigt søndag, og så som den allerstørste sensation af alle FANME om ikke vinderen af Amstel Gold Race, Franck Schleck tager den legendariske l´Alp d´Huez!!!!!!!
Det kan man ikke andet end beundre holdet for. Zabriskie og Voigt lægger grunden til at Schleck kan vinde. Sastre gør hvad han kan, men det er ikke 100% hans dag. Taber dog ikke så meget.
For faen hvor er det sjovt at være CSC fan idag.
Mvh Lagermann
tilføjet af

det er super

super super super... kan ikke vente med at se den i fjerneren når jeg kommer hjem fra job i aften...
snak lige om holdmoral... FLOT
Tillykke til RIIS og BS... super teamwork
tilføjet af

Ja det var stort

Nu mangler vi bare at Basso's sag bliver afvist og han så kan komme tilbage i folden og kører Vueltaen. så begynder det at ligne noget igen :-)
IRCSC
tilføjet af

Ja, det er

en herlig dag. Og sikke et humør den gode Voigt kom i mål med. På trods af div. skrammer og knubs, og en knap så god placering (bare sagt på en pæn måde :oD).
tilføjet af

Ser ikke godt ud for Basso

Desværre er Basso den malurt i bægeret som CSC har mindst brug for i disse dage. Beviserne tårner sig op imod den italienske elegantier. Hans kurér er afsløret, og det ser ikke godt ud for Basso.
Er du af en anden mening, så tøv ikke med at sige det. På den konto kan jeg godt trænge til lidt opmuntring.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Schleck lille selvværd?

Christian van der Velde, eller som Jens Voigt siger "Christian ham der vælter" udtalte om Franck Schleck at en eller anden sgu snart må fortælle ham at han er et gudsbenådet talent, og at han er skabt til at blive stor RITTI stor. Jeg kan ikke finde svage punkter hos den unge gut. Jeg tror på at han kan blive ligeså stor som Lance Armstrong. Med den lille forskel at Schleck ikke behøver at dope sig for at vinde store løb.
Når han finder ud af hvor god han er, er der ingen naturlig grænse for hvad han kan opnå. Jeg ved godt at man ikke skal udråbe en person på én bedrift alene. Men her taler vi altså om Alpe d´Huez. Og så vandt han altså Amstel Gold Race for et par måneder siden.
Wake up Franckie boy. Vi andre ved at du er skabt til noget stort. Nu er det på tide at du selv indser det.
Tror du ikke at idag var et vip med en hegnspæl?
Lagermann
tilføjet af

Basso

ja, jeg tror nu han er uskyldig, bla på baggrund af de debatter, der foregår på feltet.dk
IRCSC
tilføjet af

Han er ganske enkelt utrolig...

Når hans holdkammerater har brug for Jens Voigt, så æder han alt i sig. Efter et ikke lille styrt kan det kun gå for langsomt med at komme på havelågen igen, og fanme om han så ikke sætter sig igennem feltet og trækker det fra spids?
Er der én Franck Schleck bør give en helt speciel "tak for hjælpen", så ved jeg godt hvem.
Hygge der i ´Domkirke byen :o)
Ka do hål æ varm?
Lagermann
tilføjet af

Det er stort

Det er rigtig stort. Man ku se på de sidste kilometer, hvordan hans ansigtsudtryk skiftede fra ængstelig smerte, til djævelsk viljestyrke
Jeg gad godt have hørt hvad bjarnemanden sagde til ham på den forrige stigning. Det må have været en pep-talk af den helt store kaliber.
Men dels er CSC holdet jo fyldt med stjerner og dels arbejder de jo sammen som en blækspruttes arme, det er en nydelse at se på.
Det er vel bjarnes fidus: Tag stjernerne, knæk deres madonna-nykker og lær dem at samarbejde, så får du en superstjerne.
tilføjet af

Det er stort lige nu

Og flot kommet igen af CSC.
Sastre går igang i morgen. Der er kun Landis og Klöden, der kan stoppe ham. De andre kæmper for at overleve nu.
Selv ikke Rasmussen har kræfterne p.t.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.