25tilføjet af

De dage man ikkke gider

Kender du det at man nogle morgener vågner op og tænker: det jeg har allermest lyst til idag er en dag hjemme.
Sådan en morgen har jeg i dag. Jeg kan næsten ikke hive mig selv ud af huset. Skal møde på arbejde kl. 7 her til morgen. Min chef ændrede det lige i går til en time tidligere.
Lige i dag har jeg såååå meget lyst til at blive hjemme og bare læse og skrive opgave og nisse rundt i mit joggingtøj hehe :0)
Jeg har dog intet imod mit arbejde skal det lige siges. (altså det er bare et studiearbejde og ikke det mest interessante i verden, men folk er søde)
Hvad plejer du at sige til dig selv når du vågner op til en af de dage ??
tilføjet af

Jeg siger til mig selv

at jeg ikke kan tillade mig at løbe fra mine forpligtelser, og at, hvis jeg tager afsted, så må jeg gøre noget ekstra for mig selv, når det bliver weekend
- Og at en spændende dag med udfordringer og gode kolleger venter.
Hav en god dag, du skal nok få det sjovt på trods af dit ønske om at blive hjemme og hygge :-)
tilføjet af

kender det

kender det såmænd godt. hænder at man bare har lyst til at vende sig om på den anden side og sove videre - bare lige en time mere.
men ender altid med at jeg møder til tiden, for når jeg først er kommet op og ud af sengen, så vil jeg gerne på arbejde, i skole, eller hvad det nu måtte være.
mh Jacob
tilføjet af

en ny dag truer

♥¸.•´*`•.¸♥¸.•´*`•.¸♥:
tilføjet af

zzzZZZzzzZZZ

"Er der mere kaffe?"
Et B-menneske som mig vil altid godt lige sove 2 timer længere end til klokken 6.30 - så selv om jeg gerne vil af sted, kan jeg bare ikke vågne ...
Kaffe er min redningsplanke hver morgen :-)
tilføjet af

en af de dage...

Dem kender vi alle, men problemet er af vinde slaget.. Jeg siger til mig selv. Hallo du der op med dig og når du først har fået et bad og den lille er oppe så kører det jo alligevel. Smil og dagen går godt og hurtigt. Og så er det hjem og hygge med familien og så tidligt i seng... Og måske får man mere søvn den nat og er mere frisk til den nye dag der kommer. Jeg pjækker aldrig, sætter aldrig uret 10 min frem, det er bare op..
tilføjet af

hmm

Kaffe kaffe og kaffe. Og så ikke tænke så meget, bare op og afsted. Op ad formiddagen har jeg glemt at jeg ikke gad stå op.
Hvis det er rigtig slemt, - tænker jeg.
Livet er en lang lort....... nogengangen bliver jeg nødt til at tage en stor bid.!
Der er andre ubehageligheder end at stå op om morgenen :-)
tilføjet af

Kun når jeg er

og føler mig syg.
tilføjet af

sjovt nok

hahahahahaha jeg havde en af de dage i dag og så blev jeg hjemme da jeg ikk havde nogle aftaler i dag på jobbet griner ,, pudsigt hahahahahahaha
tilføjet af

Der er andre ubehageligheder ...

Ja, der er andre ubehageligheder ... men få er så trofaste som morgenkomplottet :-)
Det ville være lidt nemmere, hvis døgnet var 30-40 timer - så man kunne sove 10-15 timer ad gangen og være vågen 20-25 timer ad gangen - så ville man i det mindste ikke skulle gennem morgengyset helt så tit :-)
tilføjet af

ikk' så meget

Alle dage er sådan set ens for mig.
Jeg føler mig jo en kende træt når uret ringer.
Så står jeg op klarer alle morgenrutinerne og kører på arbejde. Her til er jeg lidt en zombie og mit morgenhumør er urokkeligt middel.
Når jeg har fået et par kopper kaffe og er blevet præsenteret for dagens problemstillinger er jeg vågen og så kan det være en god eller skidt dag.
Jeg er i princippet aldrig syg og har ingen børn.
Venlig Hilsen jacob
tilføjet af

plejer at

tage mig sammen og sige så der det bare nu du skal vise at du sagtens kan klare også sådan en dag, og giver mig selv en præmie når jeg den er overstået fordi jeg holdt ud..hæhæ.
at bare blive hjemme det er uansvarligt!
op på hesten cowboy/girl and over the hills..
tilføjet af

Tja, sådan en dag

kan vi alle have, og jeg plejer som regel at sige til mig selv, at det jo gerne hjælper når man er kommet af sted og når kollegerne siger, at man skal lade være med at være så morgensur, og ellers griner af en, så plejer det at lette. Og desuden kører verden jo videre udenfor, uanset hvor træls man synes dagen måtte begynde.
Men ih, hvor ville det være dejligt, om man bare engang imellem kunne følge sine lyster og bare blive hjemme under dynen til man ikke gad det mere.
tilføjet af

tjaaa.....

Siger vidst bare godnat og sover viderer... ;-)
tilføjet af

Det kan jeg slet ikke genkende

Hver dag er en gave, som man da skal udnytte optimalt. Hvem ved, hvor længe livet bliver ved? Når vækkeuret ringer er jeg da ude af sengen inden du kan nå at tælle til tre.
tilføjet af

En gave...

Jamen du har da ret - hver dag er en gave ... men hvis den skal udnyttes optimalt, vil jeg meget gerne have mig frabedt at være vågen før kl. 9 - så bliver min dag en langt mere optimal oplevelse :-)
I øvrigt sker alle de gode og virkelig vigtige ting som oftest fra kl. 22-23 og frem, så der er ingen grund til at stå så tidligt op, så man ikke kan holde sig vågen til de gode ting :-)
Jeg er udemærket klar over, at ikke alle har det sådan - og til det vil jeg sige: Det er herligt, at vi er så forskellige - men hvorfor betyder det, at alle skal stå tidligt op? :-)
tilføjet af

Måske

Men på www.radioholger kan man blive lidt klogere på det.
tilføjet af

Selvfølgelig tog jeg afsted :0)

Det gør jeg 99,9% af gangene og jeg har som altid haft en sjov dag med kollegaer og senere studiekammerater.
Men en dag hjemme ville nu også have været lækker :0)

Gode svar til overvejelse i kom med. Kom endelig med flere :0)
tilføjet af

Pjat -bare pjæk

Hvis jeg ved at jeg skal have sølle to timer i skolen med kedeligt fordrag, som jeg selv kan læse mig til. Så siger jeg bare godnat igen. Der findes ikke noget bedre en at hive en dag ud af kalenderen og bare slappe af og bare dovne.
Selvfølgelig skal man smutte i skole og lave sine ting, det går jo hurtigt alligevel i sidste ende. Men for fanden hvor er dynen tiltrækkende nu hvor vejret er koldere og dagene kortere..
tilføjet af

tar 10 min til ;)

eller lader min datter skrige mig op da hun alligevel blev vækket af vækkeuret ;)
for øjeblikket er jeg vikar og ved som regel ikke hvornår og hvor jeg sakl arbejde før samme dag. er utroligt stressende...
elsker også mine jobs, selv om det er skiftende tider og steder....meeeen ville ønske jeg havde en fast plan så jeg vidste hvor sent jeg kunne tillade mig at gå i seng.
nogle dage går der længe imellem man laver noget...andre gange ringer de alle samme dag.
de dage hvor der har været rigtigt travlt kunne man godt bare trænge til en blive-hjemme- sove dag... :)
men tilbage til emnet....
tar 10 min til...og så en tur under den kolde bruser... ellers skal min datter nok hive mig op.
tilføjet af

Selv for A mennesker

Jeg er normalt oppe meget tidligt. Kan rigtig godt lide at stå tidligt op, me her når det er mørkt om morgenen er det ret svært. Normalt plejer jeg at begynde at lægge mit vækkeur langt væk, så jeg er nødt til at stå ud af min seng når det ringer. Men nu hvor jeg arbejder fast ude i lufthavnen skal jeg tit møde kl 5 eller 6 om morgenen og så virker det at stå op kl.7 eller kl.8 pludselig helt overskueligt :0)
Jeg elsker mit arbejde og mit studie men jeg elsker også RIGTIG meget de dage man har hjemme
tilføjet af

nemt er det ikke

jeg er alvorlig syg, ved ikke om helbedelsen er indenfor rækkevidde -kræft- så jeg ville ønske jeg skulle på job, ud til noget socialt miljø, og bare kunne gøre som det passer mig, kommer den dag hvor jeg er på arbejdsmarkedet igen, vil jeg værdsætte hver dag, og drage afsted på job.
tilføjet af

kender det ikke mere

har gjort op og har et arbejde der passer til mig så det du skriver kan jeg ikke længere sige at jeg vågner op til ... glad hver dag for at skulle afsted
tilføjet af

og du skal være lærer ?

hvad fanden er det for en holdning ?
tilføjet af

det er godt

at jeg er arbejdsløs!!!!!!!!!!!
tilføjet af

nåeh ja helligånd

det er også rigtigt, lærere er jo heller ikke mennesker - don´t forget.
Hvad så med medicinstuderende der pjækker fra timerne, eller bygningskonstruktører eller falckreddere ??????
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.