0tilføjet af

De Nordiske Guder, Mozart. Peter Pan. Nisser.

Hej da mig og min søster hvor små piger lyttede vi altid til lydbøger som vi lånte på biblioteket. Jeg søger nu 4 af dem:
Den 1 handlede om to børn som var på besøg ved deres bedsteforældre ude i stor skov, jeg kan huske at bedstefaderen havde bier. Den var så hyggelig jeg mener at det var forskellige personer der snakkede også var der musik og lyd i baggrunden. F.eks. summen fra bier, traktorlarm mm. De to børn finder et stort gammelt træ som de kravler op , via af det kommer de til gudernes verden. Man møder Freja, Heimdal, Odin, Thor og mange andre, som de får fortalt historier af. Men i mellemtiden er et hold arbejder gået igang med at fælle skoven for der skal ligges en vej, nu skal de to børn(som er en dreng og en pige) Forhindrer fælningen af det store gamle træ. Nogle der kan hjælpe mig?
Den 2 var vidst flere forskellige historier, jeg kan ikke rigtig huske meget af den, men jeg mener at den var med musik et eller andet klassisk, Mozart måske. Der var en Ræv med og noget med et dyr der fik hugget hovedet af og sendt tilbage i en kuffert eller et eller andet. Den var hvis lidt uhyggeligt, i hvertfald for små piger. Som sagt kan jeg næsten ikke huske den men det var en af mine yngllings(-:
Den 3 var Peter Pan men ikke Disney version, jeg kan ikke huske om der var musik med i den men den var ikke helt så børnevenlig som Disneys.
Den 4 Var et hyggeligt bånd med nissefortællinger, jeg kan huske at vi altid hørte den 1000vis af gange op mod jul. Der var mange forskellige historier. Blandandet en med en nissefamilie der skulle rejse med tog for første gang. Og de synes toget så så fint ud at de blev enige om at stille alle deres træsko inden de gik ind. Men så da de nåede frem stod de alle og kiggede for deres sko stod ikke længere neden for togtrappen. eftersom det var en anden station. Så kan jeg huske lidt fra en anden fortælling hvor de var nødt til at spise forloren gås eftersom at den rigtige var stukket af et par uger før jul. Den blev læst op af en hyggelig fætter med en behagelig stemme. Alle fortællingerne handlede om små nissefamilier.
Hvis i kan hjælpe mig med en eller flere af disse lydbøger ville jeg blive utrolig glad(-; på forhånd mange tak
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.