5tilføjet af

De små børnetyraner.

Hvor kan børn dog være nogle tyraner,med en dårlig opdragelse,eller mangel på samme.I supermarked måder man dem,helt ude af kontrol hysterisk,vil have slik og anden snask,slå ud efter moderen,som er helt fra den,eller ungen kaster noget efter en anden kunde.Disse hændelser ses daglig i diverse butikker,og det kan få mit pis i kog,at en moder ikke kan styre sin unge.Børn skal opdrages fast og bestemt,hvad mange forældre ikke gider/orker.Jeg holder ikke kæft,når jeg oplever sådan et optrin,men beder dem om at slappe af,eller forlade butikken,for der er andre kunder tilstede.Vi andre skal også være i butikken,og at se/høre sådan et optrin,er bare for meget.Butikken siger sjældent noget til disse sataner af mødre og børn,de tør vel ikke.
tilføjet af

jamen dog

Du var da vist morgensur da du skrev det indlæg.
hilsen 80)
tilføjet af

Lyder overdrevet...

Men jeg plejer at kigge meget alvorligt på dem, og
så bliver der muse stille! For du behøver ikke sige
et eneste ord.
tilføjet af

Ikke bare opdragelsen

Selvfølgelig har opdragelsen en stor betydning. Men når det så er sagt, betyder det ikke at børn ikke kan "skabe" sig og ha´ en dårlig dag, på trods af en god opdragelse. Børn er jo ret umidelbare og vil gerne ha´deres vilje, også selvom det så betyder, at de skal kaste sig ned på gulvet og råbe og skrige. De synes ikke det er så pinligt som deres mor synes. Pas på med at dømme folks opdragelse udfra "supermarked observationer".
tilføjet af

prøv at se det fra børnenes synspunkt

Hvor sjovt tror du lige det er at være tvunget til at skal med ud at handle, når du er træt og har haft en lang dag i institutionen, jeg ville også protestere.
tilføjet af

Nåhh...

Jeg vil bare lige sige, at hvis mor/far bare kaster sig ned ved siden af barnet EN gang, gør de det aldrig igen....
Det har jeg gjort og mine børn... de TØR ikke at "skabe" sig når vi er ude og handle... For mor kan godt være lige så tosset...*GGG*
Men jeg tager aldrig deres legekammerater med... Det har jeg ikke overskud til, men mine egne er ikke noget problem, men de er heller ikke vant til at få noget hver gang vi er ude og handle.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.