9tilføjet af

Depressionsramte over 37 år skal selv punge ud?

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2010/10/19/145224.htm
Som det er i dag, kan man godt få tilskud til psykologsamtaler, der typisk koster 900 kroner for en enkelt konsultation. Patienten skal selv betale 300 kroner og så giver staten et tilskud på de resterende 600. Men det gælder kun hvis man er mellem 18 g 37 år.
Det er jo grotesk systemet er sådan!!!!
tilføjet af

Spis nu brød til

For det første så kan hun blive behandlet for en depression af en psykiater, hvilket også er det mest almindelige, for det næste er det en del af det forlig, som - ja gæt engang DF strikkede sammen på.
tilføjet af

Spis brød til????

Hvad fanden bilder du dig ind? Det ER da helt vildt urimeligt at man som ældre end 37-årig selv skal betale!! Hvorfor?? Hvorfor ikke som 35? eller 42? Det er da noget underligt noget. Og behandling for depression kan du såmænd også få hos din egen læge, men psykologer er nu engang noget andet og hvorfor må dem over 37 ikke få det??
tilføjet af

Kan du forklare

Hvorfor skal det offentlige overhovedet betale til denslags optrækkeri ?
tilføjet af

Hvorfor skal man over hoved have tilskud til

noget så nytteløst som en psykolog.
Depressioner kommer af underskud af serotonin, hvad hvad skulle en psykolog kunne gøre ved det.
Sørgelig udvikling med alle de spildt penge på dem, har folk ingen venner mere??
Samfundet har sgu udviklet sig til en flok navlepillende klynkerøve.😕
tilføjet af

Se det omvendt

Ja det virker helt tosset - hvorfor skulle der være forskel på en 37 årig og 40 årig med depression.
Jeg tro man skal vende situationen på hovedet: Udgangspunktet er, at psykolog hjælp betaler man selv. Man har så politisk truffet beslutning om at afsætte en vis pose penge til hjælp til disse samtaler. Da pengekassen ikke er er bundløs, har man besluttet at det kun er en vis gruppe, der kan få tilskud.
Hvis du opfatter situationen som, at der er en vis gruppe der er heldige (dem under 37) istedet for, at det er unfair overfor en vis gruppe (dem over 37) så får man ikke så indt i r....
tilføjet af

Netop

Dem under 37 er s-k-i-d-e-h-e-l-d-i-g-e.
tilføjet af

WHAT!!!!!?

Jeg vil sateme gerne vide mere om den tilskudsordning.
Jeg er 26 år og har i 10 år lidt af angst.
Det er blevet for dyrt for mig, at betale de mange konsultationer, så jeg har af læge fået besked på at jeg så bare må leve med det!?
Hvad er det for en tilskudsordning!?
tilføjet af

hånligt indlæg

du kender tydeligvis ikke til depression og selvmordstanker pga. mobning og sorg - du må ha' gået gennem et gnidningsfrit liv siden du påstår at serotoninmangel kan løse alt! Jeg ved da godt at kost og motion spiller en væsentlig rolle, men man kan ikke bare medicinere sig mod alting heri verden, hvis man ikke får nok serotonin via kost og motion. Jeg går selv ved en psykolog fordi jeg har det meget svært - jeg ville ikke undvære det at tale med en professionel for noget - og jeg har gået med nogle ting i mange år uden hjælp, og har tænk mange mørke tanker. Prøv at forestil dig tanken om gå rundt med tanker såsom "at ingen vil savne mig", "ingen kan li' mig" - det er nærmest lammende og tårerne kommer bare væltede uanset hvad.
tilføjet af

Kan du?

Kan du få "behandling" for depression hos din egen læge? Hvorfor så overhovedet have den her diskussion? Ja, psykologer er noget andet. De behandler ikke "syge" sind. Det gør psykiatere, det er derfor de er gratis.
Hvorfor man har valgt 37 år kan jeg ikke svare dig på, men der er flere muligheder for fortsat at få psykologbistand uanset alder. Ved dødsfald i nærmeste familie eksempelvis. der er ti årsager de privatpraktiserende kan angive som årsag og som udløser tilskud så egenbetalingen er symbolsk.
Den her sag handler om at det er tilbagevendende og derfor kommer hun ikke under psykologreglerne, men hun kan sgu da benytte en psykiater. Er det her svært for dig?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.