1tilføjet af

Den daglige blog - min hverdag?

Ansvarshavende chefredaktør David Trads fra Nyhedsavisen er begyndt at skrive en blog om sit daglige arbejde. Jeg har fået adgang til det indlæg, som Trads planlægger at smide på bloggen, når Nyhedsavisen udkommer for første gang.
Mandag den 27. september 2011:
04:27: Vågner ved at vores hund, puddelen Dato, hiver 24timer ud af brevsprækken og flår den i stumper og stykker.
06:15: Står op. Nyhedsavisen er ikke kommet. Men ingen panik. Vi har Danmarks suverænt bedste distribution. Hassan skal bare lige gøre Jyllands-ruten færdig først.
07:00: Drikker espresso og spiser Cocopops. Hassan kommer med avisen. Dato bringer den til mig. Danmarkshistoriens første eksemplar af Nyhedsavisen er fuldstændigt suveræn! Totalt overlegen! Historien om ventelister på hospitalerne er i særklasse. Og det billede af Marianne "Mona Lisa" Jelved… Banebrydende. Den store aviskrig er gået i gang. Jeg er tændt som aldrig før! Går i seng.
08:30: Ligger og tænker over, hvilken fantastisk morgen det har været. De Cocopops er altså uden sidestykke.
09:43: Ankommer til Holmen. Spytter på Dagens gamle lokaler. Giver "high fives" til min suveræne redaktionsledelse
10:22: Udskrevet fra Amager Hospital. Den søde dame siger, at jeg skal holde armene i ro et stykke tid.
12:00: Er i TV Avisen. Prøver at forklare tøsen, hvorfor vi valgte at bringe historien om Amin Jensens uheld i Lalandia.
13:00: Drikker espresso og spiser Cocopops med islændingene. De er suveræne mennesker. Spørger om lønnen for maj kommer snart.
16:00: Er ved at have morgendagens tophistorie klar. Bliver den om Hassan, der har sat verdensrekord i omdeling af aviser. Suveræn historie.
19:00: Hjemme hos familien. Drikker espresso og spiser Cocopops. Når lige at se, at TV 2 Nyhederne interviewer Hassan. Super reklame for morgendagens avis! Suverænt!
23:47: Går i seng. Er træt, men meget lykkelig. Konen har købt en ny pakke Cocopops.
© *Britt & Bilde* - ta' det med et smil, ~...det' fis C",)
tilføjet af

Cocopops ligger godt i maven

Cocopops smager dejligt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.