11tilføjet af

Dårlige og gode vvs-folk i København

Jeg skal ha lavet et større vvs-arbejde i københavnsområdet, men vil gerne undgå de dårlige vvs-håndværkere i København som man jo desværre hører en hel del om.
Er der nogen som ved hvem jeg absolut ikke skal henvende mig til og hvem der bare lige er sagen? Har I nogen bud?
Mvh. Lani
tilføjet af

Start her

tilføjet af

Der er vel gode og mindre gode håndværkere i alle vvs,virksomheder

Selvfølgelig er der nogen håndværkere der er bedre end andre. Men hvis du har aftalt på forhånd præsis hvordan du vil have det lavet, tror jeg ikke på at det kan gå så galt.
Tit hvis folk føler sig snydt er hvis de har sagt ja eller nej til noget som de ikke vidste.
tilføjet af

Hold dig fra Rousing VVS

Jeg kan på det kraftigste fraråde at gøre forretning med firmaet Rousing VVS, som jeg haft den tvivlsomme fornøjelse at stifte bekendtskab med ifb. en større badeværelsesombygning.
Det her gik galt:
1) Projektet blev måneder forsinket.
2) I alt 5 forskellige medarbejdere lavede arbejdet. Gang på gang måtte jeg fortælle hvad der skulle laves, fordi de ikke anede hvad projektet handlede om og desuden ikke var orienteret om tidligere aftaler.
3) Faldstammen blev sat ulovlig/forkert på, hvilket jeg heldigvis selv opdagede inden der blev støbt gulv.
4) Gentagne gange manglede medarbejderne korrekt værktøj/materialer fordi de ikke var orienteret om hvad de skulle lave.
5) Vores indbygningsarmatur blev sat for langt ind i væggen, og måtte således "forlænges". Vi fik ekstra regningen på et såkaldt "forlængersæt" til cirka 2500 kr. plus montering.
6) Prisen blev 20% højere en det oprindelige tilbud.
7) Min kæreste blev svinet til over telefon da hun ringede for at reklamere over den høje faktura.
8) Jeg blev truet med inkasso af ejer Michael Rousing, der opførte sig aldeles modbydeligt og arrogant.
Hold jer væk fra Rousing VVS. Håber at ovenstående kan hindre at andre får samme dårlige oplevelse.
tilføjet af

HOLD DIG LANGT FRA KØBENHAVNS VANDSERVICVE APS

Hold dig fra Københavns Vandservice ApS, de kan ikke lave en detaljeret faktura og har monteret brugt materiale hos min kæreste.
På trods af deres navn, holder de til på Vestsjælland???
Mvh C
tilføjet af

kan varmt anbefale egholm vvs

hejsa ville lige sige et jeg varmt kan anbefale egholm vvs som ligger inde i Vendersgade 14 (tlf 33 11 17 20)er yderst tilfreds med deres service og arbejde , og skal jeg have lavet noget mere så bliver det dem jeg vælger
tilføjet af

Anbefaling af vvs i København

Jeg har af flere omgange brugt Hasle Hansen VVS - til større og mindre vvs opgaver. Har kun gode efaringer. Opgaver er altid blevet udført til aftalt pris, og til tiden.
http://www.hhvvs.dk
tilføjet af

Anbefaling TL VVS Ishøj

Kan varmt anbefale VVS firmaet TL VVS, Baldersbækvej 2, 2635 Ishøj, til alt VVS-arbejde i København og omegn. Fik for over 10 år siden renoveret begge badeværelser med gulvvarme, nye armaturer og skabe mv. Alt blev lavet perfekt, til tiden og aftalt pris - og det hele står stadig som nyt i dag. Mvh. Poul, Ishøj
tilføjet af

Hold dig fra Christian

Ovenstående C er en idiot, der taler mod bedre vidende.
tilføjet af

hold dig selv væk

det skulle vel aldrig være dig der er pågældende vvs mand, generelt må jeg sige at jeg syntes vvs faget er en anelse under niveau, der er ikke mange af dem der har forstået at det er et service fag...eller ved hvad ordet service betyder !!!!!!!!!
tilføjet af

Du skal ikke bruge lund christensen vvs

De snyder kunderne! De aftaler en pris og sender så en regning på et andet beløb. og så kan de ikke finde ud af at lave arbejdet ordentligt. de sjusker og er bare dårlige.
tilføjet af

Dårlige og gode vvs-folk i København

Jeg tror vi har været heldige. Jeg faldt over Hans-Henrik fra 4H VVS, og han har dælme levet op til det han lovede. Få en snak med ham www.4h-vvs.dk, og så tror jeg ikke du er i tvivl om at han er den rigtige til din opgave.
Jeg har fået lavet det i badeværelset og køkkenet jeg ikke selv kunne finde ud af, og det var til tiden, og godt lavet 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.