18tilføjet af

Den nye Skoda Fabia

Hej!
Jeg er en dreng der lige er blevet 18, og skal ud og have en bil. Jeg har været ude at kigge på nogen forskellige, og synes at den nye Skoda Fabia er en rigtig fin bil. På nuværende tidspunkt ved jeg at bilen jeg skal have, enten skal være en helt ny, eller en såkaldt "demo".
Som sagt er jeg faldet for den nye Skoda Fabia, som jeg godt kunne tænke mig i den udstyrsvariant der hedder Sport, med en 1,9 TDI motor.
Fabiaen kører VIRKELIG godt, og jeg får også meget udstyr for pengene.
Imidlertid er jeg blevet til grin hos mine kammerater, fordi jeg er vild med en Skoda.
Hvad synes I? Er det et dårligt valg jeg er ved at foretage mig?
tilføjet af

Husk at:

Sige tak, for du har sikkert ikke selv tjent pengene til at købe/holde bil for.
Send lige en venlig tanke til den enlige mor, som må nøjes med en ældre bil til den daglige transport.
Og så siger jeg bare: kør så for f. ordentligt, så du ikke slår dig selv og dine medtrafikkanter ihjel.
Bilen er ganske udmærket, så prøv at leve op til ansvaret.
tilføjet af

Skoda

Det er helt klart en fin bil til pengene.
Og mht. til dine venner så kan de være de lige skal overveje hvem det er der ejer Skoda... Det gør VW-gruppen, og meget af det der sidder i en ny Skoda idag, kan du faktisk finde på en VW.... Og selvom jeg ikke er VW-fanatiker, så laer de altså en hel del kram....
tilføjet af

Båt

Det er vist en udmærket bil til de penge.
tilføjet af

økonomi

Richard-Gere
Nu var det ikke finanseringen jeg spurgte til. Om jeg har slidt og slæbt for alle pengene, eller om jeg har vundet dem i lotto, gør jo hverken bilen bedre eller dårligere, og det var faktisk den jeg spurgte til!
tilføjet af

Skoda 80% VW

Jeg er helt enig med dig Viperfreak
Er glad for at blive bekræftet i mit synespunkt om Skoda, og hvis vennerne så griner viser det jo bare hvor lidt forstand de egentlig har på biler :-)
tilføjet af

Bilgalleri

Ellers må du jo bare komme ind på sider som www.zoomcar.dk - Det er et bilgalleri hvor vi snakker lidt om løst og fast, og ellers prøver at hjælpe hinanden... Desværre er ZC ikke så stort endnu, så der er ikke voldsomt mange brugere endnu...
tilføjet af

køb roligt

Hej.. Jeg er elv skodaejer, godt nok to ældre af slagsen, 2 favoritter har jeg stående.. Er kæreste med en skodamekanikker... og mit svar til dig køb roligt fabiaén, det er en dejlig bil, og selvom den er billig så får du meget bil for pengene...
pøj pøj med det..
tilføjet af

Positiv

Jeg er virkelig glad for de mange positive tilbagemeldinger på min måske kommende bil.
I øvrigt tilbyder Skoda også forsikring til overkomlige priser, hvilket også giver et plus i bogen.
Jeg kunne også godt tænke mig at høre om der er nogen der har gode/dårlige erfaringer med den service Skoda yder. Her tænker jeg på værksted og lign. Er der noget at sætte en finger på, eller er der bare perfekt?
tilføjet af

service

ja det er altid godt med billig forsikring, skodaforsikring er en del af topdanmark..
iforhold tilden service man får, synes jeg at servicen er god, bedre end på toyota, men det er jo personligt.. hvor i kandet kommer du fra??
tilføjet af

Service

sjovt du lige nævner Toyota, da mine forældre har en Toyota Avensis fra 2006, og har været 112% tilfredse med servicen. :-) Så hvis Skoda er bedre, så kan det ikke gå helt galt.
Jeg kommer fra Kolding området.
tilføjet af

tilfreds

okay, sjovt dine forældre lige egede en toyota...
Som sagt er jeg jo kæreste med en skodamekanikker, men de fleste har efterfølgende skiftet deres gamle bil ud med en skoda, og det er ikke altid min kæreste der laver dem. men min familie er super tilfredse med deres biler, det er både oktavia og fabia, jeg selv har den gamle favorit fra 91, mener jeg den er fra..
men vi er alle super tilfredse, både med bil og værksted.. og det hjælper lidt at bilen er billig at køre i, forsikringen er jo meget billig iforhod til så mange andre i samme størrelse.. brændstofsøkonomien er det samme som i andre nye biler, hvis man altså køre pænt..
er fra sjælland
tilføjet af

Pris

Ja, lige præcis prisen er nemlig meget fornuftig.
Det er ikke mange steder du kan få en bil i den størrelse med en 1,9 TDI motor og det samme udstyr som man kan finde i en Fabia Sport til 220.000.
Og da Skoda også tilbyder en yderst fordelagtig forsikring, især til os der aldrig har ejet bil før, er det et stort plus. Skoda kan ca. forsikrer den til det halve af det jeg skal give hos mit eget og mine forældres forsikringsselskab.
Så jeg tror kun der er en underskrift mellem mig og min første Skoda :-)
tilføjet af

hels og lykke

siger held og lykke til dig... og håber at du bliver rigtig glad for din nye bil( når dagen kommer), dine venner skal nok komme på andre tanker, når de først har fået en tur i din skoda...

tillykke med den herfra
tilføjet af

God bil

Jeg er ejer af den nye Fabia 1,9 TDI. Dette er min 4. Skoda, og jeg har altid været meget tilfreds med dem. Den model du kigger på betragter jeg som et godt valg som 1. bil, fordi.
1. Bilen er meget sikker, har bl.a ESC, samt ABS og meget sikre køreegenskaber. Styrer dejligt neutralt og er retningsstabil. Er i øvrigt ganske kvik, når man finder ud af at udnytte gearkassen.
2. Den er pålidelig, driftsikker og meget økonomisk. Kan sagtens leve op til de lovede 20,4 km/l uden at der går morfar i den.
3. Holder prisen fantastisk og Skoda har god og billig forsikring til nybegyndere. Ruster ikke, bruger Audi standarder for zinklag osv.
4. Der er god plads i bilen, både til passagerer og bagage, så hvis der senere kommer børn til kan den med lidt omhu i pakning af bagage osv. holde i mange år.
Held og lykke med valget, min erfaring som bilejer gennem 11 år er at vælge en bil både med hjertet om med hjernen.
tilføjet af

Tak

Mange tak for dit svar!
Det er rart at høre det fra en der ejer præcis den model jeg er på udkig efter.
Jeg er blevet "forelsket" i denne bil, af nogle af de samme grunde som du nævner. Bl.a. det med at bilen er sikker, og ikke den langsomste på vejen. At den er pålidlig og driftsikker er også meget vigtigt, men da det er VW teknik ser jeg heller ikke det som er problem. Og ikke mindst fordi bilen er meget rumlig i forhold til andre biler jeg har kigget på.
Så jeg siger endnu engang mange tak for dit svar!
tilføjet af

Fabia 1,9TDI

Jeg har købt ny Fabia 1,9TDI ellers var jeg trofast Citroen ejer (3 biler). Fabia kører meget godt alt fungerer og selvom jeg kører 120 så ender det med at den kører 22 - 23 km/l.
Jeg anbefalder.
tilføjet af

fabia?

køb du kun en fabia, har selv lige købt en i fredags og det fortryder jeg bestemt ikke, så good luck. ses derude.😉[s]
tilføjet af

Yderst tilfreds med Fabia Combi 1.9TDI Sport

Efter at have kørt mere end ½ mio km i 4 stk. Citroën (BX og Xantia)over mere end 20 år var det noget af et spring at skifte til Skoda.
Selv om vi var meget glade for vores Xantia Weekend-Turbo CT er vi blevet helt urimeligt glade for vore lille Fabia, som stort set er lige så rummelig som Xantiaen og som kører dobbelt så langt pr. liter brændstof.
- Og den har slet ikke set et værksted endnu! Den skal til 12 mdr. service næste måned efter 13.000 km.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.