16tilføjet af

De kvinder som bevidst vil ham den rå og agressive

type. Det vil sige ham der godt kan lide at slå på tæven og sidde og pumpe sig i fitnesscenteret hver dag. Når man så ser sådan en kvinde sidde og hyle på tv over at ham den ifølge samme kvinde nogen måneder tidligere "åh så lækre og råstærke fyr", at han pludselig fik et flip og en dag vendte næverne imod hende. Derudover hvordan hun så simpelthen ikke kan forstå, at ham fyren pludselig vendte nævnerne imod hende. Jeg ved godt at ikke alle bodybuilder typer er voldelige og at normal bygget mænd sagtens også kan være den der kan finde på at slå på konen/kæresten.
Men de kvinder som bevidst gå efter ham den rå og aggresive/voldelige type, er de ikke lidt selv skyld i at de så bliver udsat for vold en dag af sådan en mand??
tilføjet af

Er du

en lille tynd mand hvor kæresten har fundet en anden med en større krop eller hvad??
Man er sgu da ikke selv skyld i at manden slår.........
Eller mener du at vi kvinder skal finde en lille forsagt mand så vi ved vi ikke bliver slået på ?????
tilføjet af

Pumpe sig i fittness

For nogles vedkommende er det pumpning med forbudte steroider, hvilket får dilleren til at falde i takt med at musklerne svulmer.
Men det må de sgu sæl om 😃😃
tilføjet af

prøv at lytte til hvad han skriver

hvis man er til store fyre og man ved de har slået en pige før så er der stadig mange piger der går efter den tybe og det har jeg ikke fattet i nu
og ser sådan på det at hvis en pige en gang har fået en på hovet og hun bliver ved med at finde den tybe så må hun jo kunne lide det eller hvad
er det så ikke beder at hun finder en lille tynd mand som vil være gode ved hende
håder du kan svare lidt på det og at du kan svare på hvad det er i ser i en krop som er pumpet op når den ikke er det fra narturs sin side for en ting er sikker og det er dem der har fået en over stor krop har taget noget der ikke er så godt og det visser sig at det er dem der slåer og en del piger er helt vilde med dem så jeg vil sige de selv er ude om at de bliver slået
tilføjet af

Troede jeg

havde "lyttet" til trådstarter, men jeg læste det lige igen :-) Føler nu stadig at han er blevet svigtet til fordel for en anden type men lad nu det ligge :-)
Og så vil jeg lige slå fast med syvtommersøm at jeg bestemt ikke synes at pumpede fyre er dejlige tværtimod. Vildt unaturlig og ikke særlig mandigt. Omvendt er en lille tynd mand altså heller ikke særlig sexet :-) Arbejdsmænd med naturlige muskler jatak :-)
Og så vil jeg prøve at svare:
1. Man er altså ikke selv herre over hvad type personer man falder for.
2. Selvom man evt. har fået tæv af en pumpet mand er det jo overhovedet ikke sikker næste pumpede mand er af samme slags eller hvad ????
3. Hvis du blev svigtet af en lyshåret gik du vel ikke kun efter de mørkhårede efterfølgende.
4. Og tilsidst pumpede mænd fra et fitnesscenter på forbudte stoffer er generalt ikke særlig stærke og rå. Det er kun et synsbedrag. Arbejdsmænd med naturlige kroppe/muskler har flere krafter.
tilføjet af

skylden ligger altid

hos forbryderen!
Men jeg er helt enig i at mange unge kvinder er ufatteligt naive! (yeah I said it!)
Jeg tror det er en fase hos mange unge piger at gå efter idioterne! De har en eller anden idé om at de kan "redde" dem, og at der inde under den hårde overflade er en sød fyr der bare venter på den rigtige pige...
Den slags Hollywood pladder er naturligvis en gang opstyltet gylde, og derfor er der mange unge kvinder der kommer i elendige (og måske endda voldelige) forhold til idioter. De fleste piger bliver dog klogere og opdager at idioter faktisk bare er idioter helt ind til benet, og derefter begynder de at lede efter en mand der kan behandle dem ordenligt.
Der er naturligvis nogle enkelte forstyrrede kvinder der ikke lærer lektien, og bliver ved med at opsøge idioterne. Disse kvinder burde naturligvis have hjælp, da der må være en psykologisk forklaring på deres dårlige valg af mænd.
tilføjet af

Din indstilling er yderst befordrende

- for vold i parforhold.
tilføjet af

Jeg ved ikke, hvad I forestiller jer

- men hvis I tror, det kun er de hårdtpumpede fra fitness-centeret, der er voldelig i parforhold, så er I da mindst lige så naive som de unge piger i klandre her. Hustruvold findes i alle sociale lag og jo højere op, jo mere raffineret.
tilføjet af

Hvis du læste mit oprindelig indlæg

Så vil du se at jeg netop skriver at både alm.udseende mænd og de pumpede kan være voldlige.
Men min point er at hvorfor mon nogen kvinder bevidst opsøger ham som hun tydeligt kan se er voldelig. Det er det jeg ikke fatter.
Hende der som hende eleven fra Hasseris Gymnasium i Aalborg, der netop blev myrdet af ham hendes agressive bodybuilder ex-kæreste. I den dokumentar Tv2 viste, der lærte at hun ikke kunne få fyrene rå og pumpede nok. Det kostede hende jo også livet....
Who knows.
tilføjet af

Mener du

kun dem, der kan være voldelige over for andre, eller også dem, der kan lide bare at se rå ud og pumpe muskler, for der ER en stor forskel.
Hvis man samler på dem, der godt kan lide at være voldelige, kan man måske godt sige, at de er list selv ude om det, men så alligevel: Mange af de kvinder, der gør det, er jo ofte kvinder, der i forvejen har lavt selvværd og er svage på en eller anden måde. En sund og stærk kvinde kan måske godt falde for dem, der "leger" rå, men som ikke er voldelige, men de vil aldrig falde for de voldelige.
tilføjet af

Men summa

Seriøse personer går ikke op udseende alene...
tilføjet af

beklader

nu er jeg ikke selv lige den tybe der syndes det er sjovt at slå på den jeg kommer sammen med kan beder lide at være gode ved min kæreste og søger for hun har det godt
og fortrækker at man står lige i et forhold .....
har oplevet for mange gange at når en pige har en fyr der slår og hun går fra ham vender hun tilbage til ham .ved ikke om det er noget der ligger dybt i piger at de har den løst til at vender tilbage til den som slår dem
tilføjet af

Pointen i hendes indlæg smuttede vist for dig

Det er beskæmmende at I end ikke forstår jeres egen rolle som tavse tilskuere.
tilføjet af

Du har fået den sag galt i halsen

Det er en times dokumentar, der vender og drejer problematikken, så mon det kan betale sig at skrive det til dig her?
tilføjet af

Du mener altså man

ikke er ansvarlig overfor hvilke typer man som mand/kvinde er sammen med socialt?
tilføjet af

nej men det er en klar faktor

og jeg tror måske vi når ind til en vigtig problemstilling her. Rigtig mange unge kvinder er måske i virkeligheden alt for usikre, og "svage"? Det gør dem måske til lette ofre for narrøve med frembrusende adfærd der gør kur til dem? En anden god teori i hvert fald...
tilføjet af

De såkaldte "rå" typer & kampsport

Du skrev:
"De kvinder som bevidst vil ham den rå og agressive type"
Temmelig ofte er den "rå og aggressive type" en person fyldt med komplekser og usikkerhed, hvilket så kun kommer frem i enkelte situationer.
Jeg har i min tid med forskellige slags kampsport (bla. fuldkontakt), set denne type starte til kampsport, hvor de kom ind med et stort ego og mente at skulle ordne paragrafferne. Disse hændelser er i de fleste tilfælde endt med at den rå facade blev banket sønder og sammen, bogstavelig talt.
Dem der virkelig kan kæmpe når det går hårdt for sig, er typisk ret stilfærdige udadtil.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.