2tilføjet af

De snyder lidt i Far til 4 :-)

Jess Ingerslev der - som bekendt - spiller Onkel Anders burde, når man tar hans alder i betragtning, ha spillet deres bedstefar i stedet for deres onkel... he he Han er sgu da alt for gl. til den rolle, selvom han spiller den godt...
Men ellers en ret fed familiefilm man kan sidde og stresse af til... 🙂
tilføjet af

De snyder lidt i Far til 4 :-)

De snoed ogsaa lidt oprindeligt med Peter Malberg som onkel Anders, men den gode Jess Ingerslev spiller en glansrolle nu. Derfor nej, han er ikke for gammel, han er den allerbedste i nutidens far til 4.
tilføjet af

De snyder lidt i Far til 4 :-)

Ja de gamle film fra 50erne og deres efterfølger kan stadig få børn og barnlige sjæle til at hygge sig, os der er opvokset i 50erne husker tiden, det var uden computer mobil men med larmene sporvogne i KBH, og 10 øer i TLF boksen, de grønne som lå på hver andet gadehjørne, i biffen hver søndag kl 16 til 2,50 kr på de første 3 rækker, slikmutter før forstillingen spejderhavl og 2 øer og 5 øer`s slik sodavands is 25 øer og en gang imellem en vaffel is til en hel krone slik ja det var ugens højdepunkt, det er nogle dage siden, men Far til 4 filmene består stadig væk heldigvis.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.