3tilføjet af

Dejlige efterår.

Er jeg en af de få, som ikke er deprimeret over, at sommeren er forbi?
Jeg elsker efteråret og vinteren.
Er der noget mere hyggeligt, end at krybe sammen i sofaen med et tykt tæppe omkring sig. Have tændt en masse stearinlys. Sidde og se éns favorit feelgood film med en kop kaffe, mens regnen pisker mod ruden.
Eller gå en lang tur i efterårsvinden. Blive blæst godt igennem og så komme hjem i varmen bagefter, stikke i hjemmeskoene og spise friskbagte boller.
Lørdagshygge i hjemmet. Udenfor regner og rusker det. Indenfor er der varmt og hyggeligt. Børnene sidder og tegner og ude i køkkenet, på komfuret, står gryderetten og simrer. Duften der breder sig og regnen og vinden der raser udenfor.
Putte under dynen med kæresten. Sove længe. Sidde ved morgenbordet en time ekstra. Smutte ind til byen og handle ind til om aftenen, i BlockBuster og leje favoritten, (endnu engang). Hjem i varmen, i bad sammen. Trække en flaske vin op og nyde den, mens man småsludrer og går i køkkenet sammen.
Spise ved et pænt dækket bord, lys i alle fem lys i lysestagen. Hyggesnakke, nyde hinanden og vinen, mens vinden rusker i træerne og regnen pisker mod ruden.
Hente dynerne ind i stuen. Elske blidt med den eneste ene og bagefter ligge filtret sammen i dynerne, mens efteråret hersker udenfor.....
Jeg elsker mit hjem dobbelt så meget om efteråret og om vinteren.
Måske er det fordi jeg er krebs... Vi er jo hjemmemennesker. Vi er jo kendt for at skabe hygge i hjemmet. For os selv, men så sandelig også for vores kære.
Så lad bare efteråret og vinteren komme. Jeg sidder i min hule og glæder mig til det.
tilføjet af

Med det indlæg

så kom jeg ligefrem til at elske efteråret. Du har jo ret. Hygge er andet og meget mere, end at grille på terassen, en lun sommeraften.
Tror jeg skal i Føtex efter et hav af stearinlys.
tilføjet af

Jeg er helt enig

Der er intet bedre end efterår og vinter. Jeg har det på præcis samme måde som dig. Det er vildt hyggeligt når det regner udenfor, og man kan sidde indenfor og drikke varm the og lytte til regnen.
tilføjet af

Også enig.

Jeg er også meget til hygge.
Jeg lever efter princippet ikke at brokke sig over noget man ikke kan lave om på, og vejret kan man kun lave om ved at flytte.
Ellers må man få det bedste ud af det. Og der er da ikke noget bedre end hygge. Varm cacao og nybagte boller... og ud og gå en tur mens man skovler orange blade.
Er der en der vil med ud og gå en tur?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.