6tilføjet af

danskere og toge...???

jeg fatter slet ikke hvorfor der altid er kaos, når et tog ankommer på en parron. jeg tager metroen hver dag, og det er som om dem der skal ind i toget, bare ikke kan komme hurtigt nok ind, hvorfor venter de ikk bare til alle der skal ud, er kommer ud??? toget kører alligevel ikke med en halvt ude af døren..
det er lidt ligesom med de elektrisk trapper, og folk der stå i venstre side, der hvor man skal gå....
jeg ved godt jeg ikk kan opdrage på voksne mennesker, men jeg bliver simpelthen når til at skrive om det....
tilføjet af

lige mine ord!!!

det du nævner har i mange år irriteret mig, det kan være fuldstændigt umuligt at komme UD af toget, især hvis man har meget baggage.
Faktisk kan jeg huske da jeg var lille og gik i folkeskolen, der var der et par stykker som ALTID gjorde et stort nummer ud af at være de første der kom ind i klasselokalet, når læreren havde låst op. Måske er det den samme slags mennesker...
Nu vi er ved kæpheste, hvad så med dem der stopper op, når de er kommet med rulletrappen til en ny etage? det er squ da mærkeligt! -jeg ved godt at man måske lige skal orientere sig, men det kan man fint gøre et par skridt længere fremme.
tilføjet af

ja hvorfor det??

ja præcis...hvorfor standser de?? ved de ikk at de ikk er de eneste på den trappen...
jeg har en mere...folk der går/løber ud i slutningen af en forestilling, film, teater, show osv...bare fordi de ikk gider stå i kø...det er så provokerende at folk pludselig vader ud, når man klapper for det man har set...
tilføjet af

det' da løgn!?

er der nogen der gør det? Jeg har helt naivt troet det var fordi de skulle nå det sidste tog eller en bus....
tilføjet af

Gad vide

Hm du skriver som om du selv tager det med ro når du skal med toget, men gad vide om du så selv har så travlt med gå/løbe op ad rulletrapperne at det er derfor du synes folk, som vælger bare at stå stille, står i vejen?
tilføjet af

svar

det variere jo...nogle dage har man mere travlt end andre, men selvom man har travlt, bør man tage hensyn til andre, og opfører sig nogenlunde anstændigt!
Gad vide om du bare har et problem med mig, eller om du bare har travlt med at modsige folk som står i vejen?
tilføjet af

Kender det godt.

Jeg skal engang imellem med toget til Brønderslev fra Aalborg, og når Intercitytoget så¨ankommer fra KBH så er der jo som regel en masse der skal af i Aalborg. Der er så en tilsvarende stor mængde der vil ind i toget, og det er simpelthen ufatteligt at mange voksne mennesker knokler ind førend alle der skal af er kommet det. Nu er jeg temmelig stor ( 1,90m 135 kg ), så jeg har fået den vane at være den første der står i en af siderne ved døren og blokerer for alle der prøver at komme ind før toget er tømt. Barnligt, jeg ved det godt, men så er jeg da iblandt ligesindede på perronen:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.