3tilføjet af

det er da helt galt.

http://vimedhund.tv2.dk/article.php/id-30756250:pige-groft-skambidt-af-rottweiler.html
Synes virkelig det synt for pigen, det har nok ikke været nogle rar oplevelse for hende.
Er ved at være godt træt af folk der ikke har en skid forstand på hunde skal have de hunde der er mest aggressive, det ødelægger det for os andre med søde og rare hunde og selvfølgelig også dem med kamp og muskelhunde, som bruger meget tid på at opdrage deres hunde og gøre dem søde og venlige.
Ejeren af hunden siger at han købte hunden på et værtshus ( er det ikke ligesom om der allerede går noget helt galt der), Man køber ikke bare sådan lige sådan en hund og da slet ikke på et værtshus.
Ok ja jeg fik så også bare lige min hund ( labrador) pludseligt, men da min familie havde en rottweiler ( i hendes 14 år hun levede gjorde hun ikke en flue fortred, eller jo det gjorte hun, men de fluer kan jo også være ret irriterende) da jeg var lille havde vi jo prøvet at have en hund.
tilføjet af

Aggressive kamphunde, 2 fluer med et smæk

Efter den senere tids kamphunde angreb, burde de aflives, men ikke med sprøjte.
I zoologiske haver har vi jo de større katte som leoparder, tigere samt løver.
Kattene lever et liv uden at deres naturlige jagt behov trænes, idet de aldrig får et levende bytte.
Dette bytte kunne derfor være kamphunde og det vil jo blive en meget hurtig død for hunden, da sådan en vild kat vil klare paragrafferne på splitsekunder.
Samtidig får kattene lidt af deres natur ind i hverdagen, idet der jo alene i danmark er 20.000 kamphunde som kan blive et bytte istedet for at overfalde andre små dyr, samt mennesker
Anyway i den vilde natur er 50% hyæne dødsfald forårsaget af løver
tilføjet af

jeg har dog aldrig

været sur på en hund, men jeg kan sku blive meget sur på dem der anskaffer sig dem.
Det er ikke hundens skyld hvor den havner henne når den bliver solgt og deværder sker det alt får ofte at de havner hos unge piger der ikke kan styrer dem eller hos store farlige mænd, som der alligevel er så bange for andre at de ikke kan gå ud uden en muskelhund til at passe på dem.
Synes det synd at hunde som schæferen og rottweileren havner hos de forkerte mennesker.
De ligger begge to på top ti over verdens klogeste racer, men desværre kan de blive meget agrassive.
Og ja det kan godt være at nogen siger at det ikke altid er ejerens skyld at hunden har gjort noget galt, og det er det heller ikke altid, men hvorfor h. anskaffer folk der ikke har en skid forstand på hunde, sig en hund som, der kræver at man har forstand på hunde, og eventuelt har haft hund før. ??????????????
tilføjet af

Fant lige nogle sider om rottweilere,

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.