2tilføjet af

danmark har 650 kontrolører, hvoraf de

600 dyrlæger arbejder på slagterier med faste arbejdstider på slagtebåndet.
dvs, at de 600 dyrlæger har samme arbejdstid som slagterne, tarmrenserne og slagteri arbejderne, og normalt er der tre dyrlæger der undersøger de slagtede dyr, samt organerne.
derfor er kødkontrollen også bare fup og svindel, 50 personer kan ikke kontrolere alle butikker der handler med fødevarer.
det ved butikkerne også godt, og normalt ringer kontrollen dagen før de ankommer.
regeringen kan ansætte alle de arbejdsløse slagtere og kokke, som af erfaring ved hvor skidtet gemmer sig.
superbeast solgte stegte kyllinger fra indgangspartiet i Randers, og desuden reklamerede de for det i avisen.
kyllingerne blev stegt på en roterende grill, der stod på en møgbeskidt trailer, og der var ingen steder personalet kunne vaske hænder, eller skylle kyllingerne, inden stegningen.
vi røg på hospitalet med madforgiftning, men lægerne kunne ikke anklage superbeast, for de solgte ikke kyllinger fra en lovlig forretning.
tilføjet af

Hvor har du DE tal fra?

Hvor i alverden har du dog de tal fra? 50 kontrollører til at kontrollere alle butikker mv her i landet?
Der er en hel del flere kan jeg love dig. Jeg kan ikke huske de præcise tal men du skal nok gange med 6 eller sådan noget.
Hilsen en der selv er i systemet
tilføjet af

fra fødevarestyrelsen, men jeg har

overset et par linier.
der er i alt ansat 1660 personer
på hovedkontoret er ansat 290.
hvoraf de 650 er kødkontrolører og dyrlæger på slagterier.
hvis man ser bort fra hovedkontoret, og dyrlægerne på slagterierne er der kun 720 personer til kontrol af alle butikker der sælger fødevarer her i landet.
man skriver, at fødevarestyrelsen også har kontrol på Grønland, men det er løgn, der findes ingen dyrlæger deroppe, den sidste rejste i 2001, da hun blev skilt.
siden har der været en udenlandsk dyrlæge i Godthåb, som behandlede kæledyr, men han er rejst.
der findes japanske kontrolanter, som kontrolerer de rejer de køber, men ingen dyrlæger.
lægerne rundt omkring på kysten må også foretage vactinationer af hunde.
der står også at alle danske slagterier får 12 besøg om året, det passer heller ikke, for der er jo ansat dyrlæger på slagterierne, og de følger slagtningen hele dagen, men ikke rengøringen, det bliver kontroleret af en stats ansat tilsynsmand, som også blomberer diverse kødvarer.
slagterier der slagter til fabrikker, der eksporterer til USA, bliver kontroleret af amerikanske dyrlæger, som også vejer diverse hængejern, så man ikke kan snyde med vægten.
og der er to fødevareregioner.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.